יוםה' 25.10 מסירות

למסירה טלוויזיה 25 אינץ' ../images/Emo44.gif

לרוב עובדת. לפעמים עושה בעיות ואז צריך לתת לה מכה והיא חוזרת לעבוד (לי אישית נמאס לקום אליה אז החלפתי אותה, אבל אולי למישהו אחר היא יכולה להועיל). אני גרה בכפר סבא ועובדת בפתח תקווה.

טיגריס2

New member
בוקר אור../images/Emo13.gif בנוגע לטלויזיה

האם אפשרי לתרום אותה לגן ילדים בחדרה? והאם יש לה חיבור לוידאו כדי שהילדים יוכלו להנות מסרטי וידאו אין בעית שינוע הבן של הגננת עובד בתל אביב ויכול לאסוף על הדרך תודה מראש

האמת היא שאני לא ממליצה עליה לגן ילדים

בגלל שמרביצים לה מדי פעם ולא כדאי שהילדים יראו את זה וינסו גם... אנחנו החלפנו אותה לLCD והבת שלי מדי פעם מנסה להרביץ לה כי היא התרגלה שמרביצים לטלוויזיות. בכל מקרה, אם בכל זאת תרצו אותה, יש לה חיבור AV לוידאו. אין בעיה.

טיגריס2

New member
מבחינת "התקלה" לא תהיה בעיה כי

גם הבן שלה וגם בעלה ( שהוא בן דודה שלי ) שניהם טכנאים אז נראה לי שהם יוכלו לתקן את הבעיה שולחת מסר עם פרטים נוספים תודה

לא מצליחה לפתוח מסרים...

אבא שלי כבר ניסה לתקן את הבעיה ופירק את הטלוויזיה. זאת בעיה שבלתי ניתנת לתיקון, הטלוויזיה די ישנה וכל הבפנוכו שלה די רקוב... SORRY. אבל אולי אני אוכל לארגן לך טלוויזיה 21 אינץ'. צריכה לבדוק. מתאים לך?

מסירות ../images/Emo87.gif

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. מיטה גבוהה (מאיקאה דגם Tromso) משולבת עם שולחן ומדף ומעמד למארז מחשב ב - 450 ש"ח. כחדשה. 5. זוג חגורות דקות לנשים. איזור: רעננה.

../images/Emo10.gif קוטל, המידות של המיטה.

אורך: 208 סמ גובה: 215 סמ רוחב: 97~ סמ בנוגע לקוטל ולשאר הדברים , אני לא מתלונן , אך הפריטים לא נלקחים בגלל בעיות שינוע.

אין שום בעיה. ../images/Emo13.gif

בלי שום אינטרס למכור: גובה החדר שלי הוא 2.32 והמיטה נכנסה ממש יפה. והילדה שלי - בזמנו בת 3 הסתדרה יפה במיטה עד גיל חמש. ב"ה זכינו לעוד חדר , התרחבנו....ועכשיו יש מיטה נמוכה יותר.

r o n i t b

New member
למסירה מזרון זוגי

איסוף מנתניה . למסירה גם סנדלים של טימברלנד לתינוק מידה 21 ( היו בשימוש ) .

ishtare

New member
נעלי וסנדלי נשים מידה 42-43

מי שזקוקה למידה הזו יודעת את הבעיה במציאתן.

למעלה