1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. שקית בובות וצעצועים לילדים. 5. זוג חגורות דקות לנשים. 6. 3 כוסות זכוכית (יין). 7. ספרי לימוד מחשבים.
מיכנסיים לאישה מידה 1 שחור מיכנסים לאישה מידה 1 קרם לילד פוטר מידה 12 כחול עם הדפס מתמיד בחלש חלש .טוב אפילו בתור פ'גמה לילד / ילדה פוטר קפוצון מידה 14 שחור חולצה לבן מידה 14 חדשה פוטר קטן על הבת שלי . חולצה לאישה אין מידה ווינסאס מיכנסים גברים מידה 46 לנמוכים . אהי מחפשת מיכנסיים מידות 28-29 נמוכות .איזה מידה זה וחולצות לנשים מי מידות 38 עד 50
רק תחכי רק בסבלנות עד שהיא תביא לך נתתי לך מיכנסיים חולצות סוודר . כשתקבלי תגידי לי בבקשה .ושהילדים שלך יהיו בריאים . אז תודה לצריפינה על השינועים שמוכנה לעזור אישה מקסימה
למסירה בת"א ר"ג גבעתיים או אור יהודה יהוד מכשיר פקס ששולח פקסים ומכשיר נוסף שרק מקבל פקסים בעבר השתמשתי בהם בשילוב... אני מקוה שעדיין פועלים כראוי כי היו תקופה ללא שימוש אפשר להשיג את הטלפון שלי דרך הכרטיס שלי תמר
כי צריך לעזור לדף ידנית... בדקתי כרגע והוא עובד כמו גדול (עם העזרה כמובן) אם אין להם מכשיר שיקחו את שניהם ביחד הם כמו אחד... איפה הגן? במרכז? אשמח לתרום להם
ותגידי, אף אחד מהפקסים אינו בר תיקון? קשה לי להאמין שהם ירצו 2 פקסים. נראה לי שמבחינה לוגיסטית אין להם שם מקום ל-2 פקסים..אם כבר אז הבנתי מהגננת שתהיה עדיפות לזה ששולח אבל אולי בכלל אפשר לתקן אותו שגם יקבל? ואם לא אז אולי נאלץ למצוא פקס אחר שכן בר תיקון..