יום ב'- מה מכינים היום

yair_bar

New member
מנהל
אתמול עשיתי קציצות פולנטה

בעקבות ההמלצה של TCHM החלטתי לשלב תירס בקציצות עוף.
&nbsp
בבלנדר מוט טחנתי חלקית קופסת שימורי תירס והוספתי גם קמח תירס (לפולנטה) במקום חלק מפירורי הלחם.
&nbsp
יצא נחמד מאד, אם כי טעם התירס לא בולט במיוחד כמו שחשבתי. בדיעבד אולי הייתי צריך לטחון רק חצי מכמות התירס וככה חלק מהתירס היה שלם ומודגש יותר בטעם.
&nbsp
&nbsp

 
תוספת כבר היה אז רק הכנתי קציצות הודו מטוגנות


האמת שיצא ממש טעים ורך כזה.
&nbsp
ערבבתי 500 גרם הודו טחון יחד עם ביצה, קצת יותר מרבע כוס קמח קינואה, בטטה מגורדת, גזר מגורד, בצל מגורד עם מעט ראס אל חנות, פפריקה, טיפה אבקת מרק, מלח ופלפל.
&nbsp
ערבבתי היטב וטיגנתי בשמן חמניות (לא טיגון עמוק).
 
למעלה