יום א 14.10 בקשות
ה הדג של נועה New member 14/10/07 #2 מחפשת ../images/Emo87.gif כדור עף מחפשת כדור עף לאחת המשפחות שלי - יש למישהו????
K K a t u s h k a New member 14/10/07 #3 מוכנה לבדוק.... נראה לי ראיתי בדיוק כדוראף ולא כדורסל היום במחסן... אם זה אכן הוא והוא במצב טוב - עף אליך...
מוכנה לבדוק.... נראה לי ראיתי בדיוק כדוראף ולא כדורסל היום במחסן... אם זה אכן הוא והוא במצב טוב - עף אליך...
ט טיגריס2 New member 14/10/07 #4 K a t u s h k a יקירתי הכדור אמור לעוף עד לנסיכה שלי היא שחקנית כדורעף בקבוצת ביה"ס והעלו אותה גם לנבחרת ישראל והכדור חשוב מאוד כי היא כל הזמן מתאמנת והכדור שלה ז"ל.
K a t u s h k a יקירתי הכדור אמור לעוף עד לנסיכה שלי היא שחקנית כדורעף בקבוצת ביה"ס והעלו אותה גם לנבחרת ישראל והכדור חשוב מאוד כי היא כל הזמן מתאמנת והכדור שלה ז"ל.
ר רותה לי New member 14/10/07 #5 ../images/Emo207.gif סליחה על הכניסה ...הודעה לטיגריס מקווה שלא טעיתי ואכן זהו הסימן כשנכנסים לשרשור לא שלי. טיגריס - אני לא יכולה משום מה להיכנס בכלל למסרים שלי אז אני רק מעדכנת שהמעטפה התקבלה. תודה.
../images/Emo207.gif סליחה על הכניסה ...הודעה לטיגריס מקווה שלא טעיתי ואכן זהו הסימן כשנכנסים לשרשור לא שלי. טיגריס - אני לא יכולה משום מה להיכנס בכלל למסרים שלי אז אני רק מעדכנת שהמעטפה התקבלה. תודה.
T Tal Tal4 New member 15/10/07 #7 עדיין מחפשת למשפחות "שלי" ארון בגדים ושולחן כתיבה לסטודנטית מאיזור המרכז תנור אפייה- בבקשה בילד אין-וכיריים תןדה!
עדיין מחפשת למשפחות "שלי" ארון בגדים ושולחן כתיבה לסטודנטית מאיזור המרכז תנור אפייה- בבקשה בילד אין-וכיריים תןדה!