הנוהל המקוצר רק מספטמבר 2006. במכתב שקיבלת בטח כתוב שנתיים כמו אצלי. נכון לפעם האחרונה ששמענו ממגיש רגיל (ללא הצעת עבודה) היה שנה ושבע. בחודש הבא יש עוד לפחות שניים שיגיעו לזמן הזה ואז נראה האם באמת הזמנים מתארכים או נשארים פחות או יותר אותו דבר. כרגע, נראה לי הכי סביר לקחת בחשבון שנתיים.
למד את הקישור של הגירה לקנדה במעמד עסקי לעומק. אם ניהלת עסק עצמאי ויש לך דוחו"ת מס או מאזנים שמוכיחים את זה, ויש לך הון עצמי של מעל 300,000 דולר - (באופן מעשי אפילו אם הוא מושקע בבלוקים של הבית) ו 150,000 דולר במזומן (כלול ב 300K), אתה יכול להגר במסלול היזם. בתום תהליך שיימשך שנה-שנתיים תקבל ויזת PR מותנית, הפרקטיקה מלמדת שתוך שנתיים מיום הלנדינג תצטרך להוכיח שהקמת עסק קנדי חי שמשלם משכורת קבועה ראויה לפחות לתושב קנדי אחד בנוסף אליך, ואז תקבל PR קבוע. מסלול נוסף הוא מסלול האיש העשיר: הוכחת הון עצמי של 800K קנדי, והפקדה ללא ריבית של 400,000 בקופת המדינה למשך 4 שנים, תיתן לך PR מיידי.
לא הייתי מעולם עצמאי לא בא לי להקים חברה בקנדה כנראה שאני גם לא איש עשיר, אין לי 800K דולר קנדי ואני גם לא רואה את היתרון של המסלול הראשון אם לוקח אותו זמן לקבל את ה- PR ועוד מותנה... אבל תודה בכל מקרה על התשובה