נפרדים משומרי האוצרות של האורוויל.
"האורוויל" - זה היה הפרק שנתן את ההרגשה הרצינית ביותר שאני צופה בפרק של "מסע בין כוכבים". אולי זה בגלל שהכותב של הפרק היה אחד מהמפיקים והכותבים הראשיים בסדרה "מסע בין כוכבים: אנטרפרייז". העלילה הייתה מעניינת, אבל גם הרגשתי שהיו כמה וכמה פעמים שנראה והעלילה נתקעת או פשוט שבלונית מדי. גם לא ממש אהבתי את הכיוון שהרופאה החליטה לקחת, כדי לצאת מ..."השבי" שלה. בכל זאת אני לא בטוח כמה התנגדות הייתה מגיעה מצד השובה שלה אם היא פשוט הייתה מציעה לו עסקה במסגרתה הוא יעזור לה והאורוויל תעזור לו ולכוכב שלו, אבל לא... משום מה הרופאה בחרה בדרך האלימות, אפילו אחרי שהיא הצליחה להימלט מהחדר שהיא נכלאה בו ולהשיג את מכשיר הקשר שלה בחזרה...
בקיצור, אם היה מדובר בפרק של חצי שעה בלבד נראה לי שהוא היה זורם הרבה יותר טוב והיה יותר מהודק ומוצלח. ציון:6.

"שומרי האוצרות" - טוב נגמרה הסדרה עם 2 פרקים ששודרו ו... הפרק הראשןן ששודר היה מעניין, אבל גם מגוחך. בכלל כל הסוף שלו, עם הגילוי מי באמת עומד מאחורי מה שקרה בפרק היה מופרך ברמות, לטעמי. החלק הראשון של הפרק עם כל הקטע הזה של משחקי הרעב היה מבדר לעיתים, אבל גם הצליח לתת תחושה של סרט אימה בקטע של הסיוטים של הספרנים, ולהיות אינטנסיבי בקטע של המירוץ אחרי כפתור הזהב, אבל הסוף...אוך הסוף. הפרק השני, שאני מעריך היה סוג של מחווה לספר/סרט 1984 לא היה טוב יותר. האמת... הוא היה פחות טוב. פה ושם היו קטעים מוצלחים גם בו, אבל בסה"כ הוא היה קצת ילדותי מדי לטעמי ומטופש מדי לפרקים. הסוף הראה קצת שיפור, אבל גם היה קצת פחדני. בקיצור כמו כל העונה גם הפרקים האחרונים בה בעיקר איכזבו. לטעמי בעונה הזאת הסדרה איבדה את.... הנשמה שלה. היא נטתה יותר מדי לילדותיות יתר. אני לא אומר שהעונות הקודמות היו יצירות מופת, אבל לפחות בהם ניסו לתת לדמויות בסדרה יותר עומק, יותר אנושיות.... בכנות, אם זאת לא הייתה העונה האחרונה נראה לי שהייתי נוטש אותה לפני הסוף שלה. ציון פרק 1: 6. פרק 2: 5.