יום ב' 5.11 בקשות

מי שקשור למוסדות../images/Emo124.gif../images/Emo213.gif

מי שקשור למועדוניות, פנימיות, בתי ספר של אוכלוסיה מיוחדת,וכו. שישלח אלי או לנירה מסר עם פרטים של המקום בבקשה, אנחנו מנסות לראות איך אפשר לשמח לחנוכה בעזרת כולנו כאן , יום הכי טוב נעמי.

עזרה בשינוע דחוף בבקשה ../images/Emo92.gif

בע"ה אוף אני כבר נואשת רק מבקשת ומבקשת בסופו של דבר אנחנו חייבים לעזוב את הדירה עד שבוע הבא. ביום שני מקסימום שלישי. בכל מיקרה יש בקיבוץ מענית פינת ישיבה ומיטה זוגית. האם מישהו יכול לעשות שינוע? תיקי וזיו שגן יכולים לדאוג לזה אין לנו שם כלום בדירה היא רייקה רק ארון בגדים יש שם . צריך שולחן לסלון. (סלון השגתי כבר ) ומאחר והשיש נורא קטן אז צריך שולחן שיעמוד ליד השיש כדי לשים עליו פלטה חשמלית שאני אכין אוכל כי אין שם גז ואין לנו גז. ובכלל כל מה שאפשרי לדירה אשמח מאוד לקבל . אני במסרים שלי תודה רבה על כל העזרה שלכם אנשים טובים לב שרק תהיו בצד הנותן כל הזמן עוזרים לי תהיו בריאים אמן ואמן כן יהי רצון. אז שינוע מקיבוץ מענית עד לקרית מוצקין שם שכרנו דירה. האם אפשרי הדבר??? ואם כן תשלחו לי בבקשה מסר זה מאוד מאוד דחוף לי ואני לחוצה להיות כבר בדירה בלי שכנים מתלוננים , ובלי בעל דירה שמאיים שנעזוב כל שני וחמישי. תודה מכל הלב אשמח אם תפנו אלי במסרים

תעזרו לי בבקשה אנחנו בסך הכל זוג צעיר../images/Emo201.gif

בע"ה שאנחנו יוצאים כר שנה ושבעה חודשים.שכרנו כמה וכמה דירות ועכשיו בגלל בעיות עם השכנים ובעל הדירה חייבים לפנות את הדירה וזה נעשה כמובן מלחץ אבל דירה מצאנו שטובה לי לעין וגם לחבר שלי. אני לא עובדת רק נתמכת בבטוח לאומי אני חולה אחרי ניתוח למי שלא יודע, ויש דברים שתרמו לנו בקיבוץ מענית ואין מי שיביא לנו את הדברים לדירה החדשה, אחרת אם לא יהיה אנחנו ישנים על הרצפה ואין לנו ממש כלום בבית הזה. בתודה לכל מי שיוכל לעזור.

1 5

New member
אשמח על מיטה למתנדבת במודיעין

מדובר במתנדבת שפועלת בעמותה במודיעין למען אוכלוסיה מיוחדת. לפעמים היא נשארת מאוחר במשרד כי אין לה רכב, וישנה על 2 מזרוני גומאוויר שמונחים על הרצפה. ראיתי אותה והיא משתעלת. משום כך היא צריכה מיטה. האם זה אפשרי לשנע מיטת יחיד לאיזור מודיעין?

מחשב?!

מי יכול לעזור? כידוע שאני מחפש כבר המווווון זמן. אז למי שיש קשרים בבקשה שיפנה אליי. מרוב לחץ אני גם מוכן לקנות את המחשב במחיר סימלי ! אם אפשר בבקשה לשלוח פרטים במסרים. תודה והמשך יומקסים. יחזקאל טל שחר לשעבר ירושלמי 2007

הודעה מרחמים 62-פשוט הוא לא יודע להעלות לכאן

יש פה מישהו שיכול לתרום לי כל סוגי האוכל? מעדיף מבושל אני גר לבד ולא יודע לבשל אני חי מקצבת נכות אם יש לכם תרומה של אוכל יומית שבועית אני הודה לכם

רחמים62

New member
אני גר בבני ברק

אני מבקש מי שיכול לתרום לי אוכל כל סוג של אוכל עדיפות לאוכל מבושל

קשת 82

New member
מחפשת עבור ילד קטן נעליים לחורף מידה 28

אם למישהוא יש נעליים לחורף גבוהות מידה 28 במצב טוב אשמח לקבל עבור האמא תודה

למעלה