יוליה בבית חולים

adber

New member
יוליה בבית חולים

ביום שישי הבנות היו אמורות להופיע בטקס פרסי מוסיקה בגרמניה שנקרא: comet 2003, ליוליה היו כאבי בטן חזקים לפני ההופעה והיא נלקחה לבית חולים, לנה עלתה על הבמה לבד ושרה את nggu, עם פלייבק והקהל שר את המילים של יוליה. טאטו זכו בטקס בפרס תגלית השנה במוסיקה. החלמה מהירה ליוליה.

adber

New member
ועוד משהו...

כאשר לנה עלתה על הבמה היא ביקשה מהקהל שקט וסיפרה שיוליה עוברת ניתוח בבית חולים, נראה לי שדובר על אפנדציט או משהו כזה.

adber

New member
זה אמיתי

לנה עלתה על הבמה וכמעט בכתה היא אמרה שיוליה נמצאת עכשיו בבית חולים והיא עוברת ניתוח במקרה כזה לא יעבדו עלינו זה כולה ניתוח אפנדציט, מה שכן זה כאבי תופת ואי אפשר לזוז אחרי הניתוח שבועיים.

Mrs James

New member
תסלחי לי

אבל גם אני ראיתי את הטקס ולנה לא אמרה שום דבר כזה! היא פשוט הודתה לקהל ואמרה שהיא מצטערת שיוליה לא באה כי לא הרגישה טוב! היא לא אמרה שום דבר לגבי בית חולים ובטח שלא ניתוח

adber

New member
אז את טועה........

תסלחי לי את הטקס היה ביום שישי ושודר ביום שבת את הטקס הזה ערכו ומחקו קטעים, לא שידרו את כולו כי הוא ארוך מדי. אם תיכנסי לכמה אתרים של טאטו בעולם, תראי שניתן להוריד את הקטעים שלא שודרו, את יודעת מה, אני אצרף לך את הכתובת שממנה אפשר להוריד את השיר שלנה שרה לבד ודיברה לקהל. בבקשה, הנה הקטע - (ופעם הבאה תבדקי לפני שאת אומרת שאני טועה).

tatuboy

New member
לידעתך!

זה נכון מה שהיא כתבה! ראיתי את הקטעי וידאו מהאתר וזה אכן נכון! כל הכבוד ללאנה...:)

Mrs James

New member
לידיעתך!

שיבושם לך! ואל תתקיף אותי!מובן? אל תגיד לי לידיעתך

adber

New member
לידיעתכם...

יש דברים יותר גרועים במדינה הזו ובעולם להתעצבן עליהם מאשר על שטויות כאלה אז תשלטו על העצבים שלכם.

Mrs James

New member
אני שולטת

שהוא ישלוט ולא יתקיף אותי עם השטויות שלו שבאות באיחור!

tatuboy

New member
את תתחילי להרגיע ומהר...

את מבינה ? מי בכלל רצה להתקיף אותך ? מי נעלם שאומרים לו לידעתך ? ילדה קטנה ועצבנית!

Mrs James

New member
שב בשקט ואל תגיב!!!

שב בלול...מי נעלם? שאני לא יעלים אותך!!! אז אמרתי שיהיה...ואתה אל תספר לי דברים שכבר סירו לי...אשכרה מאחר!!! אין לי כוח לריב איתך..אז אל תגיב

לJה

New member
וווואאאו ואאוווו

המון המון כל הכבוד ללנה שעלתה לבד... כאילו תראו זה לא קל... ואי אישית נורא כאילו כאב לי הלב לראות את לנה עולה ככה לבד לקבל את הפרס... וגם אמרתי וואי איזה אומץ!!! צל"ש ללנוש!

למעלה