יום אחד. סיפור

גדעון היחידי

New member
מנהל
יום אחד. סיפור יום אחד - זיכרון, לחיים שלמים.

בוקר מואר מתקתק ומבטיח .יפו העתיקה. המתנתי על יד גשר עץ קשתי באיזור המוזיאונים המתקרא - "גשר המשאלות". היא הגיעה רבע שעה אחרי . ארשת פניה רצינית, כמו לפני מבחן בגרות. לחצנו ידיים. בקרירות כמו בטקס החלפת שגרירים, מנומס כזה. כל זה מתרחש אחרי שלושה חודשים של החלפת מסרים ותמונות בצ'טים השונים, שירים שכתבתי במיוחד עבורה, גילויי סודות הדדיים, וידויים . היא על בעלה ואני על רעייתי, מה לא טוב בעיקר בחיינו. נוצר קשר רגשי ,עוד לפני שנועדנו פנים . לא אפרט בתיאורים כדי שהדיסקרטיות תישמר. כמה דקות עמדנו מנגד ואז הצעתי שנעלה לכוון בית הקפה עלי באבא שמו המשקיף אל הים. היא הנידה בראשה לאות הן, פנתה מיד לכוון ומבלי לשעות אלי החלה בהליכה נמרצת לכוון, כשאני מדשדש אחרייה, נבוך מעט. הבנתי שהיא נרגשת וחוששת והלכתי אחריה ללא אומר. נכנסנו לקפה והתישבנו במרפסת חלומית ,גבוהה מעל פני הים . הבוקר היה נפלא. רוח קלה נשבה שמיים כחולים בהירים ושתי סירות דייגים משייטות קרוב לאופק. חשתי שהיא נסערת. אין זאת אלא שאינה רגילה בשכאלה.פגישה. . אשה נשואה עם גבר זר במקום ציבורי...הבנתי את המצב ותיפקדתי בעדינות מירבית. נופפתי למלצר. הזמנו הפוך ועוגת גבינה . המרפסת שבה ישבנו הייתה כמעט ריקה והיא התרווחה בכסאה ונרגעה מעט. הכרנו די טוב מחילופי האינפורמצייה בינינו חשתי שהיא מבקשת לפרוק מעמסה הייתי פסיבי והאזנתי בקשב. לגמנו מהקפה טעמנו מהעוגה גיחכנו, חייכנו , וכשאחזתי בידה בידידות, תוך שהיא מספרת על עצמה, היא התרצתה והפקירה אותה בידי . תוך שאנו אוחזים ידיים שאלה אותי: "ביקשת משאלה " ? משלא עניתי, הוסיפה, "שם כשהמתנת לי על גשר המשאלות". עניתי לה במבט זכוח ואת ידה לא הפקרתי. כך כמעט שעה חלפה. בילינו בנעימים . מכיוון שהייתה לה פגישה מתוכננת ליוויתי אותה למכוניתה . לפני הפרידה שאלתיה אם נוכל להיפגש בעוד זמן, היא הייתה קרירה ולא הגיבה, נכנסה למכוניתה ונסעה. לא קלטתי בדיוק את השדר. בעוד אני מתניע את מכוניתי צלצל הסלולארי שלי. זו הייתה היא. סלח לי גידי אמרה בקול צרוד מעט. היה נפלא, אני הייתי בעייתית ואני מתנצלת על כך .אתה מאד נחמד. נשוחח בערב בצ'ט. טוב. זהו זו הייתה הפגישה הראשונה. התוודעות. תהייה, מבטים, פיקפוקים, ובסופה, הפי אנד להמשך מרתק ומבטיח.
המשך יבוא - לאחר שאקבל את רשותה לפרסם.
גידי

luna46

New member
היי גידי
אהבתי מאוד.

מחכה להמשך.
אני ממש לא שופטת. כל אחד זכאי לקצת אושר בעולם הזה.
וגם יש משפט - אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.
אהבתי מאוד את הכתיבה שלך.

גדעון היחידי

New member
מנהל
ללונה
הזכרת לי שיר ילדות
על גדות הנחל עומדת אני
ומצפה ומצפה, למי למי למי ?

תראי איזה שם מתחרז עם הלמי ???
ואליו תשאפי

גידי

גדעון היחידי

New member
מנהל
גשר המשאלות (2) הפגישה השנייה.
הפגישה השנייה (2)

נפרדנו ונסענו לעיסוקינו. המון מחשבות חלפו בראשי. היא לא הייתה אהבתי ממבט ראשון, אך היכולות שלה, האישיות המיוחדת והמראה המלא והסקסי, גרמו לי לתחושה של היי. התלהבות נעורים המשלבת רומנטיקה עדינה, חיבה, ורעב לסקס חזק ועוצמתי.עסקתי בשלי מבלי להתרכז , כשכל מחשבותי נתונות לה ולה בלבד. בסופו של יום לאחר ארוחת ערב פשוטה ניגשתי למחשב וכתבתי לה שתבוא לצ'ט. והיא באה. נלהבת כמוני מעונינת נועזת אפילו מעבר לציפיותי.כתבתי לה שמכיוון שכיבדתי את ריגשותיה למרות שכמהתי לנגוע בה ולא עשיתי כך.תגובתה הייתה מיידית ולא הותירה פתח להשערות "אני רוצה לנשק אותך עכשיו" כך היא.ואני, מאצ'ו ישראלי, קפצתי על ההזדמנות ושאלתי אם נוכל להיפגש שוב. לאחר שענתה בהן הצעתי מקום מעט יותר שקט ואינטימי. חוף הים בתל ברוך (לא היכן שאתם מפנטזים..) אלא ממש בחוף הרחצה שהיה שומם באותה תקופת חורף.ואכן, יומיים חלפו כחץ מקשת והיום המיועד הגיע.יצאנו לשם כל אחד במכוניתו. הדרכתי אותה בסלולארי שכן היא לא הייתה מקומית ונפגשנו במגרש החנייה. שם עברתי למכוניתה.נשיקה מרפרפת על לחייה נסענו פנימה עד לשער שהיה מאוייש, שילמתי ונסענו לפינה מבודדת ממש על קו החוף. היא בלמה,כיבתה את המנוע משכה את בלם היד ופנתה עם פניה החמודים ועיני הטורקיז שלי אלי. לא חשבתי פעמיים. ביד שמאל חיבקתי את צווארה משכתי אותה אלי והדבקתי לשפתיה נשיקה רעבתנית. היא הגיבה בהתלהבות נצמדה אלי בהתמסרות מוחלטת, גחנתי לעברה , הידקתי את חזה אלי בכוח עד שחשתי את שדייה לחוצים את חזי, הרחקתי אותה מעט, פרפתי שלושה כפתורים בחולצתה דחפתי את ידי מתחת לחזייתה וחלצתי שד אחד לאוויר העולם. היא הרימה את ראשה והשעינה אותו על משענת המושב ראיתי בכך איתות חיובי, פתחתי את החנות של מכנסי ומשכתי את ראשה למטה ברמז ברור... מתוך אינטואיצייה הרמתי את ראשי והבחנת במרחק של כמה מטרים בג'יפ סגור ובתוכו אדם שהביט בנו בסקרנו. הסבתי את תשומת ליבה .היא התישבה בבעתה, ופלטה שעלינו לברוח מהר כי יש כאן מציצים. התניע את הרכב ונסענו משם מבלי להביט אחורנית. בחוץ במגרש החנייה היא החלה ליבב. הבנתי אותה בהחלט. ליטפתי את ראשה. נישקתי אותה לפרידה תוך שאנו מגפפים אחד את השני ומבטיחים לדבר בערב כך הסתיימה הפגישה כשאני מאשים את עצמי בבחירת המקום ומבטיח (לעצמי)לא לחזור על טעותי זו.
המשך יבוא אם תחפצו.
גידי

luna46

New member
היי גידי
חייבת להגיד שאת הפרק השני אהבתי קצת פחות מהפרק הראשון.
בפרק השני היו הרבה יותר תאורי סקס ותאוות בשרים ופחות מחשבות, כמיהות, רומנטיקה...
אבל זו דעתי. יתכן שקוראים אחרים כן יאהבו את זה.

גדעון היחידי

New member
מנהל
הכל בסדר לונה
אם את חייבת, אז את חייבת. סתאם.....
תראי חמודה
אני מספר סיפור אמיתי.
הבסיס של הסיפור הוא רומנטי בעיקרו ומבוסס על אהבה אמיתית של שני בני הזוג שנזקקו לקשר הזה
עד יאוש כמעט
יש גם תאוות בשרים וחשק שהיה כלוא במשך שנים וכשניתנה לו האפשרות הכל פרץ כאשד אדיר
הרומנטיקה ,הכמיהה לאהבה , המגע, הסקס
כל אלה הפכו לרומן של חיים שלמים
תקראי בהמשך
דעתך חשובה לי
גידי

גדעון היחידי

New member
מנהל
המפגש. פרק 3 בסיפור גשר המשאלות.
המפגש. צימר, חדר להשכיר , או משהוא כזה (3)

?חזרנו. כל אחד לביתו ולמשפחתו. בימים ,שיגרה. עבודה, ילדים, קניות, עזרה לאשה. ובערבים. שנינו ספונים על המחשב, בפורום בו הכרנו, מחליפים הודעות אישיות ויותר מאוחר כאשר אחד משנינו מציע אנו משנים פוזיצייה ועוברים לצ'ט אקראי. משוחחים בעיקר על עצמנו. על הבעיות המציקות לנו, שנינו רואים צורך לעצמנו להצטדק ולהצדיק את הקשר בינינו. תוך כדי שיחה שהיא אומנם וירטואלית אך רגישה מאד אנו אוחזים ידיים, מתגפפים ומפרגנים. כמעט יחד הגענו להחלטה כי אסור לשנינו להיראות במקומות ציבוריים שמא נפגע בחפים מפשע ודרושה לנו פרטיות. מספר ימים לאחר מכן כשתקרית חוף הים נמוגה מעט, הצעתי שפגישתינו הבאה תהייה סולידית הרחק מעיניים סקרניות והצעתי שניקח חדר במקום שהומלץ לי ע"י חבר. היא ביקשה יום למחשבה ולמחרת הסכימה. קבענו שניפגש באיזור המוכר לה שם יש חנייה בשפע ואני אמתין לה. ואכן כך עשינו. קבענו לבוקר. אני הגעתי מוקדם יותר. סיירתי במקום ראיתי את החדרים , את האנשים שמנהלים שם. אווירה סולידית דיסקרטית ושקטה. מצא חן בעיני. נהגתי למקום המפגש, הרמתי לה טלפון ,היא כבר הייתה קרובה. הדרכתי אותה והיא אכן הגיעה. חנתה, ובאה לקראתי. פתחתי עבורה את הדלת, היא התישבה לידי מתנשמת ומרוגשת משהוא. אחזתי בידה ונישקתי אותה. הבטתי בעינייה . אולי הייתי משוחד חברים. עיניים כאלה נדירות.. מדהים. ירוק עמוק (אמרלד) בשילוב כחול. אין דברים כאלה. לא יכולתי להסיר ממנה את עיני. "גידי שלי המתוק" הפטירה בלחישה. ישבנו כמה דקות שלובי ידיים . עד שהיא הפטירה: יאללא, בוא ניסע. נסעתי לכוון החדר, טילפנתי לקבלה, השער נפתח חשמלית, נכנסתי, פניתי לקבלה, שילמתי, קיבלתי מפתח, נגשתי למכונית, פתחתי את הדלת שלה, הושטתי יד . היא החזיקה בי בחוזקה התבוננה בי וכשנדתי בראשי שהכל תקין , פסענו לכוון החדר שניתן לנו, פתחתי ופסענו פנימה.

גדעון היחידי

New member
מנהל
והסיום של הסיפור גשר המשאלות(4)
המפגש. פרק (4)
אחזתי בידה , ונכנסתי כשהיא מעט מהססת. עודדתי אותה בלחיצה על כף ידה, היא העיפה בי מבט שקט ובוטח, וחייכה קלות. פתחתי את הדלת. הושטי יד, הדלקתי את האור של מנורת שולחן פינתית, הגפתי את הוילונות, וסקרתי את החדר. נחמד ונעים , עד כמה שאפשר. הדלקתי את המזגן. הובלתי אותה אל כסא מרופד. היא התיישבה וחייכה במבוכה. שמתי לב למערכת קול פינתית , דיסקים ורמקולים איכותיים. הצבעתי לכוון ללא אומר והיא נדה הן בראשה. שמתי דיסק דרום אמריקאי שניגן טנגו ידוע ומוכר. ניגשתי אלייה, אחזתי בידה, והובלתי אותה למרכז החדר. כרכתי את זרועי סביב מותניה אחזתי בשניה בידה ואמרתי בקול צרוד מעט: " טנגו יקרה שלי " ? השקט והמתח באוויר היו התשובה. רקדנו. צמודים לאורך כל הגוף, חשתי בשדייה מתקשחים . התחכחנו ברגלינו. עינינו מתבוננות כחול ב טורקיז ורושמות כל פרט, כל תנועה, רמז, מילה. חיבקתי בחוזקה את גיזרתה והיא נכנסה אל בין זרועותי החסונות, כמו איילה נפחדת שהגיע לחוף מבטחים. הרגשתי אושר. התרצות, עונג על המצב. נישקתי את שפתיה את צווארה הארוך והענוג והיא השיבה לי בנשיקה צרפתית לוהטת ובשתי מילים שפתחו את השער לגן העדן : "קח אותי" לקחתי אותה אל המיטה הכפולה שהייתה מסודרת ומוצעת. הפשטתי אותה בידי ,לאט לאט והתפשטתי בעצמי. שכבנו. בכל הצורות שרק דמיון ופנטזייה יכולים לככב יחד. עתה לאחר שעבר זמן אני יכול לאמר בפה מלא. זה לא היה כיבוש אקראי או זיון מזדמן. זה היה אושר וסיפוק הדדי לא רק של יצרים אלא בעיקר של הנפש. אפשר לדעת שנינו, לאמר בפה מל "עשינו אהבה". אהבה טהורה, נקייה ,חפה מכל רוע . מילאנו חוסרים של שנינו שהיינו זקוקים להם כדי להשלים חלקים בחיינו שלא באו לידי בטוי בחיי הנישואין. ואם להגדיר כל זאת במילים ספורות. נאמר ש "עשינו אהבה" מיצינו את החוסרים והפכנו לאנשים טובים יותר למשפחותינו ולילדינו. הכל נעשה בדיסקרטיות מוחלטת ובאווירה טובה. כבר כמה שנים שאנו שומרים על קשר רופף של כתיבה מידי פעם מבלי להיפגש לחלוטין.
- סוף - גידי .

luna46

New member
היי גידי
כמו שהבטחתי קראתי את 2 הפרקים האחרונים. יפה מאוד. שמחה בשבילכם שפגשתם אחד את השניה.
ולמה אם יורשה לי לשאול - הפסקתם להיפגש? כי זה מסוכן מידיי?

גדעון היחידי

New member
מנהל
לונה יקרה
ממש לא.
החיים ,העבודה ,התחיבויות שונות שלא בקווים מקבילים,
בריאות לקויה שהייתה במשפחה, הקהו את עוצמת הזוגיות שהייתה בינינו
וכך, כשרחוק מהעיין גם הלב שוכח שהייתה שם פעם, אהבה ענקית..
גידי

למעלה