יום אחרון לחופשששששש תנצלו אותוווווו
ר רעות האכלנית New member 2/1/06 #1 יום אחרון לחופשששששש../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif תנצלו אותוווווו
D Dorushh 3 New member 2/1/06 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo187.gif רציתי לקום היום מוקדם.. אבל קמתי ב-12
ב ברווש הנסיכה New member 2/1/06 #3 אוווופפפפפ יום אחרוןןןןןן../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif תננננננננננננצצלוווו אתת היוםם הזההה הכי שאפשררר יוםם טוובבב
אוווופפפפפ יום אחרוןןןןןן../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif תננננננננננננצצלוווו אתת היוםם הזההה הכי שאפשררר יוםם טוובבב
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 2/1/06 #4 לי בכלל לא היה חופש..../images/Emo4.gif כל החופש למדתי ואני עדיין לומדת למגן שיש לי יום שישי בע"ה בהיסטורייה....
לי בכלל לא היה חופש..../images/Emo4.gif כל החופש למדתי ואני עדיין לומדת למגן שיש לי יום שישי בע"ה בהיסטורייה....
ע ענבר שחר 20 New member 2/1/06 #10 מסכנות שלי-יאללה תחזרו ללמוד חחחחחח אני בחופש-איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D Dark Force New member 3/1/06 #13 בצפר../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif|פגרה| אגב, אני חושב על פעילות מאגניבה דנדשה לפורום- תתכוננו זה יהיה מסעיר
בצפר../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif|פגרה| אגב, אני חושב על פעילות מאגניבה דנדשה לפורום- תתכוננו זה יהיה מסעיר