יום בפורום

מתארח

New member
יום בפורום

סתם הגיגים מבית היוצר של מוחי. יום של אהבה יום שכולו נתינה יום של קבלה יום נפלא מלא אורה יום בו שיר מתנגן ללא מילים מלא בתווים תווים של אחווה תווים של גאווה על חברים כה נפלאים חברים הנותנים משלם התומכים בכל לבם ובזכותם אנו בבית בו הבמה לכל פתוחה לשמוח לשיר לכתוב הגיג לפרוק אשר על הלב לשאול לענות והרבה חיזוקים ותמיכה פננו לשלום ולא מלחמה לכן כל אחד מתקבל בברכה מה אומר ומה אספר הלוואי שכך ישאר ב
מלא אהבה סול

rolan

New member
סול ../images/Emo42.gif למה מתארח

אתה כאן אב הבית.... לא מתארח ולא נעליים תגיד, למפגש כבר נרשמת?

סול11

New member
טעות

יונתי פשוט ישבתי אצל חבר ובטעות השתמשתי בניק שלו.עם כולם הסליחה. ובקשת סליחה ממתארח על השימוש בשמו. עדיין לא נרשמתי.טוב שהפנת את תשומת לבי לקיום מפגש.

סול11

New member
ושוב טעות

התכוונתי לכתוב רולן ויצא יונתי. מה קורא לי היום???. אני מתחיל לחשוש שהסקלורוזה אצלי במצב מתקדם. סתםםםםםםםםםם בדיחה עצמית. סול

rolan

New member
היום יום הבילבול

כולנו התבלבלנו עם כולם זה כמו אבא שלי רוצה לקרוא לי מתחיל מהסוף רוצה לקרוא לאחי הקטן מתחיל ממני.... מכירים את זה?.. אז אנחנו כנראה לא רק בית אנחנו כבר כמעט משפחה אתם חושבים כך?...

rolan

New member
האמת?...

נראה לי שכדאי להכין קצת תוכן משהו להקריא מהפורום לא יודעת בואו נחשוב על משהו יצירתי כזה

סול11

New member
לא מכיר זה האיש מכיר בכוחו של |חיבו

יונתי. לא מכיר זה האיש שמת מזמן וגם לא היה כל כך פסיכואנליסטיקן. אנה תרגומך בגוף הסרט. שנבין ונדע פשר החידה.
ו
פותרים הבילבול ועל כך תבואי על הברכה שלך סול

סולו יקר

זה האיש אכן עליו השלום כבר מזמן.... ואם תיאורית המעמקים לא לטעמך ,נפנה לתיאורית האסטרולוגיה.. עקרב לעקרבית זוכר??..

למעלה