יוליקה ההרגשה היא שזה מהתרופה..

הדסהש1

New member
יוליקה ההרגשה היא שזה מהתרופה..

גם אני סובלת מזה..זה עובר לאחר זמן מה.הגוף צריך להתרגל ,
לתרופה..אבל תגשי לרופא...יש לזה גם אפשרות של שיווי משקל...
אפילו שלחו אותי לרופא עיניים כי יש לעיתים לחץ עליהם...

י מ י ת 2

New member
לפני זמן הגעתי למיון עם סחרחורת ולחץ דם בשמים

גם רופא עינים בדק אותי. זה לא צחוק. צריך לבדוק ואם הרופאה חולה יש עוד רופאים בישראל. אל תזלזלי. לחץ דם זה משהו הפכפך את זה את ודאי יודעת. גם אני כעת בסדרה של שינויים בתרופות והלחץ לא יורד. בשיטת הניסוי והתהיה. ככה עובדים בלחץ דם גבוה.
יום טוב.

י מ י ת 2

New member
אתמול שמענו הרצאה וצפינו בסרט על המתנדבים

של משרד הבטחון לעבודה עם משפחות שכולות. כל הכבוד לאנשים שמקדישים מזמנם ובעיקר מלבם להיות עם משפחות שאיבדו את יקיריהם ומחפשים קצת סעד נפשי ורוחני.

בקר טוב לכולם ! מגיע לי מזל טוב !

נולד לי נין חדש שיקרא בישראל ינאי

יוליקה תודה על תשומת לבך, הבת שלי חלתה במחלת הנשיקה, שמתיש אותה ואני נמצאת איתה , בגלל שזו מחלה מדבקת, לא הלכתי לבקר את היולדת!
גם אני עדיין בטיפולים שלא נגמרים, אבל הרבה יותר טוב לי ! צריך הרבה סבלנות, אלו דברים שלוקח זמן עד הריפויי !

בענין לחץ דם, צריך להיות ערים ולא לזלזל בזה, יכול להיות שקבלת איזה תרופה שלא מתאימה לתרופה שאת מקבלת. כך קרה לי, נתנו לי
תרופות נגד הדלקת והלחץ הדם עלה ועלה, לא ידעתי שכדורים יכולים לגרום ללחץ דם גבוה, כמובן שהיה לי סחרחורת, אחרי כמה ימים מדדתי בבית, וגיליתי את זה, הלכתי בקושי לרופא המשפחה והוא הוסיף לי עוד כדור, עכשיו זה ככה ככה !! אני במעקב !

להולדת ינאי, נינך הטרי, לאה.

רפואה שלמה לבת.

ora11

New member
בוקר טוב
לאה להולדת הנין

שיגדל ויצמח באהבה בבריאות ובשלווה.

יוליקה

Member
מנהל
חחחחח, אור כניראה שזו בדיוק הסיבה!!

וודאי שאלך!!

יש לי בדיקות דם ביום שני אחרי קבלת התוצאות אקבע תור לרופא - תודה!!!

יוליקה

Member
מנהל
מה דעתכן על המאמר בענין העוף המלוח???

העוף הכשר הנמכר במרכולים הוא עוף מוכשר ולכן הוא מלא במלח

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4503267,00.html

אני לא שמתי לב לכך... פרט לקורקבנים שאני משרה 4-5 פעמים במים כדי להוציא את המליחות.

אבל בעוף לא מלוח... עובדה שאני מבשלת לנכד שלי מרק ולא ממליחה והמרק כלל לא מלוח....

יוליקה, מאמר מעולה אבל -

במה הוא בדיוק יעזור? האם את באמת מאמינה שרופא או אח יקראו אותו? ואם מתמחה יוביל פעם בשנה אדם לטיפול - הוא יזכור? איפה רופאי המשפחה של פעם? איפה היחס לחולה? ואיפה לעזאזל העברית (במקום רוסית!!!). כבר קרה לי שישבתי אצל רופאה ונכנסה אחות והן דברו רוסית. אמרתי להן שאני לא מבינה רוסית, וזה לא מנומס. האחות ענתה לי - הדברים לא מכוונים עליך. ואז עניתי לה - אז תצאי ותחכי עד שאסיים ותבואי לדבר עם הרופאה. שתיהן נדהמו והיא יצאה. הרופאה אחר כך לא התנהגה כל כך יפה, כנראה משום שהערתי לה - אז אמרתי לה שאני מוותרת על השירותים שלה. ואת זה אמרתי בקול רם כשהדלת כבר פתוחה - שאני מוותרת על השירותים שלה משום שהיא לא אדיבה ולא ידעת איך להתנהג. ולפחות אלה שהיו בחוץ שמעו.

יוליקה

Member
מנהל
בדיחה שאהבתי

אהבתי... (הטרדה מינית ?
)

זוג , הנשואים חמש שנים, הלכו ליועץ נישואין כי האשה לא סגרה את פיה לרגע. היועץ שאל אותם מה הבעיה והאישה פתחה את פיה ותיארה בפרטי פרטים כל אחת מהבעיות שיש לה. אחרי דקות ארוכות ליועץ נמאס, הוא קם וניגש אל האשה, נישק אותה בפראות על פיה הפשיט אותה מבגדיה ועשה אתה סקס סוער. בסוף האקט התיישבה האישה בשקט מחויכת מאוזן לאוזן, פנה היועץ לבעל ואמר לו: "זה מה שאשתך צריכה שלוש פעמים בשבוע, אתה חושב שתוכל לעמוד בזה?
המרוקאי - "אני יכול להסיע אותה לכאן בימים שני ורביעי, אבל בשישי אני בכדורגל.

למעלה