יום א' 7.10מסירות

נירה63

New member
שניהם טובים הם.

אני מחפשת בגדי חורף גם לילדים מידה 2-4 אם יגיע לידיך.

שקיות. ../images/Emo13.gif

שקית מלאה גרביים 43-42 שקית נעליים ילדות ונשים משקפי שמש לנשים (שחורות) מסך שפורפרת 17'' למחשב.

נירה63

New member
רותה לי בשמחה שומרת לך.

בינתיים הם אצלי בבית, ממתינות לך , רק בדקי שינוע ממני אליך.

רותה לי

New member
למסירה משחקי מחשב, קלטות, בימבה, בית בובות

מעלה תמונות של הדברים: 3 תקליטורים מקוריים - משחקי מחשב גילאי 3 עד 6: - שש לא חושש מעששת - שבת - מאת לוין קיפניס - טלטאביז 1 תקליטור - מסע להר סיני - סרט קצר על גילויים בהקשר למסע בני ישראל בסיני המשך בהודעה הבאה... מבקשת למסור הכל יחד!!! גם את מה שבהודעות הבאות

רותה לי

New member
קלטות שמע למסירה

3 קלטות שירים - יזהר כהן - מקורי 1 קלטת "קורס אסטרולוגיה" - מזל בתולה - הרב ברג

רותה לי

New member
למסירה - בית בובות מיניטוריות מעץ

כזה שתולים על קיר. במצב מצויין ללא פגמים, פשוט...די. שמישהו אחר יהנה ויש גם בימבה קטנה, אין לי תמונה, במצב מצויין. רוצה למסור הכל ביחד לא אוכל הפעם לשלוח בדואר, יש דברים גדולים... אז מי מתכנן טיול לגליל?

מיכל 1976

New member
יאאאאאאאא

אני רוצה את הבית בובות אבל אני גרה בבת ים.... ואין לי רעיון לשינוע את זה לבד אי אפשר בדואר גוביינא זה ממש כבד?????

שוקולתה

New member
למסירה

סנדלים מידות 39-38 עקב גבוהה - למישפחות שלי זה לא מתאים אז למי שמעוניין במצב מצויין . חולצות מכופתרות מידות 42-44 לארג' אולי מישהי שנתה אליי רוצה שחכתי את שמה .לא ניראה לי שאקסטרה לארג' זה 48- . ג'קט שמתאים למבוגרת מידה 44 לערב .קיבלתי לחלק . נעלי ספורט מידה 38-39 גברים רוצה למסור את הכל יחד שיחלקו למישפחות .אנה עם את רוצה חולצות עם כפתורים יתאים לך בזמנו ביקשת אבל דאגי לשינוע .

מאמאסאן

New member
למסירה מהקריות (ללא שינוע) המון בגדים

לגברים, מידות אקסטרא אקסטרא לארג' - בערך 20 חולצות מכופתרות במצב מצויין שניי בלייזרים, לגבר מידת אקסטרא אקסטרא לארג' חמישה זוגות מכנסי גבר במידה אקסרא אקסטרא סריגים לנשים אקסטרא אקסטרא (חצי גולף, וגולף, בכל הצבעים) מכנסי נשים אלגנטיות מידה 38 40 6 זוגות ביגדי גוף לנשים בצבעים שונים נעלי נשים גבוהות שחורות מידה 41 עם שרוכים נעלי סירה ז'מש חום נשים נעליים אוף וייט לנשים 41 (כל הנעליים שטוחות) מעיל לגבר כחול קצר אקסטרא אקסטרא ועוד המון חצאיות מיני, מכנסוני נשים, במידות 38 40 הכל אצלי בסלון בשניי ארגזים גדולים לרשותכם בכייף (אין באפשרותי לשלוח בדואר, היות ואני נכה)

למעלה