בתוך עמנו אנחנו חיים....
אחרי 30 שנה במשטרה אני יכול לספר לך שנתקלתי במאות מקרים כאלו.
כל מקרה לגופו, ומכיוון שלא את ולא אני לא מכירים את המקרה לגופו, הרי לא נוכל לשפוט מה היה, עובדה שהמשטרה קבעה שהתנהגותו היתה תקינה.
ואין מה לעשות, כל שוטר שעובד מול הציבור, נתקל בדברים כאלו ונדרש לאיפוק רב, עד שמגיע הרגע שלא שהוא לא יכול יותר להתאפק יותר, ולעיתים אפילו אסור לו שלא לנקוט בצעדים, כי אז יזלזלו בו להבא.
זה שאני שוטר שמשרת את הציבור, זה לא אומר שהציבור יכול להפוך אותי לסמרטוט. ואם יש מישהי שמתנהגת כמו שהתנהגה אותה אחת, אין דינה אלא להיעצר בגין הכשלת שוטר.
ולא מדובר על זה שצילמה ולא על זה שדיברה על הכובע (א. זה לא עניינה,זו חוצפה שמקורה בלעג לשוטר, ב. בתוך הניידת לא חובשים כובע) מדובר בכלל ההתנהגות וההתפרעות שלה.
ההתנהגות שלה היתה בריונית בכל מובן המילה, ואת זה רואים כבר מהרגע הראשון. אדם סביר לא מפעיל את מערכת המוזיקה ברכב כך שתפריע לכל הציבור (זה שמישהו מוכן לסבול זאת ולא לנקוט באמצעים, זו בעיה שלו. זו עבירה על החוק הנקרא "חוק רעש לא סביר"), וכשמתבקשים על ידי שוטרים, לא עושים דווקא אלא מצייתים.
מי שלא מציית להוראות שוטר, שלא יתפלא לתוצאות ואין לו אלא להלין על עצמו.
מנקודה אחת כולם מתעלמים: לא נשברה לה היד !!! למרות שזה ממש לא מענין אותי.
לא שמים לב שנוסבאום אמר במפורש שמה שהיה לה זה "חשש לסדק" והיא סרבה ללכת לצילום רנטגן, אז שמו לה גבס וזהו.
לא נשברה לה שום יד.
וגם אם כן היתה נשברת, היא גרמה לכך.
מה שקרה כאן באירוע שהתקשורת בעצם, במקום להתריע על התנהגות בריונית של הפושטקית הזו, רוצים שהשוטר יחטוף, ומשהגיב בתקיפות, הופכים אותו לאשם לכאורה כאשר הוא היה בסדר גמור.
אני רוצה לאמר לך.
אני מעולם לא הרשיתי למישהו להתנהג אלי ככה.
אני לא זבל של אף אחד.
בדור שלי נהגנו לצחוק כיוון שאפילו לזונות קראנו "גברתי" ולעבריינים קראנו "אדוני", כי אנחנו לא בית משפט ולא שופטים אף אחד, וכל אחד מקבל יחס מכובד ממני ואני מצפה שהוא יגיב בהתאם, ואם הוא יתנהג כלפיי בבריונות, יינקטו נגדו כל האמצעים , ועוד איך.