יוליקה מצטערת לשמע על אובדנכם...לצערי חווינו זאת

הדסהש1

New member
יוליקה מצטערת לשמע על אובדנכם...לצערי חווינו זאת

בשבוע שעבר..נסענו פעמיים לרמת יוחנן עם הבנות..לנו אין רכב..בזכות
כביש 6 הדרך קלה יותר...שנשמע רק בשורות במשל השבוע...

הדסהש1

New member
לעיניין חברת החשמל יש לי מכרה ש3 ימים הם ללא חשמל

גם בכפר סבא והשרון..אם זאת לא שערוריה אז???
ומי יפצה את אותם אזרחים...אתמול שמעתי בתוכניתו של גבי גזית שאת משפחת בנט חיברו לחשמל כעבור מספר שעות..כך שאפשר אחרת.....

ובחברת חשמל לא מתביישים להתבכיין שאין מספיק כח אדם

כאשר כולם יודעים ששיטת הסחטנות הישראלית הידועה היא לפתוח בשביתה דווקא בשעת לחץ כדי שהציבור יצעק ואז המעביד ייכנע.
ידוע מצויין שהעובדים בדרך מנוולת סרבו ביומיים הראשונים לעבור למתכונת חירום.

פעם כעסו עלי כשאני דברתי נגד הפגנות של גופים גדולים, בטח של מונופולים.

אבל אני עדיין איתן בדעתי שכל השובתים הללו הינם אנשים ציניים שלא מענין אותם שהציבור יסבול כדי שהם יקבלו עוד איזו הטבה, וזה יכול להתחיל בנמלים בזמן שיא של תנועת אוניות, בשדה התעופה בשיא עונת החופשות, בתי ספר לקראת פתיחת שנת הלימודים, חברת חשמל בעת התרחשות חירום וכן הלאה וכן הלאה.

הם מוכנים לדרוס את הציבור המתענה מתחת למגפיהם הדורסניים העיקר שיקבלו את מה שהם רוצים ומהר.
מי שיש לו סכסוך עם המעביד שלו, שיפעל מול המעביד שלו ולא מול לקוחות או אנשים חפים מפשע שלא עשו להם שום דבר רע בחיים.

ובהחלט יש מה לעשות בלי לפגוע בציבור , וכמובן שאני לא יועץ שלהם ולא אפרט כאן מה השיטות האפשריות.
עובדה שעם הקמת איגוד-השוטרים, שהוקם כחוק, ויתרנו על זכות השביתה מרצון , זה שעלולים להיות חילוקי דיעות עם הפיקוד, זה לא אומר שהציבור צריך לסבול.

מצד שני ההתנהלות של מקומות גדולים כמו מרכולים מוזרה מאוד כאשר הם לא מחזיקים בגנרטורים למקרי חירום. גם בבתים פרטיים בישובים צמודי קרקע אפשר בהחלט להשקיע כמה גרושים ולקנות "פקפק" (גנרטור קטן).

ההתבכיינות של המרכולים בקשר להפסדים העצומים של זריקת אוכל בגלל חוסר בחשמל, הינה בחלקה בהחלט בהתנהגות תורמת שלהם, למשל - אם החליטו להתקמצן ולא להחזיק בגנרטורים , מה מנע מהם להזעיק משאיות הובלה-בקירור ולשלם להם כדי שישמרו על הציוד במשאיות עד שיחזור החשמל ?
אבל לא, יותר קל לתבוע את הביטוח.....

מינהר

New member
מאיר, מי כעס כשדיברת נגד השביתות של

המונופולים והגופים הגדולים? זה ברור שהם מחזיקים הציבור בגרון.

יוליקה

Member
מנהל
תודה , הדסה

בעלה של האחיינית שלנו, לא מצליח לצאת משנת אבל כבר שנתיים,
תחילת נפטר אביו, במהלך שנת האבל נפטר אחיו, וכעת אמו....
הם משפחה גדולה - דתיים... עם אחים ואחיות רבים ציינו שלאמא
היו כ-100 נכדים ונינים....

pazi66

New member
אבל אישי

אני מבין שבירכו אותי ליום הולדתי שחל ב-22 לאוקטובר.
לצערי קרה אסון במשפחתי והיתי שבוע באבל אישי, לא חגגתי השנה את יום הולדתי...וגם לא השתתפתי כמעט באתרים חברתיים...לאחר מכן היתי בהסגר של שלושה ימים ללא חשמל, טלפוניים,אינטרנט.
הבוקר רק חזרתי לפעילות אינטרנטי.
מתנצל כלפי אילו שכתבו לי או ניסו להתקשר איתי.היתי מחוץ למשחק,מנותק מהעולם ,כואב וללא מצב רוח.

deebeebee

New member
ולמרות הכל, פזי

החיים סוחפים אותנו להמשיך למרות הכאב. את ההולכים לנצור תמיד, אבל לזכור שזמננו מוגבל ושבשל כך עלינו להמשיך. היה חזק ובריא.

מינהר

New member
היום צלמתי הבנין הזה העטוף זכוכיות, של חברת הייטק

מג'יק. אני מבינה שכל השנה צריכים לקרר או לחמם את ה"אקווריום" הזה, ואי אפשר לשבת עם חלון פתוח. ואתן יודעים מה זה מערכות הקרור המרכזיות שמעבירות החיידקים מקצה לקצה. ולפעמים הדלק יקר מאוד בנוסף. לא מבינה את השיגעון הזה.

מ נ ט ה 1

New member
כאחת שעבדה בבניין תדיראן בגבעת שמואל

אספר שבהחלט ניתן לעבוד בבנין זכוכית , אפילו כף.

בכלל לא כיף לבנין שממול

ראשית , בקיץ האנשים נשרפים מחום שהזכוכית מקרינה לתוך הדירות,

שנית , בלילה זה כמו הצגה אחת גדולה - אתה יכול לראות מהמרפסת את כל מה שקורה אצל השנים בבית - הצגה בחינם.

אחרי דין ודברים נמצא הפתרון בדמות שתילת שדרת ברושים צפופה בין בנין תדיראן ובית המגורים.

י מ י ת 21

New member
כך בנויים הבתים בהולנד חלונות גדולים

פתוחים לרחוב ולכל העולם.
הלכתי ברחובות אמסטרדם ממבט ראשון חשבתי שאלה חנויות שמציגות את מרכולתן לראוה עד שהבינותי כי אלה בתים פרטיים. בלילה סוגרים עם וילונות גדולים אפילו לא עם תריסים חשמליים ובא לציון גואל...
אבל נכון שיש הקרנה לא נעימה לבתים הסמוכים.

מינהר

New member
ימית, בהולנד זה הגיוני חלונות גדולים. חסר להם שמש.

לנו יש עודף של שמש רוב השנה.

בשבדיה יש חלונות גדולים מאוד בלי וילונות

אצל אחותי היא שמה מין קישוט כזה מעל השמשות, וצוחקים עליה כי כולם מחפשים רק אור.

למעלה