סיכומו של טיול ../images/Emo160.gif- למי שמתעניין ../images/Emo13.gif
הכל התחיל כהפתעה לכבוד היום הולדת, ושלושה ימים לפני הטיסה מר בחור
פתאום נותן לי שקית מתנה שבתוכה דף עם פירוט של טיסה הלוך וטיסה חזור. היעד: פריז
- העיר שחלמתי לנסוע אליה
אחרי שיצאתי מההלם
, הלכנו לקנות דברים והתכוננו לטיול
הטיסה הלוך הייתה במזג אוויר די סוער, כך שהיה לא קל אבל סה"כ אל על באמת חברה טובה, והדיילים היו מאוד נחמדים, והארוחה שהוגשה אפילו הייתה סבילה לגמרי
. מאחר והטיסה יצאה באיחור, הגענו באיחור ועלינו על שאטאל שזאת מעין הסעה מסודרת שיוצאת משדה התעופה שגם הזמנו לחזור אותה מהמלון לשדה התעופה, הגענו ב-11 בלילה למלון, נרשמנו והתמוטטנו על המיטה אחרי אמבטיות מהירות. ביום למחרת קמנו מוקדם יחסית
, אכלנו ארוחת בוקר במלון והתחלנו את מסענו בפריז: התחלנו במגדל אייפל, שמאוחר יותר גם ראינו אותו נוצץ וזוהר בלילה
, המשכנו בקתדרלת נוטרדם, וטיילנו בשאנז' אליזה, ביקרנו בכנסיות שונות, במוזיאון פומפידו ובמוזיאון הלובר- שם ראינו את המונה ליזה, שדי איכזבה האמת
- כל כך הרבה צריך ללכת שם עד שמגיעים אליה והתמונה כל כך קטנה במיוחד בגלל ששמו אותה לבד על קיר לבן ענקי... וביום הולדת עצמה, ביום שישי, היינו ביורודיסני, הצטלמנו עם הדמויות, ראינו את המצעד של כל הדמויות ולמרות שהיה יום ממש קפוא שם
וכל הזמן ירד גשם ממש חזק- ממש נהנינו שם וחזרנו עם מזכרות, כמובן
חזרנו אתמול ב-12 וחצי בצהריים, אמא של הבחור הייתה אמורה לאסוף אותנו אבל התבלבלה ביום
, אז חזרנו הבייתה במונית. הנסיעה מהמלון לשדה התעופה לטיסה חזור הייתה קצת הזוייה: 4 בבוקר, השאטאל עם חלון שבור בצד של הנהג, מה שהקשה מאוד על הנהיגה שלו. בואו נאמר שלא הייתי בטוחה שנגיע בשלום או בכלל בזמן לטיסה
הלכנו המון סה"כ, מה שהקשה עליי בגלל שאחת הרגליים שלי לא במיטבה מאז הנקע שהיה לי, כך שזה גרע מההנאה ודי גרם לי לא להנות באמת מהטיול, אבל השתדלתי כמה שיותר כן ללכת כי הבחור מאוד רצה לראות את המקומות השונים והוא גם השתדל אחרי כמה מריבות וחיכוכים שהיו לנו, להירגע והבין שאפשר גם לחזור למלון בחמש-שש ולנוח, ולא חייבים לרוץ ממקום למקום... סה"כ באמת היה יופי של טיול, ובאמת נהניתי, מודה שקצת התאכזבתי שלא הציע, כי נוצרה אצלי ציפייה שהוא יציע, אבל באמת זה לא סוף העולם, אנחנו עוד צעירים ומאמינה שזה יקרה כשזה אמור לקרות. זה בהחלט טיול שייזכר- קצת לרעה במידה מסוימת, אבל לטובה ולמדנו שצריך לתאם ציפיות לפני נסיעה, ולהתחשב יותר אחד בשני כדי שנהנה ולא יהיה קשה מידי.