יום בסביבת אנשים עם סכין בעורף ....

shambi

New member
יום בסביבת אנשים עם סכין בעורף ....

לפני כמה חודשים ראיתי תוכנית בערוץ 3, תוכנית תעודה על דברים שקרו באמת.. אני חושבת שהתוכנית הייתה "במקרים הכי גרועים".. משהו כזה. הראו מישהי מבוגרת, זקנה, שבמשך מספר רב של שעות הסתובבה לה בחופשיות בבית, בחוץ כשסכין מעוצה לה בעורף. מסתבר כשמישהו ברחוב עבר מולה ודקר אותה עם סכין. האישה לא הרגישה כלום, וגם האנשים שעברו לידה ברחוב לא הבחינו בסכין. רק לאחר כמה שעות, האישה הרגישה כאבים איומים והלכה למראה לבדוק מה יש.. זה לא היה מחזה יפה במיוחד. תארו לכם את עצמכם ניגשים למראה ורואים סכין נעוצה בעורף שלכם.. הוכחה לסיפור היתה כשאותו יום היא נכנסה לסופר שבכנסתו הייתה מצלמה שצילמה את העוברים ושבים. לאחר שהסיפור התגלה והאישה הלכה לבדיקות, הם פנו להנהלת הסופר שבו הייתה האישה ובסרט ראו אותה נכנסת לסופר ולא היה קשה לפספס את הסכין בעורפה

WallFlower

New member
חחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

ואו זה ממש מצחיק... "אימא, משהו מגרד לי בגב את יכולה להסתכל מה זה?" "אוף שוב, נתקלת במגירת כלים שלי???"

scooby4

New member
מצחיק?!

תראי לך אם מישהו היה שם לב, היה חושב שהיא קמה מעולם המתים או משהו.

scooby4

New member
מה?!

אנשים ירגישו כמו הילד בחוש השישי, יחשבו שהם התחילו לראות אנשים מתים.

ראיתי את זה...בתוכנית "תאמינו או לא

באותה תוכנית הראו פעם בן אדם שעבר ניתוח להוצאת גידול מהבטן אחרי כמה ימים הוא הרגיש כאבים איומים מאותו איזור ואחרי צילום מסבר שהרופאים שכחו בתוכו מוט באורך 30 ס"מ ופשוט תפרו אותו אם המוט הזה בפנים.

TearS oF AciD

New member
כבר המון זמן שאני טוענת

שהרופאים של היום יכולים באותהמידה ללכת ולהיות נגרים. בלי לזלזל בנגרים כמובן...

scooby4

New member
אני ראיתי בריפלי'ס

אדם שירו בו בראש, הוא לא שם לב (זה החלק המצחיק!) ורק אחרי כמה זמן התחילו לו כאבי ראש (
), הוא הלך לרופא - וגילו שיש לו כדור בראש (
). מוסר השכל - כשאתם שומעים ירייה, תבדקו בבקשה שהיא לא הייתה מכוונת אליכם. אבל זה אם תוכלו לנשום באותו הרגע כמובן. חיים: "משה, למה בכלל קיבלת את הכאב ראש הזה?" משה לחיים: "לא ביג דיל, פשוט ירו בי בראש" - *חיים בורח בצווחות במחשבה שהוא מסוגל לראות אנשים מתים*.

TearS oF AciD

New member
גילו שיש לו כדור בראש?!

הוא לא ראה אגמים של דם מסביבו אני לא מבינה?!

אני פשוט לא מבינה איך הם לא ראו

חתיכת מתכת ענקית. מילא הם היו שוכחים איזה סכין קטן או חתיכת גזה. אמרו שאם הוא היה זז או נופל המוט היה פשוט עף לו מהבטן. מצחיק לחשוב על זה

Idan91

New member
לפני שנה-שנתיים

כתבו בעיתון על אישה שהרופאים שכחו אצלה בבטן תחבושת היגיינית. בסופו של דבר היה צריך לכרות לה את הרחם.

WallFlower

New member
ואם כבר מדברים על ריפלי...

מישהו זוכר שפעם היה איזה בנאדם אחד שבנה משהו בחצר שלו והפיל בטעות אקדח מסמרים ואז האקדח פלט מסמר שנכנס לו למוח והוא בכלל לא הרגיש משהו כזה עד שאחרי איזו שנה היה לו שבץ... או שאני מבלבלת בין שני סיפורים?

Tapuda

New member
אין על תאמינו או לא!!!

פשוט תוכנית א-ד-י-ר-ה! אני הכי אוהבת את הדברים שהוא מראה בסוף..גופות וכאלו דברים זה פשוט מדהים!!!!

scooby4

New member
אני החלטתי

שאני לא צופה בה יותר, בגלל שתי סיבות עיקריות. אחת, היא ממכרת - שתיים, היא מסחרית מדי.

Tapuda

New member
למה ארוכה?

דווקא אחלה של סדרה!!! ומה מסחרית??? למה אתה מתכוון?

למעלה