יום בחיי אמיר פי גוטמן היום בשעה 22:30 !!!
ק קליינה New member 17/6/09 #3 בכייף שאלה קטנה ראיתי שהועלו 2 סרטונים חדשים של אמיר מהחזרות עם קלוד דדיה אבל יש לי בעיה לפתוח אותם יש מצב שהם מופיעים גם ביוטיוב או להעלות אותם לכאן?
בכייף שאלה קטנה ראיתי שהועלו 2 סרטונים חדשים של אמיר מהחזרות עם קלוד דדיה אבל יש לי בעיה לפתוח אותם יש מצב שהם מופיעים גם ביוטיוב או להעלות אותם לכאן?
א אלינור106 New member 18/6/09 #8 מי שפיספס...יום בחיי אמיר פיי גוטמןן! http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-7393-24639,00.html תהנוו!!
ב ברעות New member 18/6/09 #9 איזה כיף. הגעתי ב 19.00 הביתה אחרי יום ממש ממש ממש מגעיל והנה הפתעה היה שידור חוזר של יום בחיי אמיר בהוט בידור ישראלי מה שעזר לי קצת להירגע... איזה חמוד הוא שם
איזה כיף. הגעתי ב 19.00 הביתה אחרי יום ממש ממש ממש מגעיל והנה הפתעה היה שידור חוזר של יום בחיי אמיר בהוט בידור ישראלי מה שעזר לי קצת להירגע... איזה חמוד הוא שם