יום אחד הילדים יתביישו בנו.

כאן הם

New member
יום אחד הילדים יתביישו בנו.

לפני יומיים, כשהייתי במסעדה עם הילד שלנו, בן 8, התלוצצתי המון עם המלצרית שהיתה מאוד נחמדה. הבן שלי שהוא לפעמים (היינו לא תמיד) הרבה יותר רציני ממני, אמר לי שאני מבייש אותו ושהתנהגתי מצחיק ושלהפסיק עם זה. אז הפסקתי והייתי יותר מאופק.

ועכשיו אני חושב שיום אחד כשהוא יהיה יותר גדול, הוא יתבייש עוד יותר ויבקש ממני והבן זוג לשמור על פרופיל נמוך, גם בגלל שאנחנו זוג הומואים.

כמו שאתם יודעים וזוכרים(!), אפילו הורים סטרייטים הם פשוט בושה לילדים שלהם.

אז רציתי לשאול את אלו שיש להם ילדים יותר גדולים משלי אם הם חוו משהו דומה, בקונטקסט של הומוסקסואליות.

לא, במפורש אני לא מדבר על סיכוי ל"בושה" בגלל שלילד יש בעיה עם הומוסקסואליות או הומוסקסואלים או שאנחנו אבות הומואים או שיש להם אבות הומואים. אין סיכוי לזה. אני מדבר שלהורים אסור למסור שום פרט ואסור להפגין שום התנהגות שעלולה לגרום לשאלות ... החל מזה שהם לבושים לא נכון וכלה בזה שהם הומואים.

רענן

אלכסAlex

New member
זו התנהגות טבעית לגמרי

אתה אבא שלו אז אתה באופן טבעי עושה פדיחות..

גם לי הילדה בת ה 8 שלי לא מרשה לי לשיר ברחוב או חלילה לעשות דברים שטותיים אם נדמה לה שמישהו רואה

לכן במקרה הזה אתה יכול להיות שקט.

תגיד, אתם בורחים מהבית עכשיו? סנדי.....

כאן הם

New member
אנחנו גרים במרכז ניו-ג'רסי - לא מפחד מ-סנדי

הכל בסדר אצלנו... בינתיים, אבל אני ממש לא מודאג. הסופה היא די נדירה והיא לא הוריקן. היא נחשבת "סופה טרופית" שפרושו הרבה הרבה הרבה גשם ורוח חזקה, אבל לא רוח של הוריקן. עד הרגע הזה, עוד לא ירד טיפה אחת של גשם. אני גר במרכז ניו ג'רסי, בהרים. אז עד שהסופה תגיע אלינו מהים, היא תהיה הרבה יותר חלשה. בכל אופן, זה מאוד נדיר שסופה כזו תהיה בזמן הזה (אוקטובר) ותבוא מהים ישר לניו-ג'רסי. בסופה הקודמת, לפני שנתיים, בסה"כ הייתה הפסקת חשמל של 5 דקות. אבל הסופה ההיא היתה יותר חזקה, אבל גם יותר קטנה והרבה יותר מהירה בתזוזה שלה על הקרקע. לבית שלנו אין מרתף (בגלל זה קניתי אותו) והוא על צלע של גבעה... ממש לא מוטרד מהצפה או נזק מהרוח.

לגבי השאלה המקורית שלי, ממש מעניין שילדים, במיוחד בני עשרה, שאמורים להיות סובלניים, ליברלים ועם ראש פתוח הם למעשה מאוד לא סובלניים לגבי משהו שונה... לכיוון של שמרנות וג'נטלמניות. אני יכול לתאר לעצמי מה יקרה בכיתה של בני עשרה אם אחד הילדים יחליט ללבוש חליפה ועניבה. אבל אם הוא יתלבש כמו פאנקיסט, זה אולי יעבור בשקט.

רענן

אלכסAlex

New member
מקוה שזה יעבור בשקט. סנדי

דווקא חשבתי שכן אמרו שזה הוריקן ובעיקר יפגע בניו ג'רסי, אבל אולי הם מגזימים.

בקשר לבני נוער, הם הכי לא סובלניים. ההורמונים משתוללים בגיל הזה ולמעשה אתה לא תכיר את הבן שגידלת בעוד כמה שנים, תחשוב שזה ילד אחר, אבל תן לו את הזמן להתבגר, כי הוא יחזור אח"כ להיות האדם שאתה גידלת. רק כמה שנים והכל יעבור. תזכור את זה.

נדמה לי שפעם איריס ניסחה את זה מעולה

ילדים בגיל ההתבגרות מנסים להיות הכי מיוחדים אבל באותו זמן הכי מפחדים לא להיות כמו כולם.

למעלה