יוםםםםםםםם הולדת שמחחחחח

mooshki

New member
יוםםםםםםםם הולדת שמחחחחח../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לאורצ'וקקקקקקק!!! אחותי היפה - כלללללל הטוב שבעולם מגיע לך! אני אוהבת אותך המוןןן ומתגעגעת מלאאאאאא וכללל הברכות כשתחזרי:):) מזל טוב
(היומולדת הוא טכנית מחר, אבל יש הרבה גורמים שיש להביא בחשבון כרגע, ושקלול כל הגורמים יחד עם זה שאניייייייי רוצה לפתוח את ההודעה הזו, מביא אותנו להבנה כי קיים צורך בשחרור ההודעה כמה וכמה שעות לפני המועד, עמכם הסליחה (חה חה) יאללללללללה תברכו מה זה הבזבוז זמן הזה?!)

אורצ'וק../images/Emo99.gif

כשמך כן את (תודי שזה נדוש..
) נשמה יומולדת שמח
תזכי למצוות
לסקס מוגן
(האמת שזה לא שור סתם רציתי לצרף את הסמיילי הזה
) ובעיקר טוב והנאה מהחיים לוב יו יפית

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

ליאןןן

New member
אורצ' שלי.

מזל טוב יפה שלי
. אני מקווה שאת נהנת שם ושעוד תהני המון, תשחררי ותנצלי את הזמן הזה לפני הגיוס. אני מאחלת לך את כל האושר והחיוכים שבעולם, אמן שתקבלי חזרה את כל האור שאת מעניקה
. את מה שיש לי להגיד, אני אגיד כשתחזרי. (רק תחזרי כבר
). אני אוהבת אותך כלכך, ומתגעגעת שזה אי אפשר לתאר
. יום הולדת שמח, סאנשיין
.

little WhiSper

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יומולדת שמח, הרבה אושר ואהבה בחיים.

eliavtu

New member
אורררר

הרבה הרבה מזל טוב!!! תמשיכי להיות כמו שאת, זה האיחול הכי טוב שאני יכול לאחל לך..! :) ואושר, כסף, תהני מהחיים וכל זה.. "היום יום הולדת תראי יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם. ...כ"כ משגעת..."

מיי סאנשיין. ../images/Emo23.gif

סופסוף גם את בת 18, הא? חוקית למהדרין... מזל טוב !
יום-הולדת שמח אי שם בחו"ל, תנצלי אותו כמו שרק את יודעת. וכשאת חוזרת לארץ ב24, כמו שאמרת..
תזכרי שעם כמה שאנחנו 2 אנשים שונים לגמרי, אני תמיד אהיה כאן כשתצטרכי, מרחק טלפון אחד. [ועכשיו כשאין לך מלווה ואני בכפר גלים, את גם מוזמנת לקפוץ לאיזה ביקורון
.] כמה אהבה, כמה אור. אני איתך, מאחלת כמויות של אושר. ענבר.

Noam TG

New member
אורצ'!

תמיד נחמד לראותך בהופעות
שיהיה לך 17 וקצת שמח

../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

וואו. תודה. באמת באמת ריגשתם הגברתם געגועים שגם ככה קיימים!!!! אוהבת את כולכם נורא:) המון המון המון המון (המון כבר אמרתי?) תודה!

למעלה