בעקבות ההמלצה של TCHM החלטתי לשלב תירס בקציצות עוף.
 
בבלנדר מוט טחנתי חלקית קופסת שימורי תירס והוספתי גם קמח תירס (לפולנטה) במקום חלק מפירורי הלחם.
 
יצא נחמד מאד, אם כי טעם התירס לא בולט במיוחד כמו שחשבתי. בדיעבד אולי הייתי צריך לטחון רק חצי מכמות התירס וככה חלק מהתירס היה שלם ומודגש יותר בטעם.
 
 
האמת שיצא ממש טעים ורך כזה.
 
ערבבתי 500 גרם הודו טחון יחד עם ביצה, קצת יותר מרבע כוס קמח קינואה, בטטה מגורדת, גזר מגורד, בצל מגורד עם מעט ראס אל חנות, פפריקה, טיפה אבקת מרק, מלח ופלפל.
 
ערבבתי היטב וטיגנתי בשמן חמניות (לא טיגון עמוק).