יום אתמול כי עבר

קלריסה

New member
יום אתמול כי עבר

איך הצלחתן לעבור אותו? אני טפו טפו הצלחתי סביר לא לאכול שום שטויות, אם כי לדעתי היו לי יותר מדי כריכי לחם קל לאורך היום. אני חייבת להרגיל את עמי לא לאכול אחרי שעה מסוימת ואני על הסוס ואיך היה יום אתמול שלכן?

חן123

New member
קטסטרופה

אמנם אני לא בדיאטה (יש לי עוד שבועיים של חסד) אבל לא צריך לטחון שטויות. היה לי יום נורא, לא רוצה לתאר כאן אבל נוראף, מהבוג שחצי יום בוכים. ב 11 בלילה ישתי עם כפית וקופסת נוטלה...

קלריסה

New member
עכשיו השגיאות שלך מצחיקות ../images/Emo13.gif

כנראה מעייפות בורחת לך האצבע מדי פעם. תראי: ישנת עם כפית וקופסת נוטלה טוב שאפשר לצחוק מהנוטלה... תחזיקי חזק, חנצ'ו, שלא יהיה לך לסחוב מה שאנחנו מתאמצות להיפטר ממנו

חן123

New member
לישון עם נוטלה

פחות משמין מלאכול אותה. סורי אני מקלידה תוך כדי הנקה

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif

אתמול היה אתמול, היום אפשר לחזור למוטב בתחום האוכל ולמצוא נחמה בתחושה הטובה הזאת שיש כשעושים את הדבר הנכון. מותר לכולנו "ליפול" לפעמים, במיוחד בימים קשים מבחינה רגשית בקושי חודש אחרי הלידה.

magic40

New member
חשבתי על שירשור ערב

כמו שכתבת אתמול ונחזק אחת את השנייה לא לאכול לפני השינה! אני מרגישה כמו מיקסר עם המחזור הזה
חמוץ מתוק מלוח ועוד מעיזה להישקל אז אתן אומרות שירשור ערב כל ערב?

magic40

New member
מבטיחה להתפקד בערב?

אני כן הפיצקית שלי קיבלה חיסון היום אז היא מנווטת היום אם הכל בסדר איתה אני מתפקדת!

קלריסה

New member
אם נגיד שהערב מתחיל... עכשיו

עכשיו יש לי זמן מול המחשב, ועוד מעט הבית מתמלא קולות וקריאות. אנחנו נוסעים בסופש להורים שלי מה שאומר שמאוד קשה לשמור. לא שהאיכות כל כך משהו - אבל איכשהו ככה זה קורה לי. ואם מדברים על שמירה להיום בערב, אז אני מתחילה מעכשיו. מה אנחנו אוכלות לארוחת ערב הערב? ואני מתכוונת לכל מה שנכנס לפה עד שהולכים לישון, חוץ ממברשת שיניים

magic40

New member
עכשיו אכלתי

פריכיות אורז עם טחינה ירוקה ועל זה חסה קצוצה ושותה מיים הלילה עוד ארוךךךךךךךךךךךךךךך

orly p

New member
אתמול זרקתי את השוקולודים לפח

חדשעם כמו שהם, פשוט התחלתי להתמכר... אני גם מכורה לפחמימות, ומנסה לאט לאט להיגמל הורס אותי שהשבוע לא ירדתי בכלל

למעלה