לרוב עובדת. לפעמים עושה בעיות ואז צריך לתת לה מכה והיא חוזרת לעבוד (לי אישית נמאס לקום אליה אז החלפתי אותה, אבל אולי למישהו אחר היא יכולה להועיל). אני גרה בכפר סבא ועובדת בפתח תקווה.
האם אפשרי לתרום אותה לגן ילדים בחדרה? והאם יש לה חיבור לוידאו כדי שהילדים יוכלו להנות מסרטי וידאו אין בעית שינוע הבן של הגננת עובד בתל אביב ויכול לאסוף על הדרך תודה מראש
בגלל שמרביצים לה מדי פעם ולא כדאי שהילדים יראו את זה וינסו גם... אנחנו החלפנו אותה לLCD והבת שלי מדי פעם מנסה להרביץ לה כי היא התרגלה שמרביצים לטלוויזיות. בכל מקרה, אם בכל זאת תרצו אותה, יש לה חיבור AV לוידאו. אין בעיה.
אבא שלי כבר ניסה לתקן את הבעיה ופירק את הטלוויזיה. זאת בעיה שבלתי ניתנת לתיקון, הטלוויזיה די ישנה וכל הבפנוכו שלה די רקוב... SORRY. אבל אולי אני אוכל לארגן לך טלוויזיה 21 אינץ'. צריכה לבדוק. מתאים לך?
1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. מיטה גבוהה (מאיקאה דגם Tromso) משולבת עם שולחן ומדף ומעמד למארז מחשב ב - 450 ש"ח. כחדשה. 5. זוג חגורות דקות לנשים. איזור: רעננה.
בלי שום אינטרס למכור: גובה החדר שלי הוא 2.32 והמיטה נכנסה ממש יפה. והילדה שלי - בזמנו בת 3 הסתדרה יפה במיטה עד גיל חמש. ב"ה זכינו לעוד חדר , התרחבנו....ועכשיו יש מיטה נמוכה יותר.