"יום בחיים"
איזה פרק יפה! ראיתי עכשיו את ההקלטה וממש נהנתי! זה בין הפרקים האהובים עלי! ממש אהבתי את כל המשחק שזינה וגבריאל עושות, מזכיר לי לפעמים משחק שאני הייתי עושה עם המשפחה שלי כשנסענו לטיולים ובדרך עשינו את זה, רק לא על אנשים שרצחנו, חחה=) אמ... ממש אהבתי את הקטעים גם שגבריאל מנסה להרביץ לזינה! ונקרעתי מצחוק בסוף, כשהיא באמת הצחילה! ועד שהיא מצליחה היא מנסה לשכנע את זינה שהיא נתנה לה.. ואיזה חמודות הן! כזה גבריאל אומרת לה, יוו לא התכוונתי באמת להרביץ וזה, וזינה משחקת אותה קשוחה שלא כואב..
חחהה=))))))))))))))))))))))) ושמתי לב למשהו.. הרי נכון הרבה אנשים טוענים שבין השורות מסתתרים להם רמזים שזינה וגבריאל זוג.. אז היום להיפך, היה קטע שרמז את ההפך.. כזה בסוף, אחרי שזינה אמרה לה ללכת לישון, פתאום גבריאל נתנה לה נשיקה, וזינה כזה עשתה פרצוף עם קול כזה כאילו: איכס, מה את עושה..?!=) חחהה שזה כאילו בדיקו היה ההיפך.. שמתם לב? חחהה =) וסתם בגדול היה פרק ממש מצחיק! וגם המיניה הזאת מזה הצחיקה אותי עם הבגדי עור!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ןאיזה חמודים היו העזים נכון? חהה =)
איזה פרק יפה! ראיתי עכשיו את ההקלטה וממש נהנתי! זה בין הפרקים האהובים עלי! ממש אהבתי את כל המשחק שזינה וגבריאל עושות, מזכיר לי לפעמים משחק שאני הייתי עושה עם המשפחה שלי כשנסענו לטיולים ובדרך עשינו את זה, רק לא על אנשים שרצחנו, חחה=) אמ... ממש אהבתי את הקטעים גם שגבריאל מנסה להרביץ לזינה! ונקרעתי מצחוק בסוף, כשהיא באמת הצחילה! ועד שהיא מצליחה היא מנסה לשכנע את זינה שהיא נתנה לה.. ואיזה חמודות הן! כזה גבריאל אומרת לה, יוו לא התכוונתי באמת להרביץ וזה, וזינה משחקת אותה קשוחה שלא כואב..