לגיון פרוצות מגורשות.
"מגורש" - זה היה אחד הפרקים הכי לא ברורים עם לא מעט חוסר היגיון עלילתי, לטעמי. קודם כל כל העלילה של האסיר הרגישה לי יותר מדי... מצוצה מהאצבע. הקטע עם ההיריון של מגאן היה מעניין ואולי נתן תשובה לשאלה שהעליתי בתחילת העונה לגבי ה...הזיות שלה. כל החקירה של סידני גרמה לי בעיקר לנסות ולהחליט עד כמה הדמויות הראשיות של "הטובים" בסדרה לא.... מבריקות במיוחד ועד כמה הן מושפעות מדי מהרגשות שלהם - לרעה בעיקר. חוץ מזה אני תוהה כמה הולכים למשוך את כל העלילה עם אבא של קייל, לפני שיציגו אותו בהווה, או לפחות שנדע מה עלה בגורלו. בלי קשר לכל זה, לטעמי היה פרק משעמם בעיקר, שהרגיש לי יותר מדי כמו "פילר". אה ולאן ארון באמת נעלם? ציון:4.

"לגיון" - הפרק הראשון הרגיש לי יותר מדי מבולגן ולא ברור. אני עדיין לא בטוח כמה מהדמויות במוסד הפסיכיאטרי היו רק בראש של דיוויד, ואני לא בטוח מה בדיוק הכוחות של "לגיון". הפרק היה קצת ארוך מדי, לטעמי ולעיתים היה קצת משעמם. בכל זאת יש כמה דברים שמסקרנים אותי לקראת המשך העונה ככה שלמרות שלטעמי הפיילוט לא היה כזה מוצלח, אני מספיק סקרן כדי לנסות לקבל תשובות בהמשך העונה, כדי להמשיך גם לפרק הבא. ציון: 6.
"פרוצות" - הפרק השני דווקא התחיל טוב והתחלתי להאמין שהפרק הראשון אולי היה רק תקלה, אבל אחרי 20 דק' הבנתי שלא. הוא חזר להיות לא היה מעניין במיוחד. הדמויות המשיכו גם הן לא להבריק או להיות מעניינות. והעלילה... אומנם הייתה קצת יותר מעניינת מבפרק הראשון, אבל לא באמת המריאה או תפסה אותי. אל הפרק הבא כנראה אני לא חוזר. ציון: 6.