יום אחרי הוועידה המקוונת

22dudu

New member
יום אחרי הוועידה המקוונת

המצב של האינטרנט אצלי לפחות השתפר בצורה משמעותית. אני מוריד מחול במהירויות גבוהות, לא מדהימות תמיד אבל הרבה יותר טוב ממה שהיה ובארץ אני כמעט תמיד מגיע למקסימום האפשרי. זה עדיין לא מה שציפיתי מ-ADSL אבל זה בהחלט נחמד לראות שמישהו שם למעלה שם אצבע על הדופק אז זה התוצאה של הישיבה המקוונת או בואו של האנטרנט בכבלים שאוטוטו בפתח?

סקיפר1

New member
מבטיחני לך שזה רק מקרה. אף אחד

בבזק לא רץ לשפר את המערכת. למעט תיקון תקלות המערכת בקיבולת מלאה.

dov98

New member
בחייכם! הרי הכל היה תפור מראש.

ובזק הכתיבו לעצמם מתי להתחיל להיות "ילדים טובים"....לקראת הכבלים. אני לא מאמין במקריות ובהנחות.

Spectral

New member
עוד פעם

מה הקשר בין בזק לבין יציאה לח"ול? בשק מנהלת תשתית בארץ. לכל ספק אינטרנט יש יציאה לחו"ל הם רוחב פס מסויים. ההגבלת רוחב פס נעשית מהספק ולא מבזק. בעיות הבנה?

Spectral

New member
בוא

תסביר לי מה הקשר של בזק לעובדה שבארץ אתה גולש מהר יחסית ובחו"ל לאט? מי מחזיק את היד על הברז? תחשוב בצורה הגיונית...

rachel100

New member
לא עוד פעם - כל הזמן.......

בזק המהוללת עדיין סובלת מבעיות שירות מהבית למרכזת, אנחנו מדברים על הבעיה הבסיסית. בכלל לא הגענו לטיפול בקשר מישראל לחו"ל כשברור שכמעט כל אמריקאי שיושב על back bone יכול לקבל 6 Mbps כמו כלום (כמובן זה גם תלוי בעומס באתריםת אבל אם מורידים קבצים גדולים מ 10 אתרים בו זמנית אפשר לקבל אמדן מצויין לגבי רוחב הפס המקסימלי). אנחנו מדברים על תקלה של מהירות באתרים בישראל שנפתרה לי מול העינים כשטכנאי בזק המהולל טען במרץ שהכל בסדר. ואני שמח שאני התעקשתי שהכל לא בסדר ורק במשחקי כח נפתרה הבעיה אחרת הייתי זוחל עד היום ואני בטוח שיש כאלו שזוחלים כי הם לא מתעקשים על המהירות. ובחיי גם עבדתי בקצבי ADSL של 6Mbps יום יום בבית בארה"ב. לכן אם השתפרה למישהו המהירות זה לא כי ירדה הוראה בבזק לשפר את חיבורי הלקוחות אלא שאולי באופן אקראי תוקנה תקלת קצב או הגדרות שגויות ואולי באמת הספק הגדיל את רוחב הפס לחו"ל. אבל בשום אופן אין יד מכוונת המיטיבה עם המשתמשים לא רובי ריבלין ולא מיכאל איתן, רק מזל ותו לא.

dov98

New member
Z ה היה המצב ב0300 , אבל

אני חושב שככל שיש יותר עומס המהירות איטית יותר גם כשהקיבולת עומדת על כ40% (בדומה לדיסק קשיח שנמצא על קיבולת דומה).

zigale

New member
WHY YOU GETTING LOW SPEED?

the adsl company drop you to the dialup server without you knowing it. i use to work for the biggest company in Canada that what they do.

dov98

New member
!That´s not the situation here

They have here other smart ideas:For instance they invest their funds in T.V companies or in advertizing instead of foundation .

למעלה