יוטו,

noamgk

New member
יוטו,

בקשר להודעה שכתבת קודם ונמחקה ע"י מנהלנו היקר - אני לא התייאשתי ממנו, כי מעולם לא תליתי בו תקוות. עוד לפני שהיה מנהל הוא היה כותב הודעות מלאות בשנאה לכל מה שיהודי, דתי וימני. סתימת הפיות הזאת מגעילה אותי ואני מצפה מכל הפורום שיגנה אותה. בסך הכל שאלתי מדוע נמחק שירשור (שלא עבר על חוקי תפוז, אגב) מהפורום, וטענתי שהמנהל סותם פיות.

Rotema3

New member
המנהל עושה עבודתו כראוי.

חוסם את המתלהמים הקיצוניים, ומוחק שרשורים לא ראויים. משום מה אנשים תמיד נוטים להתבכיין על סתימת פיות. מה גם שעכשיו רוב האנשים בפורום הם ימנים, אני לא רואה כמעט חסומים. ואותו יוטו שאתה מהלל קרא לשמאלנים "שמאלנאצים".

noamgk

New member
אני לא מהלל אף אחד.

אני תוהה, מה לא חוקי בהודעה הזאת: (נושא:) למה נמחק השירשור על רבין? (תוכן:) סתימת פיות. עושה עבודתו כראוי, הא..? גם השירשור על רבין היה חוקי מאוד, וגם ההודעה של יוטו.

the mnm factor

New member
בשרשור על רבין נמחקו גם הודעות שלי

למה אני לא בוכה כמוך? כי אני מבין שהשרשור יצא מנושאו והתחיל להיות רצף גידופים הדדים ביני ובין הגורילה הזה, אבנר בן מנחם... ולכן נמחק השרשור... בצדק! ההודעה של יוטו נחמקה כי הוא אמר שרק מי שימני יהודי... וזה פשוט פוגע ומעליב כל שמאלני- ולכן היא נחמקה, בצדק! אבל לצעוק "סתימת פיות" הכי קל.

noamgk

New member
מה הקשר?

למנהל יש אפשרות למחוק כמה הודעות מתוך השירשור, ולאו דווקא את כולו. ההודעה הראשית לא עברה על חוקי תפוז (כמו גם ההודעה שלי על סתימת הפיות) ובכל זאת נמחקה.

למעלה