יום אהבה ואני מרגיש רע

יום אהבה ואני מרגיש רע

אני בן 21, סטודנט וכן- גם אני בתול.
ראיתי פה אנשים בגיל (יחסית) ממש מבוגר אבל עדיין, בגיל 21 אני מרגיש ממש רע עם עצמי, עד כדי דיכאון.
לא יודע איך הגעתי למצב הזה כי אני ממש חברותי והכל אבל כשזה מגיע לבחורות, פתאום אני נהיה כזה ביישן ושקט.
שלא לדבר על זה שבחיים לא יזמתי שום דבר עם בנות.
המילה בתול יושבת לי כמו קוף על הכתפיים שרק נהיה יותר ויותר כבד עם הזמן.
ראיתי שיש פה בנות שבמצב דומה - לדעתי זה יהיה רעיון טוב אם מישהי תרצה "להיפטר" מהבעיה הזאת יחד.
לא ממש חשוב לי מראה חיצוני או משהו כזה.

red desert

New member
אתה מבין

שזה עניין של לחץ חברתי? (נעזוב לרגע את נושא "קרום הבתולים" אצל בנות...)
ברגע שתתייחס לנושא כאל בעיה שצריך "להיפטר" ממנה (ולא לפתור אותה) אתה עשוי
ל"הזמין" לך חוויה שלילית שתלווה ותשפיע על המשך חייך. קצת סבלנות.

Ondine1

New member
זה לא לחץ חברתי

לדעתי ברגע ש-"נפטרים" מזה הרבה יותר קל למשל להשתחרר בדייטים, מגיעים פחות לחוצים.

red desert

New member
הרעיון הוא לא להתייחס

למצב נתון כמשהו שצריך להיפטר ממנו כי אז די בקלות חוויה שיש לה פוטנציאל
להירשם כזיכרון מתוק או לכל הפחות חביב יכולה להפוך לחוויה לא נעימה עם השלכות בהתאם.
בכל מקרה, התחושה הסובייקטיבית של חסרי הניסיון נובעת מההשוואה לנורמה- בהחלט סוג של לחץ חברתי.

A 26 cm Schlong

New member
ממש ממש לא נכון

אז זיינת פעם אחת, זה מה שיגרום לך להתשחרר בדייטים? אתה אולי תבין שהדבר הזה שאתה מת להיפטר ממנו לא כזה איי איי איי ואולי בכלל תתהה ממה כולם התלהבו (פעמין ראשונות הן בד"כ נוראיות), אבל זה לא מה שיעזור לך להיות יותר משוחרר בדייטים, שלא לומר יגרום לך להתחיל בכלל עם בנות ביתר קלות.

אתה צריך לעבוד על עצמך קודם בקטע החברתי-זוגי ורק אח"כ בקטע המיני (שמן הסתם כבר יגיע לבד ברגע שתדע איך לגשת לבחורה, איך ליצור קשר עם בחורה וכו').

אין כל קשר בין היכולת שלך לפתח קשרים חברתיים לבין היכולת שלך לזיין, ואתה מוכיח את זה בעצמך. אתה מעיד שאתה בן אדם מאד חברותי, אבל עם נשים לא הולך לך.

תירשם לאתר היכרויות, צא עם נשים ותפתח את היכולות שלך ליצור עמן קשר ומגע, וכל השאר יגיע אח"כ הרבה יותר בקלות.

וחוצמזה, אתה כל כולך בן 21, זה באמת גיל מאד צעיר. כל החיים לפניך.

מסכימה

ברוך הבא לפורום

www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167548374

תקרא את ההודעה הזאת

אתה כבר לא לבד!
מוזמן להישאר בפורום ולכתוב כל מה שמרגיש לך נכון
ומי יודע אולי תמצא פה את מה שאתה מחפש

:ברוך הבא

ו

למעלה