יוליקה, הרבה ברכות ליום הולדתך!

מינהר

New member
יום הולדת שמח, יוליקה.

tamarsharoni

New member
יומולדת שמח יוליקה , ותודה על ריענון השכל .

את כל יתר השמות אני זוכרת , אבל גם אם תכניסו לפורום תמונות שלהם מתקופת היותם כוכבים , אני לא אזהה איש מהם .
&nbsp

הדסהש1

New member
יוליקה מזל טוב ליום הולדתך.תאריך נפלא

גם לנכדתי עופרי מלאו היום 9 . ולאחי נולדה הבוקר נכדה
שלישית.כך שהיום מבורך מאוד.

מינהר

New member
ביקשתי מן הרבנות בתל אביב העתק תעודת נישואין,

בשביל הוצאת דרכון פולני. במייל. נראה כמה זמן יקח להם להשיב. עולה 66 שח.

נימה3

New member
צפיתי עכשיו בהקלטה ממסיבת העיתונאים של כמה

אנשי בטחון בדימוס שהיו בסוד הענינים של פרשת הצוללות הדברים שלהם מטרידים מאד מעלים חשדנות רבה כלפי ראש הממשלה, עורך דינו בן דודו שימרון ובעיקר לפי הערכתי הוא היועץ המשפטי. מראש זה לא היה הליך תקין שמיד עם סיום תפקידו כמזכיר הממשלה התמנה לתפקיד היועץ המשפטי ויושב שעות רבות ביחידות עם ראש הממשלה. ועוד לפני איזו שהיא בדיקה כבר מיד זיכה את ראש הממשלה מכל מעורבולת בענין. מאד תמוה. אהוד ברק העיד שכאשר הוא היה ראש ממשלה אף פעם לא נפגש עם היועץ ביחידות תמיד היה עוד מישהו במפגש מזכיר או עוזר או בעל תפקיד דומה. גם לדעתו איש בעל תפקיד רשמי כמו ראש המוסד או ראש השב"לא צריך להפגש עם ראש הממשלה בארבע עיניים, זה לא מהלך תקין.

נימה3

New member
האם זה מנחם אותך?

זכרי שאנחנו בוחרים ראש ממשלה שישרת אותנו. אנחנו לא אמורים לשרת אותו ואת בני משפחתו. ואם הוא לוקה בשיקולים פסולים צריך להחליף אותו על אחת כמה וכמה שהוא שולט כבר יותר מדי זמן וידוע שהשלטון כל שלטון משחית. אז די. יש נקודה שהעם צריך להגיד. די הגיע זמנך ללכת. אבל הוא מסובך בכל כך הרבה בעיות משפטיות שרק בשביל זה הוא נאחז בקרנות המזבח אני לא מבינה את האנשים שמוכנים לעצום עיניים ולהמשיך לתמוך בו כאילו שרק הוא יכול למשול עלינו. אבל לא אלמן ישראל.

מינהר

New member
נימה, את צודקת. צריך להחליף. אבל אני

עדיין כל כך בטראומה מן הפיגועים של ערפאת שהובא ע-י רבין ופרס וביילין, שאין לי אמון מדיני ברמטכלים. חוששת מן הזחיחות שלהם. כל כך הרבה אזרחים נהרגו בפיגועים ההמוניים האלה, שאם זה היה ביפן האחראים מזמן היו עושים חראקירי.

מינהר

New member
עכשיו התקשרו אלי מן הרבנות בתל אביב,

ואמרו שהם לא מוצאים. אמרתי שאני כבר שולחת להם העתק משלי.
בעניין המדרסן מגני יהודה- התקשרה אלי הפקידה שלו וקבעה לי תור לעוד 10 ימים לתיקון. תאמינו לי שהתפלאתי, כי הוא ניסה עד כה להתחמק. מזל שאני עובדת מול 2 מדרסנים, ולא שמה את כל התפוחים בסל אחד.

tamarsharoni

New member
נימה , איפה כל כך הרבה זמן ? אני מקווה שהכל בסדר .

מינהר , משלושת "הגנרלים" שהזכרת ,בעצם רק רבין היה רמטכ"ל . ביילין ופרס ממש לא .מצד שני אולי את לא בטראמה בתקופה הנוכחית , אבל תשאלי את תושבי שדרות וכל העוטף , הם כבר תקופה ארוכה בטרומה וזה בעידן נתניהו . כך שהתרוץ הזה ממש לא משכנע [לפחות לא אותי] .
בינינו , יש רק שתי אופציות לראשות הממשלה . גנץ הרמטכ"ל לשעבר , שנקרא לדגל אחרי שפשט את המדים , וקיבל מנתניהו שנת רמטכ"לות נוספת , [אולי מכיוון שהיה כל כך גרוע , כפי שהוא טוען עכשיו]. או ביבי, ששקוע עד מעל הראש בשחיתויות . את צריכה להחליט מי לדעתך יותר אמין, הגון וישר להנהיג את המדינה . ואל תגידי לי שלביבי אין תחליף, כי בתי הקברות מלאים באנשים שלא היה להם תחליף .

הבעיה המרכזית היא האספסוף

אנשים עיוורים שלא רואים את עוללותיו וממשיכים להאליל אותו, או כאלו שהם בעצם חסרי תודעה ודיעה ובוחרים ליכוד מתוך הרגל כי אבותיהם בחרו מחל.
הבעיה שאפילו בליכוד נקעה נפשם ממנו, אבל הוא מחזיק אותם כל כך קצר שהם מפחדים למרוד.

מה שמתמיה אותי אצל האספסוף , שהם לא רואים שום דבר ממעשיו הנלוזים והפליליים. בעיניהם הוא האיש הישר ביותר וגבר שבגברים שמצפצף על כל העולם.

מזל טוב ליוליקה ליום ההולדת בבריאות ואושר.??

גם נכדתי עופרי חוגגת היום יום הולדת 6.

למעלה