יוליה הזוכה בנולד לרקוד 2 ....

NoWords

New member
אממ

א. זה לא יפה להעלות תמונות שלה ככה לאינטרנט, אבל לודעת.. היא במעמד המתאים להשמצה אז נניח חח ב. מה שבטוח, עכשיו היא לא ככה.

או קיי.. אז אני אענה לשטות הגמורה

התמונות האלו מקורן באינטרנט, באתר של מסיבות, היא הצטלמה במודע ואין כאן פגיעה בפרטיות או תמונה בעירום מלא או חלקי.. התמונה לא פוגעת בה והיא חלק מאישיותה.. אז די לדבר שטויות ! היא לא במעמד המתאים להשמצה, היא אחלה בנאדם ומגיע לה לזכות והיא רקדנית מעולה ואישיות מדהימה שמתאימה לעמוד על במות ולבדר אותנו, זכרו גם שהיא ייצגה את ישראל בכבוד באליפויות אירופה השונות כאלופת ישראל בהתעמלות אומנותית.. אחלה ילדה.. עכשיו היא באמת לא ככה.. הגוף שלה תפס נפח בצורה הטובה והיא התחזקה ונהייה לה חתיכת גוף יפה סחטיין יוליה.

NoWords

New member
טוב,

לא דיברתי שטויות, תהיה אתה במקומה ושאנשים יפרסמו תמונות כאלה שלך באינטרנט. אבל אמרת שזה מאתר מסיבות וזה.. אז שיהיה לה בכיף. היא במעמד שמתאים להשמצה בגלל שהיא חשופה בתקשורת, והופיעה בתוכנית בפריים טיים של ערוץ 2. זה לאו דווקא אומר שחייבים להשמיץ אותה אבל אם היא תהיה כמו רונה לי מעונה קודמת - בוא נגיד שהיא תופיע הרבה בפאפרצי ויתנו לה מלא ביקורת. אבל, זו לא הפואנטה.. אז לא חשוב. (אין קשר בין מה שאמרתי לאם היא אחלה בנאדם או לא, היא באמת נראית נחמדה)

איך אני אוהב את העם שלנו, ובכלל את

בני האדם שנולדו רעים וקיים בהם היצר השטני שכל כך לועג ואוהב לראות חוסר הצלחה או רע באחרים אוהב לשנוא ולקנא, ללעוג ולפגוע.. כל כך מגעיל אותי אנשים עם חשיבה כזאת אנשים שיתעסקו בהצלחה שלה וינסו להפריע הם אנשים קטנים ורעים ובכלל אדם שלא חיובי מטבעו ורק מחפש להרע לאחר ירע בסופו של יום רק לעצמו כי העולם פועל בשיטת הבומרנג.. מה שאתה זורק חוזר אליך באותה דרך אולי בצורה שונה חוק שימור האנרגיה, האנרגיה שאתה תשקיע להרע למישהו אחר תחזור אליך מתישהו תהיו אנשים טובים, אל תשמיצו ובמיוחד לא אנשים שאתם לא יודעים מה הם שווים ומי הם.. וזה בלי קשר ליוליה פשוט תהיו אנשים טובים היא לא לחצה על השלט 22 לאלפי בתי האב שבחרו לצפות בתוכנית, היא לא חייבה אף אחד או שמה סכין על גרונם כל מי שראה, ראה מבחירה אישית אז תפסיקו עם השטויות הרוע הזה ...

NoWords

New member
וואיייי חפרת.

יש בעולם את הדבר הזה שנקרא תקשורת ותפקידה לבקר, לטוב ולרע. אתה בכלל לא מבין מה אני כותבת. אפחד לא בא להשמיץ אותה, ותפסיק להיות כזה יפה נפש שבחיים לא זורק מילה רעה על משהו.
(לא שעשיתי את זה... ועדיין תקפת אותי)

הייתי במצברוח התקפי בובה :) ! ! !

אל תתעצבני, זה לא משו אישי כי אני בכלל לא מכיר אותך, בשבילי את סתם כינוי בתפוז חח אני יפה נפש ?! חח האחרון.. אני הכי זורק מה שבראש שלי ואומר מה שבא לי אבל לפעמים התקשורת נכנסת לחיים של אנשים שזה לא עניינו של אף אחד...... יוליה היא לא ראש הממשלה ולא מישהו בעמדה כזאת שהיא יכולה להזיק לנו אלא רק לעצמה .. אז אין סיבה להכנס לה לחיים.. לעומת אנשים שנמצאים במעמדים משפיעים שצריך וחובה להכנס להם לחיים, וכאן נכנסת תפקידה של התקשורת... אל תתעצבני, ואם התעצבנת אז לא התכוונתי לתקוף, טוב נו, רק טיפה משיעמום חחח סורי.......

cobainos

New member
כמעט הצטרפתי לחגיגה

להגנת הילדה כמובן...אבל אני רואה שעצרת את עצמך. אתה צודק במה שאמרת אבל זה באמת לא קשור למה שהיא כתבה. היא ציינה עובדות ואתה חפרת
אגב, הפאפארצי והרכילות לא הומצאו בישראל. אתה יודע שאני לא חסיד העם הזה (או שלא עם אחר) אבל זה לא התחיל מכאן.

למעלה