יום א 14.10 מסירות

אמא מעורבת -בקשר לסימילאק

מאוד אשמח להעביר לך קופסה רק תגידי לי איך יגיע ממני אליך? נעמי.

סוזי10

New member
יכולה לתת לך סימליאק 6 עד 6 חוד'

מהיכן את? נדמה לי שטלטל משנעת אליך לא? אםאני לא טועה שלחתי לך חולצות. אז אם השינוע אכן דרך טל טל תבקשי ממנה לעבור דרכי, או שיש דרךאחרת להעביר אליך. (אולי בדואר)

בוקר טוב ,נירה איך אני יוצר איתך קשר?עוד חצי

שעה אני יוצא לעבודה.אדרת2 כתבה לי במסר להעביר לך את הקומקום עבורה כיוון שאתן גרות בשכנות בחיפה. יש לי בעיה בתיבת המסרים או שאיני יודע לתפעל אותה (אני חדש בתפוז).אז אם אפשרי שאת או אדרת תיצרו איתי קשר זה יהיה מצוין.בערב אישתי תיכנס לכאן ותפרסם את יתר הדברים שיש לנו למסור.תודה.

ליאור המאושר-להעברת מסר

אתה לוחץ קליקשמאלי על השם של האדם כפי שמופיע בעמוד הפורום, מצד שמאל של ההודעה שלו, יומהכי טוב, נעמי.

trasie

New member
מנסה שוב... למסירה...

בגדי גברים M-L שקית בגדי בנים 12-14 שקית בגדי בנות 12-14 2 ג'קטים בצבע חום - גברים שקית בגדי ילדים מידה 4 בנים 3 שקיות בגדי נשים - מידה 42 חליפה שחורה לגבר + מכנס + ג'קט חום נוסף 2 חליפות מהודרות ("העולם של סיון") - בז' ושחור קטיפה - נשים מידה 42 האיסוף מרחובות. לצערי כל מי שביקש משהו לא יצר שוב קשר (גם לא במסר) ולכן מפרסמת שוב.

K a t u s h k a

New member
למסירה ביגוד והנעלה....

הי! יש לי ביגוד והנעלה למסירה. הרשימה ממויינת לפי סעיפים ממוספרים. הכל כבר ארוז וממויין והחבילות ממוספרות בהתאם למספר הסעיפים ברשימה – דבר המקל להתמצאות "בשטח" אח"כ. אודה לכם שכשתבקשו דבר מה תציינו גם מס' סעיף של אותו פריט. אז התחלנו.... 1.(בנות) מידה 36 שהצרו אותה – 4 מכנסיים 2.(בנות) מידה 12 – חצאית קורדובוי, 2 שמלות קיציות, סוודר, 3 מכנסיים, 2 חולצות שרוול קצר, 2 מכנסי טרנינג, כמה חולצות מעבר עם שרוול ארוך, חולצה לבנה ליציאה, ג'לט ג'ינס, 2 גופיות 3.(בנים) מידה 16 – חולצת כותנה עם שרוול ארוך 4.(בנות) מידה 40 – מכנס לנשים בהריון 5.(בנות) מידה 40 – מכנס שחור, חצאית מיני לבנה 6.(בנות) מידה 2 (לא 2 של בנות אלא של נשים) – חולצה שרוול ארוך 7.(בנות) מידה 25 – מכנס 8.(בנים) מידה 18-24 חודשים – 2 מעילי מעבר, מכנס ארוך, חולצה שרוול ארוך, חולצה מכופתרת שרוול ארוך 9.(בנות) מידה S – 3 חולצות שרוול קצר, חצאית מיני שחורה, חולצת שרוול ארוך 10.(בנים/בנות) מידה 14 – מעיל ג'ינס 11.(בנות) מידה 36 – חצאית מיני, 2 מכנסיים 12.(בנות) מידה 18 – חולצת טרנינג, 2 חולצות שרוול קצר, מכנס טייץ ארוך, מנס קצר, 2 סוודרים, מכנס לבן 13.(בנות) מידה M – 2 חולצות שרוול קצר, חולצת גופיה, חולצת משי שרוול קצר, ג'עלט ג'ינס, 2 חולצות שרוול ארוך, מכנס טרנינג, חולצת טרנינג עם רוכסן 14.(בנות) מידה 18-24 חודשים – 2 אוברולים קצרים מג'ינס, אוברול קורדובוי ארוך וורוד, מכנס מעבר, פיג'מת חורף, בגד גוף פלנל שרוול ארוך,2 זוגות גרביונים, 2 חולצות שרוול קצר 15.(בנות) מידה 4 (של נשים) – מכנס יפה וקל כסוף-אפור 16.(בנות) מידה 3 (של נשים) – חולצת שרוול 3/4, חולצת גופיה ליציאה 17.(בנים) מידה 8 – מכנס קצר מג'ינס 18.(בנים/בנות) מידה 3-6 חודשים – מכנס לחורף צהוב 19. נעליים בנות •מידה 35 – נעליים לחורף גבוהות, סנדלים •מידה 24 – נעלי סניקרס גבוהות •מידה 20 – סנדלים וורודות •מידה 40 – קפקפים •מידה 22 – מגף גומי ורוד, נעלי בובה •מידה 41 – סנדלי קיץ עקב גבוה •מידה 38 – נעלי ספורט •מידה 38.5 – נעלי ספורט •מידה 39 – נעלי בובה אדומות בנים/בנות •נעל דמוי קרוקס מידה 8 (נראה לי זה תואם 25-26 שווה לבדוק) בצבע כחול כהה בנים •מידה 26 – נעלי ספורט לבנות 20.(בנות) – ילקוט אורטופדי לב"ס בצבע וורוד עם הדפס 21.(בנות) מידה 0 (אפס) – 3 מכנסיים 22.(בנות) מידה XL – 2 סוודרים 23.(בנים) מידה M – ג'ילט 24.(בנים) מידה L – חולצה שרוול ארוך 25.(בנות) מידה 5 (של נשים) – חולצה שרוול 3/4 26.(בנים) מידה XXL – חולצה שרוול קצר, מעיל ספורט שרוול ארוך 27. (בנים) מידה XL – חולצה שרוול קצר, חולצה מכופתרת מפישטן שרוול ארוך, 3 סוודרים, חולצה שרוול ארוך 28.(בנים) מידה L – 2 חולצות שרוול קצר,מעיל דובון ירוק, מעיל דובון דו צדדי (אפור וכחול), חולצת מעבר, חולצת פוטר 29.(בנים) מידה 2 (של גברים) – חולצה מכופתרת ליציאה עם שרוול טרוך 30.(בנים( מידה 54 – מעיל רוח בצבע חום בהיר 31.(בנים) מידה 6 (של גברים) – חולצה שחורה ליציאה שרוול ארוך 32.(בנים) מידה 44 – סוודר 33.(בנים) מידה M – מכנס ספורט דק, סט גטקס ירוק בהה (מנס + חולצנ 34.(בנים) מידה 36 – מכנס דגמ"ח 35.(בנים)מידה 46 – מכנס פןטר שלור תוספות: - תיק צד לגבר מעור - אגרטל כוס במעמד גבוה נראה לי זהו זה... במידה ויהיה תוספות – אני אוסיף אותם ואודיע לכם... ביי בינתיים.

עפרה 22

New member
היי קטושקה

אני אשמח לפריטים הבאים בבקשה תיק צד לגבר מעור אגרטל כוס במעמד גבוה בגדים מ"ס 4 5 8 15 16 33 34 35 נעליים נעלי ספורט מידות 38 ו38.5 שילחי לי מסר עם הטלפון שלך לתיאום לא מצליחה להיכנס למסרים מהיכן האיסוף? יום מקסים לכולם

טיגריס2

New member
בוקר אור קטי תשמרי לי בבקשה../images/Emo13.gif

•מידה 39 – נעלי בובה אדומות 22.(בנות) מידה XL – 2 סוודרים ( לחברה שלי שבהריון ) 13.(בנות) מידה M – 2 חולצות שרוול קצר, חולצת גופיה, חולצת משי שרוול קצר, ג'עלט ג'ינס, 2 חולצות שרוול ארוך, מכנס טרנינג, חולצת טרנינג עם רוכסן .(בנות) מידה 36 – חצאית מיני, 2 מכנסיים 4.(בנות) מידה 40 – מכנס לנשים בהריון 5.(בנות) מידה 40 – מכנס שחור, חצאית מיני לבנה כשאחזור מהעבודה נתאם איסוף אני צריכה להיות בחיפה בימים הקרובים בוקר נפלא שיהיה לך

למעלה