יוכ
ושלוקים יקרים...

geostant

New member
יוכ../images/Emo122.gifושלוקים יקרים...

נמאס לי לשבות לבד... אולי תצטרפו ? בסוף אני יאלץ לשבור שביתה, זה לא טוב לא ? ---------------------------- Ge
stant

idan3k

New member
אני לא בדיוק שובת אבל אני כותב פחות

הודעות ומגיב פחות... כדי שלא יתנפלו עליי...

geostant

New member
מה שחכת ?!?!?!

סנילית ? לפני שנייה את רשמת איך עושים את זה #0000#* מה הקטע ? (נוקיה כמובן) מה זאת אומרת על מה אני שובת ? אני פשוט שובת. משהוא חייב לשבות מתי שהוא, ועידן נתן תשובה עקיפה למה אני שובת... כל המריבות האלה בפורום מוציאות את כל החשק... מזל שאף אחד לא רב כשגלעד היה פה... פיו איזה קטעים זה היה... ומעניין דווקא אנשי המריבות לא היו פה בזמן הזה...

peretzy

New member
חמודי אני הייתי פה, פשוט אני לא..

לא רוצה לדבר עם נציג סמסונג למרות שיש לי דעות רעות עליהם אז פשוט הסתכלתי על השיחות שלכם,וצחקתי ... צחקתי על מה?< אם מישהו ירצה לדעת שידבר איתי בהודעות או באי סיקיו.. אני לא רוצה חס וחלילה שמישהו פה יעלב ממה שאני יאמר בפורום זה יהיה גרוע מאוד. אני לא רוצה לפגוע בכל האנשים הרגישים האלה.. וחס וחלילה לא רוצה שאנשים פה ישבתו.. זה יהיה נורא!!

geostant

New member
ששששששששש.....

לא הזכרתי שמות, בעניין אנשי הפורענות. אל תקלקל. אולי נטשטש את הקול שלך ואת הפנים שלך ותתראיין לרשת יוכסושלוק ניוז ?

eranavni

New member
דוקא היום היא מצחיק

עם כל ה יוחוסשלוק הזה והיום באמת היא שקט מעניין מה קרה?

geostant

New member
לא מתאים לך...

וווייי.... מצאתי פוקימון טאז בבמבה שלי... עם איזה הולוגרמה של איזה יצור... משהוא צריך ? ואם אני יכול לקבל קצת הדרכה מה עושים איתם... כי אין לי מושג קלוש.

Nokia Fan

New member
זה לא סתם יצור...

זה לדיבה! לדיבה מתפתח ללדיאן... ומה עושים עם הטאזו? זה משחק מאוד מתוחכם - זורקים אותם לפח ומנסים לא לראות אותם יותר. ירון

geostant

New member
נשמע שאתה מבין גדול בעניין...

אפילו יש להם שמות... פשששששש חבל על הזמן

Nokia Fan

New member
נראה לך?!

אני המבין הגדול בעיניין!!! אני ופוקטו מונסטה זה כמו המלכה האם ז"ל וניפנופי ידיים טיפשיים! למה אתה חושב שאני לומד יפנית??? ירון מאמן פוקימונים יוכסושלוקי

geostant

New member
אמרתי לך כבר...

לך למכמנים (מעל כרמיאל בהר) יש לי שם משפחה יפנית עם בית תה אמיתי... תגיד להם שאני שלחתי אותך והם ילמדו אותך גם יפנית (כמה שאפשר) יש להם גם גן יפני יפה (עוד בבניה - שתילה).

הנה מה לעשות עם זה...

הרי הטזו מכיל כאלה פסים שיוצרים את ההולוגרמה הזאת. תגרד בזווית של 90 מעלות לפסים ונושר רעש מעצבן לאללה! כיפי מאוד!

למעלה