יום אבל עולמי

אין פה שאלה של צדק, ואלוהים לא

היה ניתן להשגה אתמול... לפני כשבוע שודרה בערוץ 8 תכנית על גורדי השחקים וכל ההיסטוריה הסובבת אותם, האדריכלות וגם קצת חוקי פיזיקה. וכל שיכולתי לחשוב עליו: "מגדלי בבל! מגדלי בבל! משהו יקרה שיוכיח לנו שוב, כמה אנחנו קטנים, וכמה כדאי לנו להשקיע בבנינים פנימיים בנשמה שלנו, ולא במשהו חיצוני"....

david 5

New member
סיגל -הנביא שותק -שתיקה רועמת ../images/Emo69.gif

אים המנהלת נועם תאשר לי -אני יענה לך בנתיים אנני רוצה לסחרר את הפורום בוויכוחים תיאולוגיים בלי רשותה סייג ל... שתיקה

סיאלו

New member
מלחמת עולם שלישית

אחרי ההלם ,אנחנו מתעוררים מהחלום ,רואים את המעצמה הזאת בחוסר אונים. לא נותר אלא להתפלל ולהדליק נר נשמה לכל הנרצחים.

אני עדיין בהלם

לא מצליחה לקלוט שסרט הבלהות שצפינו בו אתמול לא היה סרט אלא מציאות. לפני שנה עמדנו ערן ואני בקומה האחרונה של אחד מהתאומים וצפינו על מנהטן. מחזה מרהיב. בראות טובה אפשר היה לראות רחוק מאוד. ואמרתי לערן, תראה איזה עולם מדהים יש לנו. וכמה ימים אח"כ, במצפה הכוכבים בלוס-אנג´לס הסתכלנו על דגם של כדןר הארץ המוקטן שיש שם, ושוב נדהמנו מהפלא הזה. הכדור שחג באויר ושיש עליו חיים, ותרבויות ואנשים ובעלי חיים. ושם שאלתי את ערן, איך זה שיש אנשים בעולם, שבמקום להסתכל על הפלא הזה וליהנות ממנו במעט הזמן שהוקצב לנו להיות כאן, מחפשים רק מלחמות ושנאה וריב. לרגע אחד חלפה בי המחשבה הנוראית לאיזה עולם אני מנסה להביא ילדים? ואז התעשתתי ודיברתי כל הערב והבוקר אל הגוזלים שגדלים בתוכי ואמרתי להם שזה לא יום מייצג ושלמרות מה שקרה העולם מלא בדברים נפלאים ובאנשים טובים, וכדאי להם להישאר. ובלילה אמרתי לערן שאני מקווה שכשהגוזלים שלי יהיו בני 18, הם כבר לא ילכו לצבא. ושבאמת המאה הזאת תהיה מאה של שלום ולא של מלחמה. ערן אמר שהוא מאוד אוהב את הנאיביות שלי. מרב

ובעניין אנשים נוראים - קיבלתי

עכשיו במייל תמונה המציגה את מגדלי עזריאלי קורסים. איזה מין אנשים חיים בעולם הזה?????

אכן זה ניראה לקוח מהסרט אר פורסט 1 ../images/Emo5.gif

פשוט לא יאומן שדבר כזה מחריד קורה במדינה כ"כ מאובטחת הטרור לא יעזוב את העולם כ"כ מהר צריכים לעשות משהו ומהר לפני .. שהנשק הביולוגי ישתלט על העולם .. ונימצא את עצמנו בבית קברות זה מה שהטרוריסטים רוצים !! מאחלת שנה טובה יותר ללא מילחמות ודם

למעלה