יום אישה שמח!
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 10/3/07 #2 תודה../images/Emo9.gifוננצל"ש עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo26.gif הורידו את כל הסירטונים של העונה החמישית של טופ מודל מיוטיוב לא הוגן
תודה../images/Emo9.gifוננצל"ש עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo26.gif הורידו את כל הסירטונים של העונה החמישית של טופ מודל מיוטיוב לא הוגן
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/3/07 #5 לא השמינית החמישית../images/Emo10.gif זה לא פייר. אני אוהבת את העונה הזאת רציתי לראות קטעים שמראים את קים לא פייר
לא השמינית החמישית../images/Emo10.gif זה לא פייר. אני אוהבת את העונה הזאת רציתי לראות קטעים שמראים את קים לא פייר
M mikmikonet New member 11/3/07 #6 מה?! מזתומרת?! אין מצב כזה... אני ראיתי את כל העונה שם איך זה הגיוני? מה חיפשת סיו?
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/3/07 #7 אני אסביר לך תכנסי../images/Emo26.gif שמרתי את כל הקטעים של העונה החמישית במועדפים שלי וכבר כמה ימים שאני מנסה להכנס לאותו קישור וזה פשוט כותב שזה לא נמצא. אני אומרת לך מיק הם מחקו יש רק את הגמר ועוד כמה פרקים קטנים שהם השאירו אבל כלום. עצוב לי
אני אסביר לך תכנסי../images/Emo26.gif שמרתי את כל הקטעים של העונה החמישית במועדפים שלי וכבר כמה ימים שאני מנסה להכנס לאותו קישור וזה פשוט כותב שזה לא נמצא. אני אומרת לך מיק הם מחקו יש רק את הגמר ועוד כמה פרקים קטנים שהם השאירו אבל כלום. עצוב לי
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/3/07 #8 ואני כותבת antm cycle 5 או america's next top model cycle 5 שזה בעצם מביא לאותו דבר.
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/3/07 #9 אה ותראי מה זה כותב לי בדיוק../images/Emo26.gif כשאני מחפשת את הסרטונים "This video is no longer available due to a copyright claim by a third party."
אה ותראי מה זה כותב לי בדיוק../images/Emo26.gif כשאני מחפשת את הסרטונים "This video is no longer available due to a copyright claim by a third party."
M mikmikonet New member 11/3/07 #14 ../images/Emo7.gif דייייי אני אנסה יותר מאוחר לחפש בעצמי... אולי לך זה לא מצליח כי הוספת למועדפים או משהו? מקווה שהם לא באמת מחקו
../images/Emo7.gif דייייי אני אנסה יותר מאוחר לחפש בעצמי... אולי לך זה לא מצליח כי הוספת למועדפים או משהו? מקווה שהם לא באמת מחקו
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/3/07 #15 גם חיפשתי וגם הם במועדפים../images/Emo7.gif הם מחקו אותם. ואני כ"כ מכורה לעונה הזאת
M mikmikonet New member 11/3/07 #19 גם אני לא מצאתי ../images/Emo7.gif וואי, איזה מזל שהספקתי לראות הכל לפני שהורידו! מקווה שלא יורידו את שאר העונות
גם אני לא מצאתי ../images/Emo7.gif וואי, איזה מזל שהספקתי לראות הכל לפני שהורידו! מקווה שלא יורידו את שאר העונות
M MeetLofe New member 11/3/07 #12 ../images/Emo109.gif בשביל מה יש את החמור? לא עדיף את זה על דיסקים בבית מאשר ביוטיוב המסריח? אתם אנשים קשים!
../images/Emo109.gif בשביל מה יש את החמור? לא עדיף את זה על דיסקים בבית מאשר ביוטיוב המסריח? אתם אנשים קשים!
M MeetLofe New member 11/3/07 #17 ../images/Emo109.gif משאירים אותו לעבוד בלילות שבוע מקס' ויש לך את כל העונה
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/3/07 #18 ../images/Emo10.gifההורים שלי תמיד מכבים לי. אאאאאאאארג....אני רוצה את הקטעים של יוטיוב חזרה כל הקטעים היו מסודרים לי לפי הסדר במועדפים זה לא פייר!
../images/Emo10.gifההורים שלי תמיד מכבים לי. אאאאאאאארג....אני רוצה את הקטעים של יוטיוב חזרה כל הקטעים היו מסודרים לי לפי הסדר במועדפים זה לא פייר!
R randu New member 11/3/07 #10 פאק,כנסו רגע. כשאני נכנס לקישור של העונה השמינית הפרק ה-3, רשום לי "This video has been removed due to terms of use violation" מה זה אומר?
פאק,כנסו רגע. כשאני נכנס לקישור של העונה השמינית הפרק ה-3, רשום לי "This video has been removed due to terms of use violation" מה זה אומר?
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/3/07 #11 הסרטון נמחק ע"י מנהלי יוטיוב../images/Emo7.gif לפי מה שקראתי באינטרנט. הם מחקו יותר מ100 אלף אתרים שהפריעו לאיזה תפקוד או משו אני יודעת
הסרטון נמחק ע"י מנהלי יוטיוב../images/Emo7.gif לפי מה שקראתי באינטרנט. הם מחקו יותר מ100 אלף אתרים שהפריעו לאיזה תפקוד או משו אני יודעת
ד דודצוק New member 11/3/07 #16 תשובה אתה יכול לראות ב http://www.youtube.com/profile?user=dodash8 את פרק 3 בשבוע הקרוב.. זה כבר שם.. ועוד שבוע זה יכנס לפרטיים, כי זה לא חוקי להעלות סדרות טלויזיה אז הוא שם בפרטי שלא יחסמו אותו.. כל שבוע הוא יעלה את הפרק השבועי.. וזה לא בעיה :]
תשובה אתה יכול לראות ב http://www.youtube.com/profile?user=dodash8 את פרק 3 בשבוע הקרוב.. זה כבר שם.. ועוד שבוע זה יכנס לפרטיים, כי זה לא חוקי להעלות סדרות טלויזיה אז הוא שם בפרטי שלא יחסמו אותו.. כל שבוע הוא יעלה את הפרק השבועי.. וזה לא בעיה :]