יום אחד . . .

Varkong

New member
יום אחד . . .

שהערפל ירכב עם כולכם, תושבי הארץ התיכונה! שהזקנים של הגמדים יגדלו, שהשירה של העלפים תהדהד, שהטבק של ההוביטון יגיעה לכל מקום שכבסיהם של הדונלנדים יגדלו ושסיסיהם של הרוהירים ימעדו
אבל סך הכל, שכולכם תהנו, שהקונספירציות שלכם יצליחו, ושזו תהייה חוויה שאנחנו אף פעם לא נשכח כי כולנו עבדו ביחד כל כך קשה על הלארפ הזה! תודה לכוווולם ובהצלחה!

Ranger One

New member
חוץ מאתנו....

בהויסטון אנחנו נאלתר הכל... כי מסתבר שהפקטן שלנו פשוט עסוקה מדי לארגן משהו, או להאציל סמכויות. אחרי שהוביטון תקרוס לחלוטין, מישהו צריך כמה הוביטים טובים?

Varkong

New member
כמובן!

תמיד אשמח לזוג רגליים קטנון ושעירות... שלח לי הודעה אישית

Remirat

New member
תרגום לשפה מדוברת...

"בהוביטון אנחנו נאלתר הכל... כי מסתבר שהקפטן שלנו פשוט עסוקה מדי לארגן משהו, או להאציל סמכויות. אחרי שהוביטון תקרוס לחלוטין, מישהו צריך כמה הוביטים טובים?" הקפטן של הוביטון אכן קצת התרשלה... אני אישית מוכנה לעבוד בריוונדל... אם מישהו צריך הוביטית?

Beastie

New member
הוביטים למרק

כן, צריכים הרבה הוביטים: למרק לקציצות לסלט ולא לשקוח כבד הוביט ברוטב דם (ללקק את הטלפיים)

Ranger One

New member
בוא נראה....

במשפט האחד שלך הייתה: - 1 שגיאת כתיב - 1 ביטוי שבור (ביטוי לא-שלם) - 1 שימוש מוטעה בסימן ניקוד. כן, זה אורק.

lightningbolt

New member
בהחלט

בהצחלה לכולם יש לי הרגשה שזה הולך להצליח ובגדול אחרי כל ההשקעה אחרי כל המאמץ זה לא יכול להיכשל בהצלחה

ayana

New member
איזה כיף לכם...

אני מצערט שלא ידעתי על זה בזמן ):

למעלה