יום אימוץ
אל תחמיצו

מנ91

New member
יום אימוץ../images/Emo70.gif אל תחמיצו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תחמיצו! בשישי-2.11 יתקיים יום אימוץ מיוחד של עמותת SOS והכלבייה העירונית ת"א בין השעות 11:00-15:00 , בהרצליה (סמוך לשדה התעופה). כל הכלבים שנמצאים בכלבייה יהיו שם!
הם מצפים שתבואו ותעניקו להם חום ואהבה והם יעניקו לכם פי 100 חזרה!
אימוץ כלב זאת מצווה גדולה!! הכלב יכניס אושר גדול לחייכם. החורף הולך וקרב והכלבים זקוקים לבית חם במהרה!
ההעניקו להם הזדמנות

Digi Lista

New member
|כו|

כחובבת חיות וכלבים במיוחד אני חושבת שיום אימוץ כזה הוא בגדר מצווה(בעיקר אם בסוף יוצאים עם כלב שיודה על כול רגע למשפחה שבחרה בו),גם את הכלב שלי לקחנו מכלבייה לפני כמעט תשע שנים והוא באמת יודע להעריך(אפילו שאמא ואחים שלי יחלקו עליי ועל אבא בעניין,אבל כשהם יתחילו לטפל בו אפשר יהיה לדרוש ממנו להתייחס אליהם
),לקחנו אחרי שהיה לנו כלב שש שנים ופתאום הוא נעלם ואחר כך עוד כמה סיפורי כלבים(לברודורית-גנבו אחרי שבועיים,כלב שלקחנו מכלבייה ברח תוך יום בלי שיש לו את הריח שלנו או שהוא מגיב לשים שלו וזה אחרי ששילמנו וגם רחצנו אותו,כלב אחר שמצאתי ברחוב מת מקדחת קרציות...)ועד היום מאז שלקחנו אותו ההורים חייבים לי גם כלבה אבל נראה לי שזה לא יקרה בקרוב אז בינתיים אני מסתפקת בו,בעתיד יהיו לי לפחות 2 כלבים... בכול מקרה מקווה שיום האימוץ יצליח ובכלל שיאמצו כלבים ולא רק בימי אימוץ רשמיים אלא במהלך כול השנה!

למעלה