יוטיוברים מובילים מקבלים כסף לשקר

בדומה להרינגטון,גם שם משקרים לגבי המצב הכלכלי...

למשל התגובות המובילות - "לפני 19 שנה השכירות עלתה 25 אחוז מהמשכורת שלי היום 50 אחוז"

"הכלכלה כ"כ חמה שהמשכורת שלי מתאדה לפני שהיא מגיעה לחשבון."

"1975 I dropped out and quit school at age 16. Within a week I had a job in a ship yard paying more than twice the minimum wage ... no interviews, no drug tests I applied and got a call a couple of days later. That was $10k/year at a time when you could get a nice 1200 SF bungalow for $20K and the average new car cost 44800. That wasn't the only options open to me . There were jobs in the mills, factories, logging, construction ... . How many kids walk out of high school at 16 today and land a job in less than a week where they gross enough to buy a house on 2 years salary"

Harrington

Well-known member
מנהל
ווס? היכן ראית אותי פעם משקר לגבי המצב הכלכלי?
קנונייתי, אני חייב להודות שזה מתחיל להימאס קצת... מציע שתלמד להתגבר על עצמך ולהתבגר ולהפסיק עם הודעות הנאצה וההשמצה השקריות שלך. בהקדם.

למען הסר ספק, זה לא דיון.

סטילהוק1

Well-known member
ווס? היכן ראית אותי פעם משקר לגבי המצב הכלכלי?
קנונייתי, אני חייב להודות שזה מתחיל להימאס קצת... מציע שתלמד להתגבר על עצמך ולהתבגר ולהפסיק עם הודעות הנאצה וההשמצה השקריות שלך. בהקדם.

למען הסר ספק, זה לא דיון.
הברנש שמלאני רדיקלי חולה נקניקיות עם מוח קודח מרוב נקניקיות חסר תקנה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הברנש שמלאני רדיקלי חולה נקניקיות עם מוח קודח מרוב נקניקיות חסר תקנה.
שיהיה מי או מה שהוא רוצה להיות. לא מעניין אותי יותר מדי :). זה גם לא שאני לא מורגל כאן בשקרי גולשים (לעולם בלי הוכחה מינימלית כמובן וכידוע). אבל הבחור הזה מגזים ומתישהו נמאס, מה לעשות. לא יפסיק בדרכי נועם, יפסיק בדרכים אחרות. ככה פשוט. זה דבר אחד להזדקק לפוסטים שקריים ומשמיצים עקב בעיות נפשיות אישיות וצורך לשחרר לחצים פנימיים. זה משהו אחר לעשות זאת בדרך שהבחור הזה עושה זאת.

סטילהוק1

Well-known member
שיהיה מי או מה שהוא רוצה להיות. לא מעניין אותי יותר מדי :). זה גם לא שאני לא מורגל כאן בשקרי גולשים (לעולם בלי הוכחה מינימלית כמובן וכידוע). אבל הבחור הזה מגזים ומתישהו נמאס, מה לעשות. לא יפסיק בדרכי נועם, יפסיק בדרכים אחרות. ככה פשוט. זה דבר אחד להזדקק לפוסטים שקריים ומשמיצים עקב בעיות נפשיות אישיות וצורך לשחרר לחצים פנימיים. זה משהו אחר לעשות זאת בדרך שהבחור הזה עושה זאת.
אם עוד לא הבנת, הברנש אובססיבי, כל החיים שלו זו קנונייה אחת גדולה. הברנש מחפש קנוניות בנרות, ושהוא לא מוצא הוכחות לקנונייה אז הוא פשוט ממציא ממוחו הקודח. אם זה היה תלוי בי הוא כבר מזמן היה מאושפז ומקבל את הטיפול המציל שהוא כל כך זקוק לו ולא יודע אפילו עד כמה. אני ממש מרחם על ברנשים כמוהו.

אם עוד לא הבנת, הברנש אובססיבי, כל החיים שלו זו קנונייה אחת גדולה. הברנש מחפש קנוניות בנרות, ושהוא לא מוצא הוכחות לקנונייה אז הוא פשוט ממציא ממוחו הקודח. אם זה היה תלוי בי הוא כבר מזמן היה מאושפז ומקבל את הטיפול המציל שהוא כל כך זקוק לו ולא יודע אפילו עד כמה. אני ממש מרחם על ברנשים כמוהו.
אתה לא הבנת הרינגטון מגן באובססיביות על ביבי מסיבה זאת או אחרת.

Harrington

Well-known member
מנהל
ידידי, כשכתבתי שזה לא דיון, התכוונתי לכך :). בכל מקרה אינני נוהג לרכל עם גולשים על גולשים אחרים, לא בפומבי ולא בפרטי. כך שנסתפק בכאן. תודה.

The Real Big Joe

Well-known member

למשל התגובות המובילות - "לפני 19 שנה השכירות עלתה 25 אחוז מהמשכורת שלי היום 50 אחוז"

"הכלכלה כ"כ חמה שהמשכורת שלי מתאדה לפני שהיא מגיעה לחשבון."

"1975 I dropped out and quit school at age 16. Within a week I had a job in a ship yard paying more than twice the minimum wage ... no interviews, no drug tests I applied and got a call a couple of days later. That was $10k/year at a time when you could get a nice 1200 SF bungalow for $20K and the average new car cost 44800. That wasn't the only options open to me . There were jobs in the mills, factories, logging, construction ... . How many kids walk out of high school at 16 today and land a job in less than a week where they gross enough to buy a house on 2 years salary"
מה חדש? גם גולשים וטוקבקיסטים.

מה חדש? גם גולשים וטוקבקיסטים.
אבל כאן החתרנות יותר בסיסית,יותר עמוקה.

מדובר באדם שיש גולשים שפיתחו אמון לתוכן שלו מתוך שנים של צפייה.

לעומת גולשים וטוקבקיסטים שיש איתם הרבה פחות קשר ריגשי.

לפחות לאדם הממוצע בפייסבוק/אינסטגרם.

זה כמו סוכן רדום,שנים הוא התנהג נורמלי בהתאם לתפקידו,פתאום סכין בגב.

The Real Big Joe

Well-known member
אבל כאן החתרנות יותר בסיסית,יותר עמוקה.

מדובר באדם שיש גולשים שפיתחו אמון לתוכן שלו מתוך שנים של צפייה.

לעומת גולשים וטוקבקיסטים שיש איתם הרבה פחות קשר ריגשי.

לפחות לאדם הממוצע בפייסבוק/אינסטגרם.

זה כמו סוכן רדום,שנים הוא התנהג נורמלי בהתאם לתפקידו,פתאום סכין בגב.
זה משעשע שאתה אומר את זה, כאשר אתה מבלה את מיטב זמנך בצפיה בקטעי יויטיוב ביזארים... :giggle:

lemner40

Well-known member
אתה האחרון שיכול לדבר נגד העלאת שטויות ביוטיוב
זה כל מה שאתה עושה עם החיים שלך

certified.woke

Well-known member
זה לא שהם מקבלים כסף ממישהו "מרכזי" כדי לשקר.
הם מזהים בעצמם את סוג השקרים המניב traffic מקסימלי והמפרסמים משלבים בערוצם פרסומות בתשלום...

זה לא שהם מקבלים כסף ממישהו "מרכזי" כדי לשקר.
הם מזהים בעצמם את סוג השקרים המניב traffic מקסימלי והמפרסמים משלבים בערוצם פרסומות בתשלום...
זה גישה קנונייתית להסתכל על הנושא.

אפשרי אך לא סביר.

למה?

הוא מחבל במנויים שלו אם נותן מידע לא אמין.

בשביל לפצות על החבלה הוא צריך לקבל יחסית(לסרטון רגיל) הרבה כסף.

אגב כבר ידוע שיוטיוב מקבל יותר צפיות מהטלויזיה אז מה שאמרתי הגיוני.

certified.woke

Well-known member
זה גישה קנונייתית להסתכל על הנושא.

אפשרי אך לא סביר.

למה?

הוא מחבל במנויים שלו אם נותן מידע לא אמין.

בשביל לפצות על החבלה הוא צריך לקבל יחסית(לסרטון רגיל) הרבה כסף.

אגב כבר ידוע שיוטיוב מקבל יותר צפיות מהטלויזיה אז מה שאמרתי הגיוני.
המנויים אינם מתענינים בעובדות.
הם רוצים אשוש לתחושת-בטנם וחזוקה...

למעלה