יום אחד יום אחד שם נולד לטייל ביער

יום אחד יום אחד שם נולד לטייל ביער

מתנגן לי בראש, אז יצאתי לברר למה.... באהבה אבשלום ביצוע: אריק איינשטיין מילים: אורי זוהר, אריק איינשטיין, שלום חנוך, בועז דודזון וצבי שיסל לחן: שלום חנוך יום אחד, יום אחד, שם נולד לטייל ביער, ורקמה מחוטים של זהב בן מלך קטן, אם חורגת וסוס לבן. יום אחד, יום אחד בית קט ונפתח השער... נסיכה עייפה נרדמה על קרן של אור, בא אורח על סוס שחור. למה לא, למה לא עכשיו, מה שבטח יבוא רק מחר. למה לא, למה לא עכשיו מה שבטח יבוא מחר. לא היה, לא היה סוס לבן, נסיכה ביער לא היו אגדות מעולם היה רק חלום לא באושר, אך עד היום לא היה לא היה שלום. אבשלום, אבשלום כמו חלום, כמו חלום בקיץ למה לא, למה לא, למה לא יבוא כבר עכשיו מה שבטח יבוא מחר.

אחללה שיר שבעולם

יעני להקדים את הזמנים ולהפוך את היוצרות. עירוב של אופימי פסימי - אופסימיזם. "למה לא יבוא" מענין שדנה כתבה בהודעה אחרת על תזמון. מיתוס קץ הגאולה שונה מהגאולה עצמה, הלא כן דניאל ?

אחלה פירוש...

אכן... המיתוס על קץ הגלות ותחילת הגאולה שונה מאוד מהגאולה עצמה מי אני לדעת ??? ובכל זאת.... זה כמו מה שדיברנו על ה"מאין יבוא עזרי" כאשר אני מסכים לאבד שליטה על הדרך שבה אקבל את העזרה - יש מצב שהעזרה תופיע ותפתיע כל עוד אני אוחז ושולט ב-"איך" אז זה עוד סיפור אגדה שיתכן ויהיה ויתכן ולא התחברות ל-"אין" מפחידה, אבל היא מאפשרת היווצרותו של כלי מכיל לא כלי שיודע איך הפתרון יבוא כלי ריק שמחכה לישועה והיא בוא תבוא בדרכה בכיוון שלה בתזמון שלה אמן יאמן ליל ירח מלא הלילה, ליתר דיוק מחר בצהריים (סביבות 1400-1500) אבל הלילה הוא הלילה התבוננתי בלבנה והיא הרגישה לי משמעותית מאוד מאוד משפיעה לי על האוזניים.... חבלז ליל מנוחה... למרות שלבנה כזו גורמת להרבה מי ומה

למעלה