יום ארוך ומתיש

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
יום ארוך ומתיש ../images/Emo178.gif

טוב אז היום התחיל בביקור במרפאה הראומטולוגית שלי. הגעתי לשם בבוקר מוקדם בתקווה לצאת משם מהר. בשעה 13:00 בערך נכנסתי אחרי כמה שעות טובות של המתנה. סיפרתי לרופא על כאבי הראש שלי ועל כך שאני שוכחת דברים בזמן האחרון והוא החליט לשלוח אותי למיון לייעוץ נוירולוגי ואולי לעשיית סי.טי. הגתעי למיון מלאת קוצים מיום שלם של המתנות וכמובן ששם גם הייתי צריכה לחכות. לא ממליצה להגיע למיון הזה. מסתבר שהיה לי חום 38.3 ואני לא הרגשתי ושם בכלל לא מתייחסים אלייך. עם חום בלי חום אתה יושב על כיסא כמו פגר ומכחה לתורך. אפילו אקמול לא נתנו לי. אחרי המתנה ארוכה בא הנירולוג שבדק אותי חיצונית והחליט שלא צריך לעשות סי.טי. הישתחררתי כשאני כבר עייפה ועצבנית ושמתי פעמי אל המרפאה הראומטולוגית לתת את התשובות אך שם כבר לא היה אף אחד. בקיצור נשארתי עם התשובה מהמיון ביד וכנראה שאפקסס זאת מחר לראומטולוג. לגבי החום, נתבקשתי לעשות מעקב חום ואני צריכה לחזור לראומטולוג שבוע הבא. אבל,,,,אחרי כל היום המתיש הזה יש גם בשורה טובה. אתם זוכרים שסיפרתי לכם על המבחן של ה4 שעות הקשה שהיה לי במחזות באנגלית. קיבלתי ציון לפני מספר דקות ואני לא מאמינה ועדיין לא מעקלת. קיבלתי 98!

gaia20

New member
שירי, שירי........

לפני שאני מגיבה על היום הארוך שלך, אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על הציון!! (לא שהיה לי איזשהו ספק שתוציאי פחות) אכן, לחכות בתור לטיפול או לפגישה עם הרופא, זה דבר מעיק ביותר אני זוכרת שהתאשפזתי כמה פעמים ולקח לפחות שעתיים עד שמישהו דיבר איתי בכלל אבל מה לעשות... צריכים להמתין....צריכים לבדוק, הכי חשוב זה לבדוק ועדיף לחכות שעות בשביל תור, ולו רק כדי לשמוע שהכל בסדר

סחתין על הציון../images/Emo70.gif

ולחכות בתור זה באמת דבר מעצבן ביותר. במיוחד כשמרגישים לא טוב. אני חושבת שככה זה בכל חדר מיון בכל בתי החולים בארץ......כנראה שככה זה עובד כאן......

רינתבי

New member
לא מפסיקה להפתיע../images/Emo77.gif

שירילה,את החלטת להנחית עלינו כל יום הפתעה חדשה-ציון מעולה!!!!!! הלוואי עליי כאילו ציונים.אחלי לי בהצלחה מחר יש לי ראיון עבודה,ושלחתי היום עוד פקסים ,כבר נמאס לי לשבת בבית ולא לעבוד. והיום יש לי לריב עם בעל הבית שלי ואשתו הנוראית על סעיפים בחוזה החדש-נצלנות עד הסוף. השעה כבר אחת ועוד לא אכלתי כלום מהבוקר אז כדאי שאסע הביתה מהאונ'... נדבר יותר מאוחר רינת

ל3

New member
רינתוש'

המון המון בהצלחהההההההההההההההההההההה.מחזיקה לך אצבעות. אני אדבר איתך מאוחר יותר

champ

New member
../images/Emo12.gif עוד 98?!? ../images/Emo59.gif

באמת כל הכבוד!!

למעלה