יום אהבה שמח(:ויום שישי יש לי יום הולדת!! 19 סוף סוף.....
S skier New member 14/8/03 #1 יום אהבה שמחויום שישי יש לי../images/Emo151.gif יום הולדת!! 19 סוף סוף.....
L liran87s New member 14/8/03 #2 מזל טוב עידן ../images/Emo13.gif שתזכה לראות העונה את השלג וגם לגלוש עליו טיפה.... ואולי אפילו חו"ל ? זה האיחול שלי אליך, שהצבא ייתן לך אישור לחו"ל ברגילה
מזל טוב עידן ../images/Emo13.gif שתזכה לראות העונה את השלג וגם לגלוש עליו טיפה.... ואולי אפילו חו"ל ? זה האיחול שלי אליך, שהצבא ייתן לך אישור לחו"ל ברגילה
A amircarel New member 17/8/03 #4 מזל טוב!!!!! אמנם ביום איחור אבל עדיין, וואלה אני מקווה שאתה מעביר את השירות במקסימום סבבה שאפשר ושתהיה לך את ההזדמנות לגלוש גם השנה!!!
מזל טוב!!!!! אמנם ביום איחור אבל עדיין, וואלה אני מקווה שאתה מעביר את השירות במקסימום סבבה שאפשר ושתהיה לך את ההזדמנות לגלוש גם השנה!!!
A alonaski New member 17/8/03 #5 מזל טוב עידן!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo45.gif עד מאה כבן 20 !!!!! תעשה חיים ותזכה לעוד הרבה עונות של סקי איכותי!!!
מזל טוב עידן!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo45.gif עד מאה כבן 20 !!!!! תעשה חיים ותזכה לעוד הרבה עונות של סקי איכותי!!!
S skier New member 17/8/03 #6 תודה לכווולכם!!! וכן השנה אני צובר שתי רגילות וטס ככל הניראה לאלפ דו'אז פעם שניה אם החברה הקבועים ולא עומד לישון שניה אפילו!!!
תודה לכווולכם!!! וכן השנה אני צובר שתי רגילות וטס ככל הניראה לאלפ דו'אז פעם שניה אם החברה הקבועים ולא עומד לישון שניה אפילו!!!
L liran87s New member 19/8/03 #7 אלפ דואז' הא ? ../images/Emo13.gif תעשה חיים אחי, אני לא יודע לאן השנה, אבל השנה מה שבטוח, יהיה יותר כיף מהשנה הראשונה שעשיתי ובטוח יותר כיף מהשנה
אלפ דואז' הא ? ../images/Emo13.gif תעשה חיים אחי, אני לא יודע לאן השנה, אבל השנה מה שבטוח, יהיה יותר כיף מהשנה הראשונה שעשיתי ובטוח יותר כיף מהשנה