יוחנן 5 אז עכשיו אנחנו מתים מסקרנות

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
יוחנן 5 אז עכשיו אנחנו מתים מסקרנות

החתול שלי כבר מת. כתבת כי "בקדנציה הבאה אין לי ספק שהנוף סביב ראש העיר ישתנה מבחינת אנשים". אז אנא ממך פרט. אם לא, אני מוכנה לנסות, למרות שברור שאתה יודע הרבה יותר ממני. שלך פוזה ותודה על הקומפלימנטיים עם אבי אטיאס. שמעתי אותו בשידור ולא הצלחתי להתאפק, אבל להבדיל ממך, אני לא שונאת אותו וזה לא על רקע אישי, אני סתם חושבת שהוא לא יוצלח והגיע זמנו. "משנה מקום, משנה מזל".

poza

New member
טוב התאפקתי עד עכשיו. והספקולציות

התחילו. אז בואו ונעשה רשימה. בהמשך לרשימה משבוע שעבר לגבי הסירוסים של גבי קדוש. זוכרים. אם לא אזכיר לכם. אל תשכח שלא את כולם הוא סירס וזו בהחלט לא מילה יפה להשתמש בה. אז בואו נעשה רשימה. סימה נמיר - סורסה אבל היא תחלים ובגדול מוריס גנון - סורס בלי עתיד (ישר לקליניקה און) ברוך קבלו - סורס בעבר, בהווה ובעתיד. רוני בן שושן - בעבר סורס, אבל אחר כך עבר ניתוח לתיקון הביצים (לא בשימוש כרגע) מאיר יצחק הלוי - סורס (כמה פעמים)אבל לא בלתי הפיך אלי לנקרי - אף אחד לא יכול לסרס אותו- הוא גדול על כולם אבי אזולאי - הגיע כבר מסורס למועצה אולג צרנומוריץ - אי אפשר לסרס אותו (קודם צריך להסביר לו את משמעות המילה) שמעון ממן - חצי מסורס שמואל שלם - מי זה יהודה מורדי - עושה עצמו מסורס,אבל לא. (יש לו הרבהביצים עוד בסל) דובי כהן - מסורס עם פוטנציאל להחלים סטניסלב משהו - בלתי זמין לסירוס שמעון אלגריסי - יועץ ראש העיר לעינייני סירוסים יפתח מזרחי - מסורס כפול שתים. חיים אלעל - מסרס את כולם ויש לו מלאי של ביצים שמואל פילוס - המסרס הראשי (המועצה שליד רא העיר) פסיה ארוך - אף אחד לא יצליח לסרס אותה חוץ מעצמה אז עכשיו שהבהרנו את נושא הסירוסים בואו ונתחיל לעבוד. על מי גבי קדוש יוותר? אני חושבת.................................

poza

New member
הראשון שגבי יוותר עליו במערכה הבאה

שמעון אלגריסי - סגן ראש עיר בלי סמכויות, תפקידים, רק תואר. אפשר לוותר עליו באופן רשמי, כדי לא להידבק. אבל בחדרי לחדרים עדין הוא יהיה המושך בחוטים.

poza

New member
נוף נוסף שאפשר לוותר עליו

אסי בן חמו - גזבר העירייה. רצה להתפטר, התפטר, חזר בו, החזירו אותו, התפטר, התפוטר, פוטר. הוא כבר לא ילך לשום דבר. עם משכורת כמו שלו. זה לא משתלם. והנאמנות היא החשובה. הוא עוד ישאר בתמונת הנוף.

poza

New member
ועוד אובייקט לתמונת הנוף

ניסים נחום- מנכ"ל העירייה. בואו נראה. אומרים עליו שהוא חלבי, אנמי, לא פה ולא שם. אבל הוא עושה את העבודה. השאלה האם גבי מוקיר לו תודה. בינתיים נושיב אותו על הגדר

poza

New member
עוד תמונת נוף

סימה נמיר כבר הלכה מזמן, יא בינתי, וחבל, והיא כבר לא תחזור ללשכה, אלא רק לאחת שלה. אז היא כבר לא תהיה בתצלום המשפחתי

ראש עיר../images/Emo35.gifאיזה ראש../images/Emo35.gifואיזו עיר../images/Emo35.gif

מכיוון שאנו אזרחים עם זיכרון כמו של זבוב,ראש העיר הבא של העיירה, אילת, הנקראת עיר,יהיה לא אחר מאשר, גבי, מה שמו?משום שכל אחד מקבל רק את מה שמגיע לו,ולנו אוהבי הסבל,לא מגיע יותר.ואם רוב התושבים היה חושב אחרת,מזמן לא היה יושב בראש אותו הראש
העלו לנו את הארנונה ב-% 2.5, אנחנו משלמים ארנונה מהגבוהות בארץ עם השרות בין הנמוכים בארץ ואף אחד,אף אחד לא צפצף, או צייץ,או סגר את העיר. האבסורד בכל הסיפור,שהפוסק האחרון בשאלה למי לנתק את המים על אי תשלום מיסים הוא האחד ולא אחר מאשר- נחשתם נכון-הוא ראש המערכת,למה? יש לי ניחוש-אעזור לך עכשיו ואתה תעזור לי בהמשך,ואם לזה אין טעם לפגם,אז,אני ממש לא מבין כלום.

poza

New member
אז במי אתה בוחר? יש אלטרנטיבה

היום, שנה וקצת לפני בחירות לראשות העיר והעולם שותק, אף מתמודד לא מרים את האף מהחור באדמה, שם הוא נתקע, ואומר קבל עם ועדה, הנה אני יושיע אתכם. אני אתמודד לרשות העיר. לתת קצת תקווה לבוחרים. חוץ מאורי פריגל שמסתובב בכל מקום וגם בפורום הזה ומכנה את עצמו "ראש העיר הבא"- יש לו תעוזה לבחור, וגם חוצפה ישראלית. לא שזה יעזור לו. זה ממש לו. הוא כבר מסומן כאחד שהכי הרבה יכנס למועצת עיר, גם לא בטוח, (ראו מקרה גדי כץ בבחירות האחרונות ), אבל על ראשות העיר אין על מה לדבר. תחשוב על זה בציניות - זה עוזר לעכל את הגלולה. ראש העיר, גבי קדוש הקדיש 8 שנים מחייו להיות ראש עיר ועוד כמה וכמה שנים בתור חבר מועצה. הוא עמל וטרח, ועשה ועבד (אני בקטע רציני) והוא באמת עשה הרבה בשביל כל אחד מהתושבים בעיר, ובניגוד לראשי ערים אחרים, הוא מצא זמן לחייך לכל אחד, לשאול לשלומם, ללטף, מה שאחרים לא ממש עשו - כולם היו צנונים עם אף מורם אלעל. השאלה מי עמד לצידו של קדוש ומי כיוון אותו. היו חברי המועצה (כן, הליצנים האלו) שסייעו לו להוביל את העיר לאן שהיא היום. ראש עיר לא יכול להוביל לבד עיר קדימה ולא יעזורו לו תקציב מנופח, מאזן נהדר וסגנים שהם נופת צופים. הוא צריך את מועצת העיר כדי להחליט, להוביל, את העיר. קבע המחוקק כי למועצת עיר יש את הסמכות לעשות ולהחליט הרבה דברים בעיר הזו. בין השאר, לקבל החלטות על גובה הארנונה ותקציב, הנחות ותשלומים. אז הוא לא אשם בכל, כי באמת, עם יד על הלב, ובמלוא הכנות, יש לנו מועצת עיר ד פ ו ק ה .

poza

New member
תגיד יוחנן, אתה חושב שגבי קדוש

יוציא מתמונת הנוף את הנהג שלו. הוא דווקא עושה רושם של בחור טוב עם רכב מפואר וגם הדוברת שלו, כך שמעתי, לא רעה. נראה לי ששני אלו ישארו בתמונה. אז את מי נשאר להוציא, חוץ מחברי המועצה. את מאיר אוחנה, את חיים עמר?

poza

New member
אני יודעת מי יצא מהנוף ../images/Emo93.gif

עובדי העירייה התומכים באופן גלוי בצ.מ.ד אין לו ברירה לגבי. הם עושים בלאגן, קראתי בשבוע שעבר בעיתון, הם לא שווים הרבה, והם מדווחים לבוס (פילוס) הכל ומטילים מורא על כולם. השאלה האם הם יסכימו לצאת והתשובה היא - לא! אז איך הוא יוציא אותם. הוא צריך מכחול והרבה צבע בכדי למחוק כל זכר מהם. אז לעת עתה, לאחר ניתוח מעייף זה לילה טוב מירושלים

יוחנן 5

New member
אך יפוזה

בסך הכל הבעתי השערה מה יהיה ואת נתת לי תשובות מפה עד להודעה חדשה האמת שאין לי שום מושג מה יהיה אני סתם מנחש והאמת פוליטיקה ממש אבל ממש לא מענינת אותי אני יודע הכל רק מאז שהתחלתי לדפדף בפורום אם לא זה לא היה לי שמץ של מושג מה קורה בעיר

poza

New member
כן, אבל לא סיימתי../images/Emo67.gif

נותרו עוד המון ניצבים בשטח ואובייקטים בתמונת הנוף. לא נורא, בפעם הבאה אני מתחייבת להמשיך. חוץ מזה, יש לך משהו לחדש לנו האזרחים. שמעתי שהביבי של גבי קדוש - מרכז האומנויות הלך פייפן. ומה עכשיו?.

ראש העיר הבא../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

חיב להיות אדם שיבא מחוץ לאילת,בעל מוניטין,עם קבלות והיו דברים מעולם. מאילת לא תצמח הישועה.כאן באילת אין אף אחד המסוגל להוציא אותנו מהבוץ,שאנו מדשדשים בו.

poza

New member
לצערי אף תושב באילת לא יבחר במועמד

שלא מאילת. התושבים מאמינים ובצדק, לטעמי, כי רק אדם המכיר את אילת, מבית ומחוץ, יוכל להתמודד בהצלחה עם הבעיות הקשות בעיר: המרחק הגיאוגרפי, המבנה הדמוגראפי, והאקלים הסביבתי. העיר הזו הפכה ברבות השנים לעיר מקלט לעבריינים, נוער שנשר, עובדים זרים ומשפחות משכבה סוציו אקונומית נמוכה שבאו לנסות את מזלם פה. לעומת המתיישבים הישנים שהגיעו כדי להפריח את השממה ובעיקר בשל מכרות תמנע שהיו מקור פרנסה לא רע באותה תקופה. אף אדם, וניסו זאת במערכת הבחירות הקודמת, לא מנוסה, וכזה שאין לו יתרון במגרש הביתי וציבור גדול של מאמינים, לא יקח בבחירות הבאות. זה כמו לקחת אלוף בצה,ל שכל חייו נתן פקודות ועבד על פי הסרגל ולמנות אותו ראש ממשלה (ראינו מה קרה לאלו). אבל, תתפלא לשמוע, כי יש באילת, כך שמעתי, כמה אנשים השוקלים להתמודד לראשות העיר אילת, ויש בהם מין התבונה, והיכולת להוביל מהלך נכון בעיר הזו. אך נותר לנו רק לחכות לבאות.

למעלה