יום ב' 19.11 בקשות
T tuttifrutti New member 19/11/07 #2 שוב מחפשת משחקים לבן שנה וחצי האם חד הורית,לא צעירה במרכז .מחפשת גם מתנדבת שתוכל לסייע לאם ולהראות איך לפתח את הקטן/לשחק איתו. אולי אתם מכירים? אולי מישהיא תוכל לבוא פעם בשבוע? לא דרוש מישהו מקצועי, רק מישהו עם רצון טוב.
שוב מחפשת משחקים לבן שנה וחצי האם חד הורית,לא צעירה במרכז .מחפשת גם מתנדבת שתוכל לסייע לאם ולהראות איך לפתח את הקטן/לשחק איתו. אולי אתם מכירים? אולי מישהיא תוכל לבוא פעם בשבוע? לא דרוש מישהו מקצועי, רק מישהו עם רצון טוב.
א א נ ש י ם ט ו ב י New member 19/11/07 #3 מכשיר טוקמן אני צריך מכשיר כזה לא משנה דגם חברה או גודל. חשוב שניתן לשלוח ולקבל SMS
א אורלוש 16 New member 19/11/07 #4 בוקר טוב עזרה דחופה בטיטולים למשפחה שיש שלישיה ותינוק דחוף דחוף טיטולים בבקשה נמצאים באיזור הצפון
נ נירה63 New member 19/11/07 #12 אורלוש העברתי אתמול עבורך חבילה לאפרוחים. החבילה תרומה של סוזי10. אנא דאגי לשינוע מאפרוחים אליך.
י יחזקאל טל שחר New member 19/11/07 #5 מחשב?! פליזזזזזז?? אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד
מחשב?! פליזזזזזז?? אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד
T tyran8 New member 19/11/07 #6 למי יש בגדי נשים מידה 4 - חורפי?? בגדי הריון לאישה רזה ואחת מלאה והנעלה לנשים תמיד צריך ..................... תודה חן
למי יש בגדי נשים מידה 4 - חורפי?? בגדי הריון לאישה רזה ואחת מלאה והנעלה לנשים תמיד צריך ..................... תודה חן
T tyran8 New member 19/11/07 #9 מהיכן את מיכל??? מה הנייד שלך? אולי אוזיריס אולי איציק 78 שבקשר הדוק איתי
מ מיכל 1976 New member 19/11/07 #10 מבת ים..... אספתי ארגז מלא בבגדים ונעליים הרוב לילדים בעזרת גם של טובית המקסימה.... לאיפה אפשר להביא את הארגז?
מבת ים..... אספתי ארגז מלא בבגדים ונעליים הרוב לילדים בעזרת גם של טובית המקסימה.... לאיפה אפשר להביא את הארגז?
T tyran8 New member 23/11/07 #16 נירה אם הבגדים עדיין אצלך אשמל לקבלם . השאלה אם יש באפשרותך להעביר לי אותם לת"א משם כבר יהיה לי שינוע תודה
נירה אם הבגדים עדיין אצלך אשמל לקבלם . השאלה אם יש באפשרותך להעביר לי אותם לת"א משם כבר יהיה לי שינוע תודה
צ צריפינה New member 19/11/07 #7 עופרה22, בבקשה ארגני שינוע לדברים שלך לא יתכן לבקש דברים ולהשאיר את המוביל תקוע אתם ברכב.