יום אני חוגג 4 שנים אסירות תודה

לאיילי שלי ../images/Emo49.gif נשמה מכל הלב../images/Emo23.gif

בע"ה איזה כיף 4 שנים לא מובן מאיליו בכלל. תמשיך לעשות את מה שאתה עושה מאמי הדרך רצופת הפתעות מ.. אשתך לעתיד.

NUNA10

New member
../images/Emo106.gif לאייל ../images/Emo65.gif

לאייל בשעה טובה ! ! ! יום נקי לכל החיים מי יתן ואלוהים ימשיך להאיר לך את הדרך שכל משאלות ליבך יתגשמו אוהבים אותך נונה ושמעון .

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo106.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

כן יירבו שנות הניקיון שלך אייל, מאחלת יום נקי ולבן לכל החיים. אתה מוזמן בכיף לכתוב לנו קצת, כמו הבמה ב"ציון דרך". אוהבים
וזקוקים לימבה כוח, אייל..

אייל ביטון ../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif

אייל חבר יקר ! נהוג להגיד בשעה טובה,אז שיהייה לך חבר יקר,צרור ברכות,ואיחולים,אני מאחל לך יום נקי ולבן לכול החיים,כמו כן צעדים,ספונסר,וכמובן תלך לתוכנית,תמשיך כך,יישר כוח,כל זאת ועוד מאחל לך אני מאילת הרחוקה,אך קרובה לליבך,כי אני מאמין שלאן שתלך בארצנו הקטנה,יש לך מישפחה חמה ואוהבת,מישפחת מכורים אנונימים,וחשוב שתיזכור רק ביחד זה עובד,ואיך אני מסיים תמיד,נכווווווווון. שלכם באהבה. אסיר תודה.

../images/Emo49.gifאייל ביטון../images/Emo49.gif

אייל מזל טוב לארבע שנות ניקיון מי יתן ושיהיה לך כל החיים נקיון.שאלוהים ישמור עליך ועל כולם. אוהבים.

נעממי5

New member
אייל בשעה טובה חבר יקר../images/Emo106.gif

לא מובן מאליו... המשך הצלחה בדרך, והכל ברוח ה' אוהב , פתיחות ונכונות הם המפתח לניצחון!

למעלה