יום אהבה שמח וכמה אהבה יש בפורום

TAL BAR ZOHAR

New member
יום אהבה שמח וכמה אהבה יש בפורום../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אחלה של טוקבקים ובפרטיות דבר שמעצים לי את התחושה אולי לא להישאר אדישים לכמות האהבה שיש כאן ומה עשינו בשביל שדבר כזה מקסים יתפתח ! בימים הקרובים אני ישקול שוב ויודיע לגביי נעילת הפורום או אחרת. חברים המון חדש על הפרק דודי שרון וג'ואל בעבודה היסטרית לקראת הצעד הבא! 2010 -מהדורת אלבום מיוחדת שייצא לקראת הקיץ שיכלול קטעים של דודי וג'ואל יחד ולחוד עם קליפ היסטרי שעתיד לצאת במהלך הקיץ. כבר בפורים סיבוב ארצי הסטרי לג'ואל במקביל דודי שרון בסט מרכזי בפסטיבל ענק בצקסיקו עידכונים ולו"ז בקרוב מאוד ! ------------------------------------------------ בלעדי לפורום !! DUD SHARON ^ JOUEL השם אומר הכלללל!!!! SWEET CODE 2010 לאחר 2 אלבומים מוצלחים והנסיון לעבוד יחד כבר עושה הכל !! הרכב שמביא הרבה כבוד לארץ מסתמן מיום ליום להבטחה בתעשיית הקלאב בעולם. בקטע בלעדי ומפנק במיוחד ישירות מהקייס של דודי לרצועה של DO YOU THINK IM SEXY בשילוב הלהיט הנוסטלגי SWEET DREAMS במאש אפ מטורףףףףף קבלו את הצרחותתתתתתתתת !!! אחלה שבוע קסום ואוהב במיוחד!!! "בלשון זכררר" טוב .....אז יאללה.....אמממממ בי ...!

אור enjoy

New member
sweet code להיטטט

שילוב מתוחכם עם do you think i'm sexy העדכני עם הקלאסיקה הענקית sweet dream מהמם מהמם מהמם! לא יודעת מה איתכם ,אני ממש אהבתי!:) וhopping המלא סוףףףףף הדרך! ומי שיודע להעלות שירים ליוטיוב תעלו את המיקס של דודי לHURT של כריטינה אגילרה (אני יודעת שהוא ישן אבל הוא מדהיםםםםם) אני חורשת עליו כמו מטורפת בשבועות האחרונים ואני רוצה לשלוח אותו לחברים שלי אז זה יותר נוח ביוטיוב. יום האהבה שמח לכולנווו!! תזכרו שלא צריך יום מיוחד בשנה כדי להראות לאנשים שאתם אוהבים אותם

ELIRAN ZOAR

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif יום אהבה שמח ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה מיקססססססססססססססססססססס משוגע להתעלף על הרמקול ולזעוק אדונייי יצילני

../images/Emo23.gifלב|../images/Emo23.gifלב|יום אהבה שמח../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לכל חברי הפורום המדהים הזה! טלול אתה רואה לפעמים צריך ל"רדת" על אנשים כדי שיתעוררו ויקומו לחיים! אהבתי את המיקס~תודה על הפינוק! ואור~מסכימה איתך, את מי שאוהבים אוהבים כל השנה- 365 ימים ולא שוכחים להגיד בכל יום שאוהבים.. יום אהבה שמח וגאה! ובנימה זו אוהבת אתכם

עינת TO GO

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ווואוווו ווואוווווו ענקקקקקקקק איזה מיקס הורסססס פשוטטטטט להיטטט מטורףףףףףףףףףףףףףףף ככה הפורוםםםםםםםםםם פעם עליות פעם ירידות אבל אי אפשר לנטוש טל תחשוב על זה שוב עשית לי את היום קטע איכותי וחזק ! והיום קבלתי ג'ינס דיזל הורססססס מושלםםםםםםם!

ציונעע

New member
סוויט קוד הזה נדיררררר הוא ניגן בריץ' !!!

זה אחד המקפיצים והקול של ג'ולה בכלל תפור על זה . רק חבל שבסוף זה לא ממשיך קצת לאקפלה והיינו יכולים להתחרפן טיפה
טל הפורום הזה לא הולך להיסגר .

cinquemillo

New member
HUGE HUGE HUGEEEE

THIS IS HUGE AND AMAZING REMIX!! THIS JUST THE START OF 2010 BY DUDI SHARON AND JOUEL... ZERO FIVE ..SIIIXXXX

t rex1

New member
טל חבל לך על הזמן(-:

בקצב הזה אני חושב שאין מצב לסגירה. המשך יום מקסים לכולם ,אגב אחלה קטע מגניביישן.

1+//////(((((איזה דבר יש לנו פה אמאלההההההההה

ווואייי איזו זכרונות השיר מעללהההה לייייי ההורים שלי מכירים אתזההה חחחחחח ועם הקול של ג'ואלוששש איןןן זה פשוט זה זהההה !!! ככה פותחים שנה !!!!! איזה קצב מטמטם!!!!!!!!!

למעלה