אתמול הזמנתי חבר לארוחת ערב,
הכנתי מרק ראמן עם נודלס, ירקות חיים (גזר, פטריות ובצל ירוק) ונתחים של בקר צרובים.
נשאר המון המון מרק ונודלס, שזה נהדר כי והא יצא מהמם. אז אני זורמת איתו עד שייגמר.
הייתי בבוקר בקניות וראיתי נתח יפה של שריר הזרוע . קניתי, ואני עכשיו בתהליך הכנת גולש כפי שאוהבים אצלי בבית.
מאמין שאבשל גם בשר טחון עם שעועית עדינה ירוקה
ושניצלים לנכדים
קציצות קינואה, עדשים ותרד-http://teavon.co.il/קציצות-קינואה-עדשים-כתומות-ותרד/
 
מתכננת לשנות את הקמח לקמח קינואה/כוסמין- עוד לא החלטתי...
 
ולצד זה להכין רצועות חזה עוף -עוד לא יודעת איך אתבל .
נראה לי שאכין גם תירס גמדי מבושל סתם שיהיה לבעל לנשנוש
 
ואולי עוד אכין מתישהו את עוגת המייפל פקאן שמתכננת כבר שבוע להכין