יום ג' - הגמר הגדול , הנה הטיפים !

רועי 103

New member
יום ג' - הגמר הגדול , הנה הטיפים !

יש לי הימור מי לוקח , ומי הייתי רוצה שיזכה אני אשמור את זה לערב עצמו. נעמה, סמואל, שירלי, ומירב ,,, שיהיה בהצלחה ! כמה טיפים להערב : 1. נסו לעשות את האבחנה בין העיקר לטפל 2. היו רגועים ונינוחים , והכי חשוב , בטוחים בעצמכם 3. זו סה"כ תחרות ... הגעתם ל-4 האחרונים וזה הישג אדיר 4. תקשיבו לא רק תשמיעו 5. רעיונות לתוכניות תוכלו למצוא בגוגל - תאמינו לי !!! תחשבו על הדברים הבאים : נעמה - תוכנית על תרבות ופנאי בישראל , מקומות לבלות בהם בחינם בקיץ, מופעים חדשניים שעוד לא נראו בארץ, פינת ה"מוזר" של השבוע (מן העיתון פשוט מאוד) , פינת הקמבאק של השבוע , וכו' מירב- צחוק והרבה צחוק... סיפור מצחיק שיתמשך ע"י המאזינים עצמם , כל אחד מוסיף שורה או שתים עד שיוצא הסיפור הכי מוזר ומצחיק , מאזין שיעלה לשידור ויספר באיזה אבר בגוף הוא יכול לנגן איתו ? , ראיונות עם יוצרים ישראלים חדשים המעוניינים לפרןץ החוצה סמואל- אתה מגדיר את עצמך כבליין מסיבות , אתה כנראה צודק , המאזינים צעירים , נסה לקלוע לטעם שלהם , תוכנית המשלבת מוזיקת מועדונים עכשווית , ייעוץ לבני נוער , ראיונות עם בעלי מועדונים על המסיבות הקרובות בסופ"ש, תרבות המועדונים הקלוקלת המשפיעה על הנוער של ימינו ואיך אתה רואה את זה ממשיך בעתיד ולאיזה כיוון, נסה לפנות לטיפת רצינות , ראיין מישהי שהיה לה איזה שהיא תקרית לא נעימה במועדון כלשהוא, דובב אותה , שאל שאלות ותתעניין, עשה מעיין יומן מסיבות , באיזה יום ? באיזה שעה ? איפה ? שירלי- לך קול מאוד נעים ומרגיע ברדיו הייתי ממליץ לך על ייעוץ או תוכנית בישול מדליקה שתקרא : "סיר לשבת" בה תעלי מאזינים שימסרו מתכונים הכי מוטרפים ומוזרים שאת יכולה רק לדמיין , בנוסף, נסי לראיין את האנשים שעשו את השבוע - (תוכנית שאני הייתי רוצה להגיש את האמת), בקשי מהמאזינים לדרג אותם , עשי משאל של הצופים על שאלות בוערות וחשובות המשפיעות על כולנו , ספרים רבותיי , ספרים - זה גם רעיון טוב. . שירלו'ש את יכולה גם לשתף אנשים בסיפור הכי מצחיק שקרה לך בחיים ולשאול את המאזינים אם להם יש סיפור יותר משעשע, חידון טריוויה כלל נושאי, חשבתי כה עם עצמי , מה לפי דעתי יתאים לכל אחד ממכם , מקווה שעזרתי , בכל אופן צלצלו אליי אם תרצו , אתם יודעים את המספר.... אוהב את כולכם בהצלחה !

למעלה