יוליה כתבה לי ברכה ליום הולדת......

adber

New member
יוליה כתבה לי ברכה ליום הולדת......

למי שלא יודע, לטאטו יש פורום עולמי באתר tatugirls.com ואני נכנסת לשם כל יום וכל היום, תשאלו למה? מכיוןן שיוליה ולנה נכנסות לשם בעצמן וכותבות למעריצים שלהן מכל העולם. בקיצור, בשבוע שעבר היה לי יום הולדת - הגעתי הביתה בלילה ופתחתי את ההודעות האישיות שלי בפורום ושם חיכתה לי המתנה הכי גדולה בעולם: ברכה ליום הולדת מיוליה ולנה שנכתבה על ידי יוליה, וזה מה שהיא כתבה: Hello! :) Happy birthday dear Adber! We wish you all most good and let all your dreams will come true! Many sweet kisses and hugs for you from Julia and Lena!

buffgirl

New member
אוי איזה חמודות! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מעניין אם הן כותבות את זה לכל החברים בעלי ימי ההולדת...

adber

New member
התשובה לכך היא כן...

כל מי ששולח להם מכתב או הודעה ואומר שיש לו יום הולדת אז הן שולחות לו ברכה...

buffgirl

New member
ווי, שווה ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

תגידי להם שאת בפורום שלהם מישראל

adber

New member
היי דניאל

אמרתי להן שאני מישראל. ודווקא היה קטע מצחיק השבוע, מישהו מארה"ב כתב השבוע בפורום ליוליה וביקש ממנה שטאטו יגיעו לארה"ב לסיבוב הופעות כי יש להן הרבה מעריצים שם שרוצים לראות אותם, אז הגבתי להודעה הזו ורשמתי שיש לטאטו גם הרבה מעריצים בישראל ואנחנו גם רוצים שהן יגיעו לפה אז יוליה נכנסה ורשמה שהן אוהבות את המעריצים שלהן מכל העולם. זה מה שהיא רשמה: Hello! -------------------------------------------------------------------------------- Many thanks to you! We love all our fans from all countries! Big kisses for all our fans from Julia and Lena!

buffgirl

New member
שווה ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

רק חבל שהן ביטלו את ההופעות שלהן...

למעלה