יום בחירות שמח

אדזה 900

New member
יעלי

מנסיון אני מכירה את כושר ההתמצאות שלך.אני לא הייתי מעיזה להיכנס למקום לא מוכר אפילו אם היו משלמים לי,אין לי שום כושר התמצאות במקומות אפילו שאני מכירה אותם כן - אז ללכת ולהסתכן - בחיים לא הייתי מוצאת את הדרך חזרה.כל הכבוד.

yaely2

New member
מנהל
יום בחירות שמח

יש לי הרגשה שמי שלא חווה את החוויה שלי, יהיה לו קשה להזדהות איתה.
לפני מספר ימים צעדתי בבוקר. שמתי פעמיי לשכונת אם המושבות, בתים גבוהים, רחובות מסודרים וגם שלטים המציינים את שם הרחוב.
לוקח לי רבע שעה צעידה מהבית, רבע שעה חזרה וגם זמן לעשות סיבוב בשכונה. כדי לגוון את ההליכה פניתי לסמטה שגם הייתה מוצלת וגם הייתה חדשה לי. הלכתי לי בסמטה המתפתלת מרחק 300 מטר, לא חציתי כביש ולא פגשתי איש וכשיצאתי ממנה לא ידעתי איפה אני, הכול היה זר לי. היה שם שטח פתוח שמימי לא ראיתי, וכמו כול חסרי הניסיון הלכתי לפי האינטואיציה. הסתבכתי עוד יותר. אמנם ראיתי שמות של רחובות מוכרים, אבל הם לא דמו למה שהכרתי. לאחר שכאבו לי הרגליים מהליכה הבריק לי רעיון להשתמש בוויז ולראות היכן אני. הייתי רחוקה מאוד מאותה סמטה וגם לא ממש רחוקה מהכביש הראשי. בכוחות אחרונים הגעתי הביתה.
הבוקר חזרתי לאותו מקום ונכנסתי לאותה סמטה. רציתי לברר מה קרה שם שהתברברתי.
נכנסתי לסמטה בלב הולם. גם הפעם המקום לא היה מוכר לי אבל התחלתי להבין שפשוט התהפכו לי הצדדים, השמאל נראה לי ימין וההיפך. הפעם נאחזתי ברחובות שאומנם הלכו בכוון הפוך ממה שאני רגילה והצלחתי לצאת מהפלונטר.. תודה לאל שפתרתי את הבעיה.

בחירה מוצלחת

למעלה