יוחזר מורל הנשים לאלתר!!!

יוחזר מורל הנשים לאלתר!!!

בנותתת תגידו [תביעו
] חתונה עושה לכן את זה עד לכידי שתצטרכו למכור ולשווק את עצמכם עם השלט "אהבה למכירה"??. כאילו דא, מה לעזאזל זה קשור למציאות הרווקות שמזדקפת למימדים וטומנת בחובה הנאות על כל הקופה?? תמיד מאשימים את הנשים---כשהאשמנו את הגברים בכך אבל לעזאזל הנשים עושות זאת לעצמן כשמהמגדלור צופים ולא חווים ואולי זה רק אני. החיים מובילים בסוף לאיזושהיא תמצית קיום והמשך אבל זה שזה מתוך בחירה ומודעות לא אומר שצריך למכור אותנו.

קונכייה

New member
../images/Emo35.gif?????????.לנצח תשיטה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

קצת כבוד בן-אדם.

שקרנית...

אם את חושבת, שטבעת וחופה הם הדוחפות נשים לעמוד עם השלט "אהבה למכירה", תתבונני במראה, חמודה, ותגלי, שאכן זו רק את, ואולי יש פה ושם עוד כמה כמוך, אבל הרוב פה הן לא כאלה. נכון, הרווקות פה מזדקפת וזוקפת קומה, מה רע בזה? - תחשבי קצת, חמודה... רווקות, אין מחוייבות כבדה, שבגללה את צריכה לקחת מישהו נוסף בחשבון, בכל פעם, שאת צריכה להגיע לאיזו החלטה בחייך, את חופשיה לחלוטין לפעול לגמרי כרצונך...! - את לא חושבת, שצריך להציב תנאים לכבלי הזוגיות? אם הייתי מתחתנת עם כל אחד מאלה שהציעו לי עד היום, בלי להציב תנאים, כדי לשמור על האושר שלי, הייתי היום גרושה בין 4 ל-8 פעמים, עם ילדים קטנים, מוגבלת מכל הכיוונים, מרירה ואובדת (בא'), ובטח הייתי תקועה באיזו עבודה משעממת, שהייתה חונקת אותי לגמרי ומעלימה כל חיוך מהפנים שלי, ואז כבר לא הייתי יכולה לשאת בגאון את שמי... לכן, חמודה, אני דווקא מאלה, שמעדיפות למות רווקות, ולא למכור את אהבתן. אישית אני מעדיפה, גבר שידע לקיים הבטחות, לכבד אותי ולחיות לצידי בהרמוניה, על גבר עם הכנסה גבוהה, שמפזר הבטחות בלי חשבון, שלא יודע לכבד אותי ולא יודע מהי הרמוניה. כסף והתעללות-נפשית שקולים מול אושר... מה עדיף? תחשבי על זה...

Sefy

New member
את מגזימה ללא שום פרופורציה

אני באופן אישי, מעדיף להיות עם מישהי. משום מה את מגזימה כרגיל לצד אחד ומותחת את זה לכל הכיוונים. כאילו, גבר שנשוי לא יכול לקיים הבטחות ולכבד אותך ולחיות בהרמוניה ? מה זה אמור להביע ? זה שטויות. אני מכיר זוגות נשואיים עשרות שנים, ההורים שלי נשואים כבר יותר מ 30 שנה, אני לא רואה שהם היו גרושים 4 או 8 פעמים או מוגבלים משום כיוון, ואף אחד מהם לא מריר ואובד או תקועים בעבודה דפוקה את סתם מגזימה עם כל זה. אם ככה את רואה את החיים שלך, אז זה אשמתך בלבד, לא אשמת שום גבר שיהיה איתך. אחרי זה עוד אומרים שאני שולל הכל מראש. פשוט תאמרי שחיי זוגיות לא מתאימים לך, בלי כל השטויות מסביב.

ספי...

דיברתי על עצמי ועל הגברים, שהיו בחיים שלי, לא דיברתי עליך וגם לא על ההורים שלך, אז תרגע. אם זו הייתה סתם הגזמה, הייתי היום כבר מזמן נשואה, חומד.

ועוד דבר קטן, ספי...

אין כל סיבה בעולם, בגללה אומר, שחיי זוגיות לא מתאימים לי. חיי זוגיות איתך, לא מתאימים לי, נכון. אם הגבר הנכון יבוא אליי לזוגיות, הוא בהחלט יתאים לי. אתה יודע מה זה להתעורר בבוקר יום-ההולדת ה-36, לדעת, שראיתי את הקשת-בענן, שנגעתי בה, אבל אני עדיין רחוקה מלהגשים אותה? - שכחתי, אתה לא מאמין בקשת-בענן. אז ננסח את זה אחרת: אתה יודע מה זה לחגוג יום-הולדת 36, לדעת, שהגבר אותו אני אוהבת ורוצה לזוגיות רחוק מאוד ממני? - אתה יודע מה זה? אתה לא יודע, אז גם אל תנסה להתיימר לדעת! כן, היום יום ההולדת ה-36 שלי, וקמתי בבעאסה על הבוקר, כי אני יודעת, שאותו אחד מיוחד, איננו לצידי. אני כן רוצה בחיי זוגיות, אבל לא עם כל אחד.

Sefy

New member
וואוו... היא בת 36.. ביג דיל!

אל תדאגי, גם לא תיכננתי שום חיי זוגיות איתך. אז מה את מנסה, לזרוק עלי את עניין הגיל עכשיו ? אני מכיר כמות מסיבית של אנשים שעברו בחיים שלהם הרבה יותר ממך בגיל צעיר יותר! זה כזה שטויות במיץ. קמת בבעסה ביום הולדת שלך ? חשבתי שאת אמורה להיות מאושרת כל הזמן! אבל את כל כך לא עקבית במה שאת אומרת שזה לא יאומן. אל תדאגי. לא הולך לענות לך יותר. עברת את גבול הטעם הטוב. יום אחד כדי שאת המנטרה שאת אומרת לכל אחד אחר, תעשי את בעצמך. להתראות.

סקארלט היקרה שלנו... ../images/Emo13.gif

היא התכוונה בדיוק למה שאני כתבתי במילים אחרות, אפשר להגיד, שהתגובה שלי היא בעצם תרגום מילולי מלא לשאלות של שקרנית. אני מסכימה איתה.

אולי עדיין לא הבנתי,

אבל את הצגת לה מעין צד שני. היא טענה שאנחנו משאימים את הגברים בכך, בעוד תעשיית ברווקות משגשגת, ואת טענת כי את מעדיפה למות ולא להינשא לגבר בלי אהבה. היא הציגה את הרע ברווקות, את את הבעד. או שאני טועה בכלל?

מעין צד שני...

הצגתי את הדברים, כאילו מדובר בצד שני, צד נגדי, בגלל הגישה שלה עצמה... השאלות שלה מעוררות קודם כל תחושה של התנגדות, כי יש פה מעין תוקפנות, שהיא לא תוקפנות. אבל היא צודקת במה שהיא אומרת, אז בחרתי לכתוב פרשנות של מעין צד שני, להבהיר את הנושא בדרך של... בואי נתבונן במראה, כלומר, שימי-לב לצורת הביטוי. זה כל העניין. גם לי חשוב להעלות את מורל הנשים, אבל הנשיות היא פסיבית ולא אגרסיבית.

כן, סקארלט ../images/Emo13.gif

אישה = פאסיביות גבר = אקטיביות לא סתם נאמר "גברים ממאדים ונשים מונוס" - יש לזה סיבה. גם בתורת הצ'אקרות, וגם בסוד הזיווגים של עץ-החיים, גברים הם אקטיבים ונשים הן פאסיביות.

נתחיל מזה

שהדועה לפני הצגת את פסיבית ואגרסיבית כניגודים. אבל לא משנה. נמשיך בזה שמאוד צורם לי שמייחסים לנשיות פסיביות, ועוד יותר כשזה בא מפה של אשה. גברים ממאדים ונשים מנוגה - ידוע שהם שונים, אבל לפי דעתי לא בצורה שציינת.

סקארלט, הכוונה בפאסיב ואגרסיב היא..

נשים אמורות להיות יותר הרמוניות, זה לא אומר אי-עשייה, אבל אם רוצים להחזיר את מורל הנשים, לא לתקוף אותן, אלא להציג עמדה, בצורה הרמונית וזורמת ולא בצורה כזו שמעוררת ישר התנגדות בתחושה. ז'אן ד'ארק הבתולה מאורליאון, הלוחמת, סיימה בסוף על המוקד (קחו את זה כמטאפורה לחיים).

חשבתי על זה.

אם להיות האשה שאני רוצה, יגרור אחריו זוועה, עדיין, אני מעדיפה להיות האשה שאני בוחרת להיות ולא האשה שמרשים לי. ואת צודקת. גבר או אשה, על מנת ליצור שינוי, צריכים ליצור הרמוניה ולא התנגדות ותקיפות.

למעלה