יום ב' 8.10 למסירה

berry23

New member
למסירה ומחפשת...

למסירה מסך 17" עובד ובמצב מעולה.. נעלי גברים ספורטיביות מידה 45 נעלי ספורט סקצ'רז נשים מצב מעולה מידה 38-9 נעלי נשים ספורטיביות (דגם כמו של פומה) מידה 38 האיסוף מנס ציונה. מחפשת בגדי נשים וגברים במידה גדולה (46-48) ובגדי בנות מידה 3-4 לא משנה חורף או קיץ... ומחפשת שינוע מבאר שבע לכיוון המרכז (שקית בגדים) תודה לכולם..

יש לי מייבש כביסה

קיבלתי מייבש כביסה ישן נושן ואין לי מה לעשות איתו מי שמעוניין שיבוא לקחת אני גרה בתל אביב [email protected] וזה האימייל שלי

אנפה2

New member
מקפיצה לפה, למסירה בגדי נשים.

מתאים למגזר הדתי, מידות 3-4-5-, מקום מגורי בסביבות ר"ג-פתח תקווה, אפשר לפנות במסרים. חלק מהבגדים לא נלבשו .

K a t u s h k a

New member
למסירה מזרון חדש למיטת תינוק

הי! למסירה מזרון למיטת תינוק חדש לחלוטין למיטה סטנדרטית. גודל המזרון 128*63 ועובי 12 ס"מ. אשמח להעבירו לכל מי שצריכ/ה קטי

סוזי10

New member
מיקרוגל למסירה

המיקרו שימש אותי נאמנה ולא היתי מחליפה אילולא קיבלתי חדש. הוא במצב מצוין למעט קילוף הצבע מתחת לצלחת . האיסוף מרמת גן. המשך יום נעים לכולם.

שוקולתה

New member
למסירה ../images/Emo140.gif

סנדלים מידות 39-38 עקב גבוהה - למישפחות שלי זה לא מתאים אז למי שמעוניין במצב מצויין . חולצות מכופתרות מידות 42-44 לארג' אולי מישהי שנתה אליי רוצה שחכתי את שמה .לא ניראה לי שאקסטרה לארג' זה 48- . ג'קט שמתאים למבוגרת מידה 44 לערב .קיבלתי לחלק . נעלי ספורט מידה 38-39 גברים רוצה למסור את הכל יחד שיחלקו למישפחות .אנה עם את רוצה חולצות עם כפתורים יתאים לך בזמנו ביקשת אבל דאגי לשינוע .

למעלה