"יום בחיים"

shanyz

New member
"יום בחיים"

איזה פרק יפה! ראיתי עכשיו את ההקלטה וממש נהנתי! זה בין הפרקים האהובים עלי! ממש אהבתי את כל המשחק שזינה וגבריאל עושות, מזכיר לי לפעמים משחק שאני הייתי עושה עם המשפחה שלי כשנסענו לטיולים ובדרך עשינו את זה, רק לא על אנשים שרצחנו, חחה=) אמ... ממש אהבתי את הקטעים גם שגבריאל מנסה להרביץ לזינה! ונקרעתי מצחוק בסוף, כשהיא באמת הצחילה! ועד שהיא מצליחה היא מנסה לשכנע את זינה שהיא נתנה לה.. ואיזה חמודות הן! כזה גבריאל אומרת לה, יוו לא התכוונתי באמת להרביץ וזה, וזינה משחקת אותה קשוחה שלא כואב..:) חחהה=))))))))))))))))))))))) ושמתי לב למשהו.. הרי נכון הרבה אנשים טוענים שבין השורות מסתתרים להם רמזים שזינה וגבריאל זוג.. אז היום להיפך, היה קטע שרמז את ההפך.. כזה בסוף, אחרי שזינה אמרה לה ללכת לישון, פתאום גבריאל נתנה לה נשיקה, וזינה כזה עשתה פרצוף עם קול כזה כאילו: איכס, מה את עושה..?!=) חחהה שזה כאילו בדיקו היה ההיפך.. שמתם לב? חחהה =) וסתם בגדול היה פרק ממש מצחיק! וגם המיניה הזאת מזה הצחיקה אותי עם הבגדי עור!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ןאיזה חמודים היו העזים נכון? חהה =)

shanyz

New member
אהה!!

גם מ-ז-ה הצחיק אותי הקטע שכזה גבריאל אומרת לזינה שעוד מישהו מתאהב בה אז זינה אומרת בשיא הסבבה: עוד אחד!? חחהה =) איזה מתלהבת! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shanyz

New member
אה...נזכרתי העוד משהו

כזה כשזינה העיפה על גבריאל את הדגים, אז איזה פרצופים היא עשתה!! חחהה איזה מצחיקה!!
“You are absolutely breathtaking.”
“Yeah? Then how come you’re still breathing?”

shanyz

New member
הפרק שהיה עכשיו...

לא היה כל כך יפה.. לא אהבתי זה היה די משעמם. לדעתי זה בין הפרקים הפחות מוצלחים רק ההתחלה התחלה כשזינה "מתנשאת" ואומרת לגבריאל משהו וגבריאל קצת מתעצבנת, אז זה היה נחמד:) אבל כל השאר, לא משהו... לא אהבתי...

shiri_b

New member
בשביל אלה מאיתנו שלא הספיקו לראות

את הפרק.... איזה פרק זה היה?

gabrielle

New member
" בשבילו צילצלו הפעמונים "

או משהו בסגנון.... לדעתי זה פרק חמוד לחלוטין.

shanyz

New member
באמת?

אהה=) אני יכולה לשער למה אהבת, גבריאל הופיעה הרבה=) חהה דווקה לי זינה היתה חסרה... הפקר של אתמול, כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, "יום בחיים" היה פרק מממממממממש יפה!

gabrielle

New member
לא רק בגלל שגב היתה בו הרבה

( ... טוב בעיקר שהיא היתה בו הרבה
) אבל גם בגלל שהוא חמוד כזה וקליל ומשעשע... אוי נזכרתי מה רציתי לשאול!!!!! נכון הנסיך הזה ( סרפדון ) ... הוא בלרפון מ " להליקון ובחזרה " ?!!?!

BUG LOVE

New member
זה אחד הפרקים הפחות אהובים עלי

לדעתי זינה חסרה ויכול להיות שאני פחות אוהבת אותו כי ראיתי אותו כבר מיליון פעם כך שידעתי כבר בעל-פה מה הולך לקרות

shanyz

New member
כן,, זינה באמת הייתה חסרה

*neta*

New member
כן

והוא גם מופיע בפרק Key to the Kingdom. ומה שאני זוכרת מהפרק הזה, פעם אחרונה שראיתי אותו כמעט נרדמתי, אבל אולי זו בגלל האווירה (מוקדם בבוקר, חושך, מזגן..)

shanyz

New member
תגידו, מישהו ידוע מה קורה עם מיכל?

מה עם הטרוויה? הכל בסדר איתה? =S

ברודי

New member
מעניין מה שאמרת ../images/Emo11.gif

הרוב טוענים שדווקא- a day in the life זה פרק מלא בסאב. אני לא ממש זוכרת אבל מישהיא פה בפורום עשתה פעם ניתוח סאברי רציני על הפרק הזה שוב- אני לא ממש זוכרת
אבל היא העלתה כמה נקודות. קודם כל סצנת האמבטייה, ?Are you sitting on the soap- I was wondering what that was- אההה... היה גם ת´קטע אחרי שגבריאל נוחתת על הריצפה ומטפסת בעזרתה האדיבה של זינה, כמו שניתן לראות בתמונה. דבריה של מיניה: “No! It belongs to me! You don’t get that concept very well, do you? The whip is mine. The frying pan’s yours. Hower is mine! She’s yours.” יש צורך להוסיף?! ולסיום הנשיקה המפורסמת, שלטענתי לפחות, זה לא היה פרצוף- איכככס מה את עושה? זה היה עדיין הפרצוף הנעלב של המכה. חמודה. עכשיו משהוא שניתקלתי בו ב-WHOOSH כשחיפשתי ת´ציטוט מהפרק. כתוב- X: “Come on, handsome! Come on, Gareth-- you couldn’t catch a cold!” בתרגום לעיברית כתוב- קדימה גארת, לא הייתה יכול לתפוס אפילו עז (a goat) מי צודק?!

shanyz

New member
מה?! לא הבנתי את הקטע עם

אממ עכשיו כשאני חושבת לע מה שאמרת, זה באמת נראה די סאברי כזה.. במיודח הקטע ששמת בתמונה..=) חחה טוב נו.... עדיין זה פרק יפה מאוד!! =))

shanyz

New member
פחחחחחחחחחחח

אני רואה עכשיו את הפרק שוב ויש קרע שקרע אותי עכשיו! נכון גבריאל וזינה משחקות את המשחק הזה שלהן...לנחש מי האיש וזה.. אז כזה גבריאל שואלת את זינה : אטימיניאס!? ותופסת לה כזה את היד.. אז זינה עונה לה: לא ותופסת לה את היד כאילו לחקות את גבריאל! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה