יום אני בת -50-
C champ New member 31/7/03 #2 היום? מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif
היום? מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif
ע עדית יואב פז New member 31/7/03 #4 מזל-טוב!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
ק קאריני21 New member 31/7/03 #5 מה? מישהו אמר יום הולדת? ../images/Emo65.gif יוווו מזל טוב!! המון עושר ואושר (אושר הוא מתכון לחיים בריאים)
מה? מישהו אמר יום הולדת? ../images/Emo65.gif יוווו מזל טוב!! המון עושר ואושר (אושר הוא מתכון לחיים בריאים)
3 3VIVI New member 1/8/03 #7 תודה לכל מברכיי מקוה שהגיל לא הבהיל פתאום עולה לי התאור הבא זקן האריות בשבט הזאבים והזאבות שניראה יותר מצעיר מהצעירות ,,, ככה אני ותתקן אותי כוכי אם אני טועה ,אם בגיל עסקינן שהיא כיאה לראש השבט ,, יותר מבוגרת ממני בגיל? ויוי .
תודה לכל מברכיי מקוה שהגיל לא הבהיל פתאום עולה לי התאור הבא זקן האריות בשבט הזאבים והזאבות שניראה יותר מצעיר מהצעירות ,,, ככה אני ותתקן אותי כוכי אם אני טועה ,אם בגיל עסקינן שהיא כיאה לראש השבט ,, יותר מבוגרת ממני בגיל? ויוי .
C CALA New member 1/8/03 #6 יום הולדת-שמח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif בריאות, אושר ושמחת חיים!!!! מאחלת מכל הלב, כלנית.
יום הולדת-שמח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif בריאות, אושר ושמחת חיים!!!! מאחלת מכל הלב, כלנית.
R ritosh New member 1/8/03 #9 ויוי יקירתי,../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif| אמנם באיחור, המון מזל טוב! מאחלת לך בריאות ואושר והמון !
ויוי יקירתי,../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif| אמנם באיחור, המון מזל טוב! מאחלת לך בריאות ואושר והמון !