יום ב' 5.11 מסירות

למסירה מיידית בירושלים

לול גדול + מזרן תואם. הלול למסירה בתמורה ל 2 שמיכות לילדים ו 2 שוועניות למיטת נוער נ.ב. זה לא לול מתקפל אלא מיטת לול שהחזית שלו עולה ויורדת

../images/Emo87.gif מסירות. איזור רעננה.

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. שקית בובות וצעצועים לילדים. 5. זוג חגורות דקות לנשים. 6. 3 כוסות זכוכית (יין). 7. ספרי לימוד מחשבים.

שוקולתה

New member
למסירה

מיכנסיים לאישה מידה 1 שחור מיכנסים לאישה מידה 1 קרם לילד פוטר מידה 12 כחול עם הדפס מתמיד בחלש חלש .טוב אפילו בתור פ'גמה לילד / ילדה פוטר קפוצון מידה 14 שחור חולצה לבן מידה 14 חדשה פוטר קטן על הבת שלי . חולצה לאישה אין מידה ווינסאס מיכנסים גברים מידה 46 לנמוכים . אהי מחפשת מיכנסיים מידות 28-29 נמוכות .איזה מידה זה וחולצות לנשים מי מידות 38 עד 50

שוקולתה

New member
מיטלי נישלח עם צריפינה בגדים עבור הילדים שלך

רק תחכי רק בסבלנות עד שהיא תביא לך נתתי לך מיכנסיים חולצות סוודר . כשתקבלי תגידי לי בבקשה .ושהילדים שלך יהיו בריאים . אז תודה לצריפינה על השינועים שמוכנה לעזור אישה מקסימה

תמרי10

New member
מכשירי פקס עם קצת מגבלות

למסירה בת"א ר"ג גבעתיים או אור יהודה יהוד מכשיר פקס ששולח פקסים ומכשיר נוסף שרק מקבל פקסים בעבר השתמשתי בהם בשילוב... אני מקוה שעדיין פועלים כראוי כי היו תקופה ללא שימוש אפשר להשיג את הטלפון שלי דרך הכרטיס שלי תמר

תמרי10

New member
וגם נעלים לילדות במידות שונות

למסירה במרוכז בלבד התרומה נמצאת בבאר שבע ויכולה להשתנע למרכז אפשר לפנות במסר או טלפונית מופיע למטה תמר

חלילית2

New member
יש מצב שנצטרך את הפקס לגן לילדים אוטיסטים

אני רק עוד לא יודעת איזה מהם..הערב אדבר עם הגננת בטלפון ואבדוק איתה. אם הבנתי ממך נכון, פקס אחד רק מקבל פקסים, והשני רק שולח..הבנתי נכון?

תמרי10

New member
הבנת נכון חלילית, את השולח שהוא יותר בעייתי

כי צריך לעזור לדף ידנית... בדקתי כרגע והוא עובד כמו גדול (עם העזרה כמובן) אם אין להם מכשיר שיקחו את שניהם ביחד הם כמו אחד... איפה הגן? במרכז? אשמח לתרום להם

חלילית2

New member
הגן נמצא בהוד השרון

ותגידי, אף אחד מהפקסים אינו בר תיקון? קשה לי להאמין שהם ירצו 2 פקסים. נראה לי שמבחינה לוגיסטית אין להם שם מקום ל-2 פקסים..אם כבר אז הבנתי מהגננת שתהיה עדיפות לזה ששולח אבל אולי בכלל אפשר לתקן אותו שגם יקבל? ואם לא אז אולי נאלץ למצוא פקס אחר שכן בר תיקון..

למעלה