יום בחיים

noooba

New member
יום בחיים

היום קיבלתי הודעה ממקום מסוים שכדאי שאפנה למקום אחר לא מדובר באוניברסיטה רק במסגרת טיפול הם אמרו את זה בכזו מתיקות שרציתי מלפפון חמוץ הסיבה מגוחכת מידי מלכתוב אותה החלטתי לעזוב קורס מסוים למרות שאין החזר כספי כי מישהי ולא במקרה לא מישהו יורדת לחיי זה מתסכל אותי אבל ככה זה אח שלי מתחנן אלי שהוא יממן לי ביטוח חיים אמרתי לו שאני מוכן אין לי שום סיבה שלהם לא יהיה יותר טוב הוא אמר שיברר בחיי שלא איכפת לי והיום קמתי ב3 אחה"צ מה יהיה מחר כשאקום בבוקר

hope_29

New member
noooba

עושה רושם שהיה לך יום לא קל. אולי תקופה לא קלה. מקווה שתרגיש יותר טוב ובקרוב. לא כל כך הבנתי מדבריך מדוע אתה מתוסכל? האם בגלל ההודעה שקבלת מאותה מסגרת טיפול? הקורס שעזבת? מהיקיצה המאוחרת? או אולי מהכול גם יחד? אשמח לשמוע ולהכיר אותך קצת יותר. ואני מרשה לעצמי גם לדבר בשם שאר חברי הפורום הוותיקים. בכול אופן, הנך במקום הנכון. מקווה שנוכל קצת לנסות ולהקל.
Hope

noooba

New member
ויזה

זה העדפה 10 לאחר שב9 שלפניו נכתב בשרירות שם המשתמש שבחרת נכתב ע"י מישהו אחר זה מלון אילתי שהיתי בו בתקופה רגילה כלומר כמו עכשיו

noooba

New member
שכחתי

אם לא היו מורידים לי את ויזה לא היו בככלל שמים לב לשם

hope_29

New member
noooba ../images/Emo35.gif

אופס...מצטערת, אבל לא כל כך הבנתי את משמעות הכינוי....האם התכוונת כי חלק מהכינוי היה "ויזה"? הורידו חלק זה כי כבר היה "תפוס" על ידי משתמש אחר?? זה על שם של בית מלון באילת?? hope

למעלה